Перейти до змісту

Народ зверніть увагу...

DrFaust

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ага.. І на Нивах губинських :)

блін, всі сусіди :)) ........ кароч, робимо масовку біля датагрупу, ... тіпа "Дайте нет в район !!!" <_<:D :D

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Судячи з карти мережі таки є вузлик.

http://www.datagroup.com.ua/files/articles/52/84_2.pdf

ул. Смоленская, 31/33,

Киев, 03005, Украина,

Тел.: (044) 538-00-08

Факс: (044) 538-00-07

E-mail: [email protected]

Задайте питання центральному офісу датагрупа, чи є перспективи відкриття вузла доступу в Горохові.

І будівництва радіо мережі.

Попитка не питка <_<

Опубліковано

ул. Смоленская, 31/33,

Киев, 03005, Украина,

Задайте питання центральному офісу датагрупа, чи є перспективи відкриття вузла доступу в Горохові.

Попитка не питка <_<

А якщо я Вас шановний адмінчеГ попрошу зв'язатись з ними і поговорить за переспективи радіо інету в Горохові...я думаю вам краще знайти спільну мову ніж мені звонити і щось доказувать про місто яке на карті таке маленьке ))))

Опубліковано

Чего то я не понял. Ты же вроде бы сам был провайдером инета в Горохове до недавнего времени ?

шо случилось ?

Опубліковано
Чего то я не понял. Ты же вроде бы сам был провайдером инета в Горохове до недавнего времени ?

шо случилось ?

нічого не сталось, продав все ))) а шас вот сам шукаю куда підключитись ))))

Опубліковано

"або ж з підприємцем який толком неможе забезпечити навіть сітки неговорячи про якісний інет (+ жадність бере гору)." это ты как раз про

покупателя ? или про себя ?

Опубліковано
"або ж з підприємцем який толком неможе забезпечити навіть сітки неговорячи про якісний інет (+ жадність бере гору)." это ты как раз про

покупателя ? или про себя ?

хм.. цікаво, як можна читати речення і зрозуміти його настільки криво що навіть коментувати не хочеться....

Опубліковано

вот и мне странно читать сперва про то, что ты продаешь свой интернет бизнес в горохове, а потом, когда продал - насколько он плохой.

очень странно.

Опубліковано

Йомайо... земляків розвелось.

А по темі, мож таки дійсно Візоровську точку поставити, і на всіх роздавати?

Опубліковано
вот и мне странно читать сперва про то, что ты продаешь свой интернет бизнес в горохове, а потом, когда продал - насколько он плохой.

очень странно.

тут ще є один чоловік який цим займається... шо тут не понятно ?

З.І. Поки у мене тут був бізнес ніхто не жалувався і всім було добре..за винятком мене, я сам цим займався по технічній стороні.. практично не спав і не відпочивав... а причина чого продав особистого плану і ніяк не стосується нехватки грошей чи дефіциту клієнтів... та і тема зараз тут не та щоб про це згадувати.

Йомайо... земляків розвелось.

А по темі, мож таки дійсно Візоровську точку поставити, і на всіх роздавати?

Візоровска стоїть і вже більше як 2 роки, тіко тормоза мабудь там... і сидять ті тормоза на великих кріслах.. а от з работніків немає що брати, він на роботі і якшо начальство не вміє керувать то на працівників у мене обіди немає і бути не може....несумніваюсь що там багато кваліфікованих сидить працівників...так а що ж вони зроблять...

Опубліковано

Непонятно почему ты не подключишься к самому себе. То есть к тому человеку, которому продал свой интернет провайдинг бизнес.

вот как раз это "тут не понятно" :horse:

Опубліковано
Непонятно почему ты не подключишься к самому себе. То есть к тому человеку, которому продал свой интернет провайдинг бизнес.

вот как раз это "тут непонятно" :horse:

бізнес продав по частинам... чоловік який зараз цим займається робив абсолютно свою сітку.. я до нього ніякого відношення не маю...

Опубліковано

Народ! на рахунок оптоволокна Датагруп яке проходить біля Горохова! Шо ви хочете зробити ? Ше одну розвилку? Ви спитайтесь в любого жителя Луцька якій має такій інет! Там і так мережі перегружені в півтора рази ! а Ви ще хочете "весь" Горохів підключити! ;):_04: Браво!

• Адміністратори
Опубліковано

ул. Смоленская, 31/33,

Киев, 03005, Украина,

Попитка не питка ;)

А якщо я Вас шановний адмінчеГ попрошу зв'язатись з ними і поговорить за переспективи радіо інету в Горохові...я думаю вам краще знайти спільну мову ніж мені звонити і щось доказувать про місто яке на карті таке маленьке ))))

Нереально.

Продавці слухають тіко клієнтів.

Я підключаюсь тільки на стадіїї виявлення можливих точок встановлення і інсталяції обладнання.

Так що сорі...

Хочете стукайте. :_04:

• Адміністратори
Опубліковано
Народ! на рахунок оптоволокна Датагруп яке проходить біля Горохова! Шо ви хочете зробити ? Ше одну розвилку? Ви спитайтесь в любого жителя Луцька якій має такій інет! Там і так мережі перегружені в півтора рази ! а Ви ще хочете "весь" Горохів підключити! ;):_04: Браво!

Читаю і думаю.... Де були твої мозги коли ти писав пост?

Якщо ти хочеш рівняти національну магістральну мережу і домашні мережі в луцьку, то я можу сказати одне. Ти або думати не вмієш, або просто ляпнув аби ляпнути.

Інших варіантів нема .

Опубліковано

В общем я так понял что gprs будет ненамного хуже местного гороховского 3g ?

Мне интересно школу подключить в селе что неподалеку Горохова - Пустомити.

Опубліковано

вот для того і я говорю що потрібен РЕАЛЬНИЙ провайдер який би всього навсього поставив на ретрансляторі точку радіодоступу і цього більш ніж достатньо... її видно майже до Чарукова... робіть висновки яке місце...

Опубліковано

Залишилось вияснити ціни на радіодоступ від датагруп, а то мало які у вас ціни.... допустим я зможу собі дозволити дорогий але якісний інет але ж іншим можливо не по кишені....

Хто має сЦилкО на ціни плз виложіть..

Опубліковано
DrFaust, ось ціни на Wipll/

Дякую.. мдя з такими цінами мене як апостола камнями закидають в місті, тоді навіть немає смислу із Датагруп хвилю піднімати...

Опубліковано

Чому? по ходу має бути ок, принаймі мені так обіцяли в київстарі, що на дубенській, вот чекаю з ремонту свою мобілу, буду пробувати, правда живу біля самої вишки, але Пустомити бачать як Шклинську так і Горохівську вишку. По ідеї має бути все ок, але все таки то не вихід ;) ... тобто не такого інтернету хочеться. ..........щойно згадав, я ж на жопорезі пробував - кака ще та, так що думаю що едж буде набагато краще, чи точніше: жопорез буде набагато гірше )

Опубліковано

у МТС жаперез весьма ничего так себе. эдж не намного шустрее, при просмотре страниц разницы не видно. А качать шо тем, шо тем - имхо маразм. Разве что от безисходности положения.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...