Перейти до змісту

Потрібна опомога з android

Nexy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт, маю магнітолу на андрод 4.4 в машині. Тут є інтерфейс блюзуза, телефон спарюється і все ніби оке але звук гівно.. Я б забив але є в налаштуваннях цієї приблуди ще один блютуз.. Він дає кращий звук але конект пропадає через 20 секунд.. Може хто шо порадить.. Маю виходи usb, може є блютузи 5.0 шо по usb конектяться і андроїд сприймає його як основний..

Опубліковано (змінено)

Порада одна: продати динозавра (магнітолу) і купити нову. На актуальній версії Android (для четвірки вже давно навіть Гугл Карти не оновлюються), з dsp, 4 gb ram, android auto / apple car play на Алі $130-150.

Змінено користувачем MaestroA
  • +1 2
  • 5 місяців потому...
Опубліковано (змінено)

У кого є телефон і телевізор Xiaomi? Як ви виводите зображення з телефону на телевізор? Захотів малий пограти на телефоні з виводом зображення на телевізор і ми не змогли підключитися штатними засобами. Це ж пристрої однієї сім'ї, там повинно бути легко. Ютуб кидаю на ТВ без проблем, фільми запущені в онлайн кінотеатрі на компі з Опери також кидаю на телевізор без проблем. А от хотів гру кинути штатним Game Turbo, там є режим трансляції і навіть не бачить телевізор. Сусідські телевізори, які навіть не в нашій ВІ-ФІ мережі, телефон бачить, тому грішу на телевізор. Навіть два різних телефони Xiaomi. Які є думки? Додаткового софту ставити не хочу, хіба в крайньому випадку, якщо нічого іншого не придумаю.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

@nickel якщо таки крайній випадок настане, - раджу AirReceiver (безкоштовно тут). Чудово інтегрується в Android TV та окрім Google Cast вміє працювати з AirPlay та іншими протоколами.

• Дякую! 1
Опубліковано
  В 04.03.2023 в 10:10, MaestroA сказав:

@nickel якщо таки крайній випадок настане, - раджу AirReceiver (безкоштовно тут). Чудово інтегрується в Android TV та окрім Google Cast вміє працювати з AirPlay та іншими протоколами.

Показати  

Його треба ставити і на ТВ і на телефон?

Опубліковано
  В 04.03.2023 в 10:20, nickel сказав:

Його треба ставити і на ТВ і на телефон?

Показати  

Ні, лише на Android TV.

З телефону підключення через інтегровану "Трансляцію":

Показати контент

• +1 1
Опубліковано (змінено)
  В 04.03.2023 в 10:43, MaestroA сказав:

Ні, лише на Android TV.

З телефону підключення через інтегровану "Трансляцію":

Показати контент

Показати  

Поставив додаток, але телефон все рівно не бачить телевізор, точніше бачить , але не мій

Опубліковано
  В 04.03.2023 в 10:56, nickel сказав:

Поставив додаток, але телефон все рівно не бачить телевізор, точніше бачить , але не мій

Показати  

А інші телефони бачать?

Опубліковано (змінено)
  В 04.03.2023 в 12:54, nickel сказав:

Ні. Я ж тому й написав, що грішу на телевізор

Показати  

При першому запуску AirReceiver просить дозволити працювати в фоні. Вмикав повзунок?

Якщо так, тоді варто скинути налаштування до заводських.

Опубліковано
  В 04.03.2023 в 12:57, MaestroA сказав:

При першому запуску AirReceiver додаток просить дозволити працювати в фоні. Дозвіл надав?

Якщо так, тоді варто скинути налаштування до заводських.

Показати  

В мене не запитував

Опубліковано
  В 04.03.2023 в 13:08, nickel сказав:

Думаю, що це все рівно не допоможе, тому що телефони як не бачили телевізора, так і не бачать.

Показати  

Телефон який?

Опубліковано (змінено)
  В 04.03.2023 в 13:02, MaestroA сказав:

Буду вдома, подивлюся де знайти вручну в налаштуваннях.

Показати  

@nickel, спеціально перевстановив AirReceiver. Може непросити цей дозвіл якщо Android TV 9 або старіше.

Також потрібно поставити галочку навпроти Google Cast.

Показати контент

Опубліковано (змінено)
  В 04.03.2023 в 15:17, MaestroA сказав:

@nickel, спеціально перевстановив AirReceiver. Може непросити цей дозвіл якщо Android TV 9 або старіше.

Також потрібно поставити галочку навпроти Google Cast.

Показати контент

Показати  

Твої скріни не загрузилися 

Телевізор якраз мабуть на 9 версії Андроід ТВ і галочка навпроти Google Cast не стояла. Поставив, але телевізор в "Трансляціях" так і не з'явився. Не знаходить взагалі ніяких телевізорів або знаходить телевізори в інших ві-фі мережах.

Показати контент

Опубліковано (змінено)
  В 04.03.2023 в 19:20, Oli сказав:

Спробуй поставити google home на телефон, і там вже точно має бути тв.

Показати  

Стоїть, і телевізор там є, але щоб зіграти на телевізорі, ця апка не задіюється.

апд. зрозумів, що ти маєш на увазі. Через Гугл Хоум почав трансляцію на телевізор, я вже доїхав до фінішу, як на телевізорі почало показувати заїзд. Затримка біля хвилини,хоча коли картинка була менш динамічна, то й затримка була меншою. Не то.

Опубліковано (змінено)
  В 04.03.2023 в 20:11, MaestroA сказав:

В мене ок.

Ось на Google Фото - https://photos.app.goo.gl/2uBJzDdDFxX1qMD88

Показати  

Тепер бачу. Доступ до файлів просив, про роботу у фоні не просив. Ну але я вже писав, що телефон все рівно не бачить телевізор. 

Опубліковано
  В 04.03.2023 в 20:17, nickel сказав:

Тепер бачу. Доступ до файлів просив, про роботу у фоні не просив. Ну але я вже писав, що телефон все рівно не бачить телевізор. 

Показати  

До заводських скидав?

Опубліковано (змінено)
  В 04.03.2023 в 20:20, MaestroA сказав:

До заводських скидав?

Показати  

Так воно і так на заводських. Я ж щойно встановив і нічого не міняв.

апд. Скинув. Після скидання знову запитало доступ до файлів, але не про роботу у фоні. І знову поставив галочку біля Google Cast. Нічого не змінилося.

Опубліковано
  В 04.03.2023 в 20:22, nickel сказав:

Так воно і так на заводських. Я ж щойно встановив і нічого не міняв.

апд. Скинув. Після скидання знову запитало доступ до файлів, але не про роботу у фоні. І знову поставив галочку біля Google Cast. Нічого не змінилося.

Показати  

До заводських Android TV.

Опубліковано
  В 04.03.2023 в 20:46, MaestroA сказав:

До заводських Android TV.

Показати  

Та ну. Сусід поділився доступом до свого Світ.ТВ, Зараз скину, а сусід другий раз може і не дати.

Але спробував знову трансляцію через Гугл Хоум. Вже так не відставало, але затримка все ж велика. Хоча зміг в простеньку гонку не дивлячись на екран телефону, але, мабуть в Стендофф 2 не вийде малому пошпілити.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...