Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В древні часи були країни які османам платили данину щоб ті не палили міста та не трахали їхніх жінок. От парадокс в тому, це та імперія османська?

Так і зараз тут питання виживання, а потім як показує міжнародна та ж сама практика дати задню депломатично і все.

Хоча якщо будуть побудовані заводи та робочі місця, оплата податків то чому б ні? Як я знаю з досвіду та практики інших хто працює на міжнародні компанії і де керує іноземець там все добре, і зарплати на рівні і відношення нормальне. Як тільки ставлять українця то він урізає зарплати, бонуси та рапортує який він молодець економити гроші :)

Чи віддавати замлю, мають вирішувати хлопці які їх ж і боронять, і під які гарантії саме для них і так далі. А ті хто загинув, сім'ї їхні мають все життя отримувати дотації та льготи. Тому вийшло так що марна втрата, всеодно частину віддали наприклад, то нащо було класти стільки людей?

Можливо ще в 2023 якщо вірити марафону ми давали пізди ворогу, так можливо тобі треба було ставити дипломатію на вуха і рішати то все коли ти якби не коні. А зараз ситуація страшна, на фронт колись в другу світову люди самі йшли і дописували роки щоб взяли, а зараз в декого не питають чи він хоче йти, в запихають в бус.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 21.03.2025 в 16:01, case_l сказав:

ти помиляєшся, кацапи не терплять хуйла, вони ним насолоджуються

Насолоджуються доти, доки він наступає та дає їм відчуття перемоги.

Це елементарно.

Ніхто не терпить Акелу, котрий промахнувся.

Думаю через рік ми побачимо дуже цікаві процеси на рашці.

А на білорашці ще швидше.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 21.03.2025 в 19:13, MACCEN сказав:

В древні часи були країни які османам платили данину щоб ті не палили міста та не трахали їхніх жінок. От парадокс в тому, це та імперія османська?

Так і зараз тут питання виживання, а потім як показує міжнародна та ж сама практика дати задню депломатично і все.

Хоча якщо будуть побудовані заводи та робочі місця, оплата податків то чому б ні? Як я знаю з досвіду та практики інших хто працює на міжнародні компанії і де керує іноземець там все добре, і зарплати на рівні і відношення нормальне. Як тільки ставлять українця то він урізає зарплати, бонуси та рапортує який він молодець економити гроші :)

Чи віддавати замлю, мають вирішувати хлопці які їх ж і боронять, і під які гарантії саме для них і так далі. А ті хто загинув, сім'ї їхні мають все життя отримувати дотації та льготи. Тому вийшло так що марна втрата, всеодно частину віддали наприклад, то нащо було класти стільки людей?

Можливо ще в 2023 якщо вірити марафону ми давали пізди ворогу, так можливо тобі треба було ставити дипломатію на вуха і рішати то все коли ти якби не коні. А зараз ситуація страшна, на фронт колись в другу світову люди самі йшли і дописували роки щоб взяли, а зараз в декого не питають чи він хоче йти, в запихають в бус.

Ти ще повтори Лаврова, котрий заявив,що Зеленському в 2019 пропонували визнати Крим російським, і,, якби він погодився, то війни не було б..,

Між тим в 23 році  дві третини кацапів хотіли воювати, а зараз дві третини не хочуть.

Щоб яблуко дозріло потрібен час, так само щоб в масовій свідомості кацапів пройшли радикальні зміни ,так само потрібен був цей час.

• Ха-ха 2
Опубліковано
On 3/21/2025 at 7:25 PM, Nokian said:

Між тим в 23 році  дві третини кацапів хотіли воювати, а зараз дві третини не хочуть.

кацапів не питають що вони хочуть

Опубліковано
On 3/21/2025 at 7:16 PM, Nokian said:

які цікаві? там тільки верхівка може зміни робити, не бидломаса

Опубліковано
On 3/21/2025 at 7:13 PM, MACCEN said:

на фронт колись в другу світову люди самі йшли і дописували роки щоб взяли

це точно не кацапська казочка?

