Zevs_Isver Опубліковано 13 Серпня, 2008 в 17:16 #1 Опубліковано 13 Серпня, 2008 в 17:16 хело,а никто не маринует (квасит) зелёные помидоры?поделитесь рецептиками
Zheny@ Опубліковано 19 Серпня, 2008 в 12:12 #2 Опубліковано 19 Серпня, 2008 в 12:12 Ну - мариновані - варені і закручені в банкиКвашені - це заквашені і не закрученіале я зелених терпіти не можу з садочка.. ... червоні - нівапрос - є кілька рецептів
Zevs_Isver Опубліковано 19 Серпня, 2008 в 12:30 Автор #3 Опубліковано 19 Серпня, 2008 в 12:30 ну давай красные
Zheny@ Опубліковано 19 Серпня, 2008 в 19:32 #4 Опубліковано 19 Серпня, 2008 в 19:32 ок.Мариновані помідори.На дно банки 2-3 зубочки часнику. (банки літрові)цибуля кільцями ( на 2 пальця на дно)свіжа зелена петрушка , дріблена (жменька), або ж кілька гілочок. І, власне, помідори навпіл - повздовж (бажано сорт "сливочки" )Маринад6 склянок води, 2 столові ложки солі, 5-6 столових ложок цукру., чорний ( 20-30 горошин) та духмяний перець (5-6 горошин). 2-3 гвоздики (за смаком)Варимо (доводимо до кипіння) і охолоджуємо. в той час, поки охолоджується маринад наливаємо в банки:1.5 столової ложки оцту1.5 столової ложки кип'яченої олії і стерилізуємо 15 хв (до зміни кольору інгредієнтів).закатуємо кришками.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.