Перейти до змісту

маринованые (квашеные) зелёные помидоры


Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну - мариновані - варені і закручені в банки

Квашені - це заквашені і не закручені

але я зелених терпіти не можу з садочка.. ... червоні - нівапрос - є кілька рецептів

Опубліковано

ок.

Мариновані помідори.

На дно банки 2-3 зубочки часнику. (банки літрові)

цибуля кільцями ( на 2 пальця на дно)

свіжа зелена петрушка , дріблена (жменька), або ж кілька гілочок.

І, власне, помідори навпіл - повздовж (бажано сорт "сливочки" )

Маринад

6 склянок води, 2 столові ложки солі, 5-6 столових ложок цукру., чорний ( 20-30 горошин) та духмяний перець (5-6 горошин). 2-3 гвоздики (за смаком)

Варимо (доводимо до кипіння) і охолоджуємо.

в той час, поки охолоджується маринад наливаємо в банки:

1.5 столової ложки оцту

1.5 столової ложки кип'яченої олії

і стерилізуємо 15 хв (до зміни кольору інгредієнтів).

закатуємо кришками.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...