Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 23.09.2025 в 01:09, MACCEN сказав:

Тоді сайт точно не треба, бо якби був треба ти б не скупився на нього, і мав би свій сайт надалі :)

Мені тоді за переробку загнули 8 штук баксів.

Правильний підхід до айтішніків , сеошників та всієї братії-платити за результат.

Наприклад, я плачу розробнику сайта певний відсток від прибутку, котрий той сайт приноситиме. 

Схоже на акціонерне товариство.

Все чесно і справедливо.

• Ха-ха 6
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 9/28/2025 at 1:16 PM, Nokian said:

Правильний підхід до айтішніків , сеошників та всієї братії-платити за результат.

Наприклад, я плачу розробнику сайта певний відсток від прибутку, котрий той сайт приноситиме. 

Все чесно і справедливо.

Тобто, якщо в тебе чи в любого іншого такого бізнесмена бізнес не піде... то айтішники типу працювали безкоштовно?

• +1 5
Опубліковано
В 28.09.2025 в 21:16, Nokian сказав:

Все чесно і справедливо.

Ти путаєш різні речі, тобі точно не треба сайт. Колись ти розумів для чого він тобі.

Ти серйозно зараз думаєш, що прийдеш в умовний автосалон, скажеш дайте мені авто, я буду на ньому гроші заробляти, тоді можливо з вами розрахують? 

Ще як в порівнянні ти кажеш дівчині, давай переспимо одразу, потім я подумаю чи з тобою зустрічатись чи ні :)

Є такі майданчики це пром, та інші. Де ти по суті платиш їм від прибутку, але є нюанс, там дуже важко конкурувати між такими самими як йти. Я ще купа але...

Я розумію що Ювант вже нафталіном пропах, але щоб так не думав.

• +1 3
Опубліковано
В 28.09.2025 в 21:29, Waver сказав:

Тобто, якщо в тебе чи в любого іншого такого бізнесмена бізнес не піде... то айтішники типу працювали безкоштовно?

Ну да в що тут такого, це як дівчина гарна та розумна повинна одразу спати з маргіналом в надії на те що він стане мільйонером, і накінець то вона в обмін на свою молодість та час купить новий айфон :)

• Ха-ха 1
Опубліковано

Все чесно і справедливо.

А скільки так "продав" телефонів? 

За процент від прибутку, який умовний менеджер зароблятиме дзвінками з того телефону?

• +1 1
Опубліковано
В 28.09.2025 в 21:29, Waver сказав:

Прикинь.

А якщо я купив товар, зняв оренду, заплатив податки- то покупці НЕ ЗОБОВЯЗАНІ  купувати.

І їм абсолютно похєр на мої витрати.

Це ж не соціалізм.

Спробуй якось не працювати по найму, а заробляти самому на себе.

Трохи по іншому побачиш світ.

• Ха-ха 4
Опубліковано
В 28.09.2025 в 22:28, MACCEN сказав:

Ти путаєш різні речі, тобі точно не треба сайт. Колись ти розумів для чого він тобі.

Ти серйозно зараз думаєш, що прийдеш в умовний автосалон, скажеш дайте мені авто, я буду на ньому гроші заробляти, тоді можливо з вами розрахують? 

Ще як в порівнянні ти кажеш дівчині, давай переспимо одразу, потім я подумаю чи з тобою зустрічатись чи ні :)

Є такі майданчики це пром, та інші. Де ти по суті платиш їм від прибутку, але є нюанс, там дуже важко конкурувати між такими самими як йти. Я ще купа але...

Я розумію що Ювант вже нафталіном пропах, але щоб так не думав.

Не вмієш ти, чи не хочеш дивитися на речі з двох боків.

Коли я продаю навіть бв телефон, то це початок моїх відносин з покупцем. Де він розраховує прийти до мене і заявити  та вимагати від мене,якщо щось не так.

Тобто я маю відповідати за товар, щоб він його задовільняв не два метри від прилавку.

А ось любязні айтішники( по крайній мірі ті, з котрими я зтикався). прцюють по принципу ,, на відїбись,,

Дай мені ТЗ , я склепаю, гроші візьму, а як воно там буде тобі відбивати- то твої проблеми. 

Якби мені сайт був потрібен лише для понтів, то такий підхід може мати право на існування.  Але мені сайт потрібен для заробляння.

І найюільшу  ефективність розробки заробляльного сайту я бачу, коли розробник буде мати відсоток від ефективності ЗРОБЛЕНОГО  НИМ продукту.

На рахунок нафталіну в Юванті, то просто глянь на авто на парковці.

• Ха-ха 3
Опубліковано

@Nokian я поняв. ти хочеш щоб тобі зробили сайт, який сам буде продавати і приносити бабло, а ти тільки платитимеш процент за то? Але якщо такий механізм можливий - нахрін тоді ти тим айтішникам? Навіщо жити за процент від особи яка ніхріна не робить, якщо можна зробити собі те ж і жити на всі зароблені гроші сайтом?))

