Перейти до змісту

Відкриття сезону полювання

prg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Завтра в усіх мисливців велика ПОДІЯ! Вітаю всіх хто причетний з св'ятом!

Всім ні пуха ні пера!

• Відповідей 163
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну щож в 16-00 я,ORV, BUS видвигаємось в триденне турне на спілкування з природою....

Думаю що в неділю буде що розказати та фотки показати і не тільки нам

Всім вдалого полювання...

Опубліковано

Вітаю вас, дорогі мисливці, і себе ;) з таким великою подією в нашому житті! Бажаю вдалих пострілів, качечьок в небі не сильно високо; зайчиків, які не бігають зі швидкістю світу.. класної погоди, терпіння.. розуміння від дружин :horse:

НІ ПУХА НІ ПЕРА :sm110:

Опубліковано

Зайчиків стріляти ніхто не дозволить. Сезон полювання відкривають лише на пірнастих.

До речі, завтра на ВТ сюжет до відкриття готують + загальна інформація для початківців, як потрапити на полювання ;)

• Адміністратори
Опубліковано

Хм, відкриття завтра в 18:00 а виїзджають вже сьогодні...

Печінка витримає :)?

Опубліковано
Хм, відкриття завтра в 18:00 а виїзджають вже сьогодні...

Печінка витримає :)?

Ну так виїжають вже сьогодні, або взавтра з ранку, по приїзду починають розбивати лагер.

Далі до 11 - 12 машини розпаковані, палатки стоять, мисливці вже по обідали, починають готовити спорядження, зброю, човни, ну і само собою вечерю доводити до стану бойової готовності. 17.30-17.45 вже на бойових позиціях ждуть 18.00.

Ну і до сутінок полють. Потім всі як один підтягуються до табору. За хвилин 15-20 починають трапезнічати. Ну а тут вже поздоровю, хто доситить до 12.00, хто до 1.00 а хто і доранкової зорьки.

Ну і далі знову в полювання на пернату тварину під час ранкового льоту.

Після цього знов продовжуть трапезу. А далі залежить від того, як компанія запасляся провізією. Якщо достатьно харчів, в тому числі пального, то залишаються ще і на вечірній літ. Ну а якщо пальне кінчилося то лагер складається і компанія рушає до дому.

Та головне в цьому процесі не пальне, а єдинство з природою, спілкування на свіжому повітрі, омолодження душі і тіла. Ну і традиція, але це вже так другорядне.

Так що за печінку хвилюватися неварто. Там всі хвороби проходять.

Опубліковано
да... одного мисливця мала честь узреть... хвилююсь за їхні печінки.. :0036:

Нда відпочили як кажуть : "по повній програмі"...

і по полювали і душевно відпочили :angry: ....., і походили по полям нашої синьоокої Волині, і в дощ помокли і............ можна багато розказувати

А то що ти бачила то так тобі приснилось :)

Опубліковано

Відкриття відбулося і все було просто супер! Навіть дощ! :)

Тепер готуємося до виїзду у наступну суботу!

Опубліковано

ого!!!!!!!!!!!!

здоров'яко тож не "казєнне", то вже майте совість тай привезіть щось таке, щоб повірилось у ваші пригоди Мюнхаузена :)

Опубліковано
ого!!!!!!!!!!!!

здоров'яко тож не "казєнне", то вже майте совість тай привезіть щось таке, щоб повірилось у ваші пригоди Мюнхаузена :D

Червоний день календаря "Відкриття сезону полювання" перегорнули. Тепер здоров"я мисливців у безпеці. :)

Наступний такий день "Закриття сезону полювання" ще не скоро. Так що....... спокійно, панове, не нервово! :))))))

Опубліковано

ТО PRG: Сьогодні забрав свого колематора, тепер все в нормі! Уррра! :0004:

І ще.... бачив одну цікаву розробку - дульний томоз для 12 калібру! Оооо! Капец, уявіть собі 5-зарядку 12кал з глушаком! Я випав в осад....

Опубліковано

Оце так попостріляли в суботу в Журавичах!!! Ну справді як в тиру на стендовій стрільбі :)

Наступного разу набоїв треба більше брати... мдя...

• 3 тижня потому...
Опубліковано
і таке

ну шо я могу сказать в нашому житті все буває.... :)

і так post-229-1220904558.jpg

а буває і так post-229-1220904596.jpg

Опубліковано
Зайчиків стріляти ніхто не дозволить. Сезон полювання відкривають лише на пірнастих.

До речі, завтра на ВТ сюжет до відкриття готують + загальна інформація для початківців, як потрапити на полювання :)

Мені пофіг мочу всіх підряд !!!!! :)

Опубліковано

Я вчора зайця чуть не взяв без рушниці, мерсом ;) В останню мить вухастий на сторону повтікав. Повезло йому....

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Здається нарешті відкрилося полювання "по-тихому" - на гриби! ;-)

Усі до лісу!

Опубліковано
Здається нарешті відкрилося полювання "по-тихому" - на гриби! ;-)

Усі до лісу!

Корисне з приємним. Ось 2 тижні тому їздили на полювання в район Любохинь.

Трофеї:

post-1524-1223617447.jpg post-1524-1223617467.jpg post-1524-1223617498.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Класно пополювали "по-тихому" ми з PRG в заповідних лісах на минулих вихідних! :)

post-290-1224679204.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...