• +1 3
Опубліковано

Це така особливість менталітету україеців, міряти все крайнощами, чорним і білим.

Напевно від небажання вникати у суть та чітко усвідомлювати свою роль, частку і місце в системі розподілу , та і в житті в цілому.

Ну ще невміння делегувати щось іншим.

Тотальне нерозуміння, що кожна людина має робити те,( і отримувати відповідні кошти) , що вона вміє, може і хоче робити найефективніше.

Бо є 4 групи людей

1 - Вміють і хочуть

2- Вміють , але не хочуть

3- Не вміють, але хочуть

4 Не вміють, і не хочуть

Зазвичай остання категорія найбільш нензає завжди.

Прчому достатньо однієї нензи у команді, щоб ефективність всієї команди різко впала.

Саме тому в першу чергу розстрілюють панікерів.

Опубліковано

Бізнес, це як симфонічний оркестр.

Композитор, як автор бізнес моделі.

Диригент, як  генеральний директор. Він навіть не вміє грати на різних інструментах, але вміє організувати процес, як ніхто інший. 

Виконавці, як спеціалісти. Кожен майстер у своєму роді.

Так ось жодному , самому талановитому виконацю , не приходить в голову зайняти мсце диригента чомусь.

Бо якось відразу вся гра поламається.

Опубліковано

То таки скільки телефонів ти продав не за гроші а за процент від заробітку тим телефоном?

А за оренду ти платиш теж процентом від свого заробітку? типу незаробив якийсь місяць то й не платиш?

Чи "ета другоє, панімать нада"?

Сайт це не готовий бізнес який заробляє. Сайт це лише додатковий інструмент. За який треба заплатити. Як і за оренду в твоєму ж прикладі. Як і за товар.

• +1 2
Опубліковано

Особисто для мене сайт це частина бізнес моделі. 

І потрібен він мені лише для бізнесу. 

Тому і зроблений має бути саме так, щоб приносив прибуток, і максимально швидко відбив вкладені кошти.

Для розробника сайту  його продукт, як нерухомість наприклад

Може збудувати і продати, а може здавати в оренду і заробляти в періоді.Що і роблять маркет плейси 

Тоді чим ефективніше вкладеться- тим більше заробить від оренди.

Це відносини Бі ту Бі

Опубліковано
В 29.09.2025 в 13:03, Nokian сказав:

Тому і зроблений має бути саме так, щоб приносив прибуток, і максимально швидко відбив вкладені кошти.

Але ж ти не хочеш вкладати гроші. Хочеш щоб зробили безкоштовно, а тільки відсоток від обороту сайту платити :)

Опубліковано (змінено)

Сайт зараз коштує біля тисячі доларів, 

Якщо він зароблятиме тисячу в місяць, і платити  5  відсотків, то за рік розробник отримає 600 доларів.

якщо зароблятиме 2000 тис в місяць- то за рік отримає 1200 

якщо 3000 , то 1800 дол.( а може і 5 тис, і навіть страшно подумати 10 000)

І не одноразово, а щороку. 

Це як акціонерне товариство.  Просто кожен мусить робити свою роботу ефективно по максимуму.

Змінено користувачем Nokian
  • Cумний 1
Опубліковано
В 29.09.2025 в 13:39, Nokian сказав:

Якщо він зароблятиме тисячу в місяць, і платити  5  відсотків, то за рік розробник отримає 600 доларів.

а через пів року тебе забрали до війська, ти збанкрутував, вирішив переїхати в Анлію або вирішив займатися продажем курсів "Як стати успішним бізнесменом у Юванті".

Ти не хочеш на себе брати ризики, що сайт не приноситиме достатньо доходу відносно вкладень, а хтось має брати на себе ризики ТВОГО бізнесу?

і взагалі, як ти уявляєш як сайт має продавати сам? от я хочу собі смартфон. гуглю, находжу розетку, комфі і твій сайт (хоч всяких відомих інтернет магазинів до холєри, і покупці скоріше за все навіть і не відкриють твій сайт, але припустім я якось туди попав). Як ти вважаєш, як сайт має мене змустити купити не у розетки, у якої є їм"я, репутація, впевненість що не надурять, впевненість, що вони не перестануть відповідати на дзвінки, як куплений смартфон зламається,  а у ПП Пупкіна, Ювант, павільйон № ХХХ хай і трохи дешевше? Щоб щось продалося конкретно у тебе, має бути перевага/переваги, в порівнянні з іще тисячами дрібних магазинчиків по усій Україні. Сайт - це не перевага. Це просто інструмент який може використати переваги для продажу. Розробники сайту не можуть створити перевагу купівлі через інтернет у тебе а не на розетці.

• Дякую! 1
  • +1 6
Опубліковано
В 29.09.2025 в 12:11, Nokian сказав:

Бізнес, це як симфонічний оркестр.

Композитор, як автор бізнес моделі.

Диригент, як  генеральний директор. Він навіть не вміє грати на різних інструментах, але вміє організувати процес, як ніхто інший. 

Виконавці, як спеціалісти. Кожен майстер у своєму роді.

Так ось жодному , самому талановитому виконацю , не приходить в голову зайняти мсце диригента чомусь.

Бо якось відразу вся гра поламається.

В мене от питання. Ти такий розумний, і композитор і диригент і ще багато-багато-багато чого.

так чого ж блін до цього часу не ти власник прому чи розетки, чи не маєш сотні точок по всій Україні, а тільки точку в Юванті?

Де ж усі ці таланти діваються?

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Сайт тобі сам по собі ніякого прибутку не принесе.

Занесеш ти туди каталог товарів і шо? Гугл його покаже десь на 150-й сторінці, куди ніхто ніколи не заходить

В сайт треба кучу бабла на рекламу вбухати, щоб він був десь зверху у видачі пошуковиків.

Чи ти з таким самим підходом будеш? Рекламу зробіть мені бесплатно, а я буду давати процент від прибутку?)))

Це так не працює))

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
On 9/29/2025 at 3:31 AM, Nokian said:

Прикинь.

А якщо я купив товар, зняв оренду, заплатив податки- то покупці НЕ ЗОБОВЯЗАНІ  купувати.

І їм абсолютно похєр на мої витрати.

Це ж не соціалізм.

Спробуй якось не працювати по найму, а заробляти самому на себе.

Трохи по іншому побачиш світ.

Так якщо вже не торгується так як торгувалось раніше, тобто в ті часи коли ще не було такої шаленої конкуренції, не було стільки великих та маленьких магазинчиків, великих мереж та величезних онлайн-магазинів... - спробуй зайнятись чимось іншим, бо маленькі ларьки уже дійсно по трохи відходять в минуле і мало кому цікаві, та й з великим мережами одному малому підприємцю конкурувати важко, бо обсяги закупок інші, закупочні ціни інші, знижки інші, сервіс інший. А на рахунок працювати самому на себе - так уже років з 25 так і роблю, тільки ти купуєш та перепродуєш телефони, а я купую фури та заробляю вантажоперевезеннями з усіма супутніми витратами... ну і, ще мав евакуатор на два авто, але там була трошки інша специфіка... в минулому житті ще займався скупкою металів, сертифікатів, певним малим виробництвом та реалізацією, базарами та магазинчиком і ще дечим про що навіть краще не писати, і саме тому мене тепер тут так веселитить твій хід думок та твоя стратегія продажів...:D

Змінено користувачем Waver
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
On 9/29/2025 at 3:43 AM, Nokian said:

На рахунок нафталіну в Юванті, то просто глянь на авто на парковці.

Цікаво подивитися, сфоткай будь ласка!

Опубліковано
В 29.09.2025 в 19:52, Waver сказав:

Цікаво подивитися, сфоткай будь ласка!

Я не роблю те, на що мене не просили і не уповноважували  власники цих авто

• Ха-ха 1
Опубліковано

А давай ти підеш в ЗСУ, підеш на передок, тобі будуть 20к+100к платити, мені 10% в місяць будеш платити за ідею, як на мене чудова пропозиція.

• +1 1
Опубліковано
В 29.09.2025 в 18:22, WebTraveller сказав:

Сайт тобі сам по собі ніякого прибутку не принесе.

Занесеш ти туди каталог товарів і шо? Гугл його покаже десь на 150-й сторінці, куди ніхто ніколи не заходить

В сайт треба кучу бабла на рекламу вбухати, щоб він був десь зверху у видачі пошуковиків.

Чи ти з таким самим підходом будеш? Рекламу зробіть мені бесплатно, а я буду давати процент від прибутку?)))

Це так не працює))

Ну так, це якщо працювати по принципу сеошників, котрим на ЧУЖЕ бабло для реклами абсолютно пофіг.

Я ніде, жодним рядком чи словом не сказав, що вимагаю від розробника сайту  бути наверху, чи ще десь там у видачі Гугла.

Переважна більшість людей, що приходять до мене за телефоном, бо знають , що я зроблю це краще за них самих, і зрештою вигідніше, ніж вони би робили це самі.Що їм не тюхають лишнє і непотрібне їм насправді. ( Одна із причин, чому я не власник Розетки)

То чому я не чую цього від розробника сайту, ?

Чому не сказати мені -ось це треба в любому випадку,, без цього можна обійтись, це зробити так, щоб можна добавити пізнше , на такій платформі безпечніше , на такі зручніше, тут такі плюси, а тут такі мінуси.

І про безплатно я ніде не казав.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 29.09.2025 в 22:10, halmer сказав:

А давай ти підеш в ЗСУ, підеш на передок, тобі будуть 20к+100к платити, мені 10% в місяць будеш платити за ідею, як на мене чудова пропозиція.

Відповім в твоєму ж стилі.

Я цю пропозицію і без тебе знаю.

Але дякую за увагу.

Опубліковано
В 29.09.2025 в 22:29, Nokian сказав:

Я цю пропозицію і без тебе знаю.

Не викручуйся, але май на увазі я очікую свої 10%)

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...