• +1 1
Опубліковано
В 21.03.2025 в 22:53, case_l сказав:

це точно не кацапська казочка?

Мій дід дописав собі три роки і пішов воювати.

Баба йому потім дорікала, що вкрав в держави три роки пенсії.

• +1 1
Опубліковано

Просто про добровольців трубили на кожному кроці. А про ухилянтів звісно ж замовчували.

Що тоді, що зараз- якщо про якийсь факт не розтрубили- то його наче й не було.

В 21.03.2025 в 22:52, case_l сказав:

які цікаві? там тільки верхівка може зміни робити, не бидломаса

Ага, 100 років тому цар теж так думав)

• +1 1
Опубліковано
On 3/22/2025 at 8:05 PM, Nokian said:

таке було раз за всю історію існування кацапів, не варто сподіватись на таке, і то це не лише зміна верхівки режиму і не призвело до руйнації їхніх імперських амбіцій

• +1 1
Опубліковано

Це коли ти в ТЦКа і тебе заставляють ловити людей, а ти кажеш цього робити не будеш :) то засилають тебе у єбеня або на нуль. 

Це правда на 100%, інші ловлять типу щоб аби не мене. А інші кажуть я нічого змінити не можу :) кажу так не лови, а відповідь проста так мене зашлють на нуль, краще буду ловити :)

А те що держава проїбала момент мотивації всім пофігу, я от не хотів ловиии і мене заслали далі чим Луцьк, хотіли прямо на нуль але я обмежено придатний то заслали куди змогли, але зараз де я кажуть це теж не на довго, звичайно я дупи лизати не вмію і робити те, що мені не подобається не буду, нехай за це в постраждаю.

Зараз приймаю участь в похованнях, і що дивує, що деяких воїнів яких ховаємо відспівує московський патріархат тому що так родичі хочуть, якийсь сюр. Тих кого вбили відспівує та ж сама церква яка вбивць надихає йти вбивати.

• Cумний 6
Опубліковано (змінено)
В 22.03.2025 в 20:05, Nokian сказав:

Просто про добровольців трубили на кожному кроці. А про ухилянтів звісно ж замовчували.

В 22.03.2025 в 20:05, Nokian сказав:

Тоді інший формат був людей, і не кажи що зараз те саме, атошнікам теж давали хуй, хоча обіцяли ого-го, а отримували тільки ті, хто нагліше, та й більшість які там були тільки пару днів.

Те саме що і зараз, бухгалтерша з тилу їде на три місяці типу на нуль, щоб дали убд, і вона ого швидше отримує чим той, який живе та гниє заживо в окопі.

Як мені сказали чим більші погони тим більша виживаємость, кажу нахуй йти зараз на літьоху якщо не плануєш на нуль, а для того що якщо і зашлють то будеш в бункері сидіти, і отримувати люготи і ще купу інших плюсів.

Гнила система яка гниє не одне десятиліття. 

Як один мені чорт каже ти що не бачош моїх погонів, я кажу я мобік, я в погонах не розбираюсь мені аби людина бола хороша. А мені я підполковник таких то хуїів, кажу так чому не на фронті, та керовніків як ти не вистачає, а мені відповідь я хворий, кажу віддав свої молоді роки на боротьбу з зеленим змієм :) хворі бяльт вони, а прчоий Вася який хуячив все життя та будовах не хворий бо так ВЛКа вирішило.

Змінено користувачем MACCEN
  • +1 2
Опубліковано
В 21.03.2025 в 19:16, Nokian сказав:

Насолоджуються доти, доки він наступає та дає їм відчуття перемоги.

Це елементарно.

Ніхто не терпить Акелу, котрий промахнувся.

А на білорашці ще швидше.

Ти думає сидячи на дивані буде перемога? Сходи якось на поховання, чи хоча б вийти стань на коліно коли везуть на щиті, так от скажу їх стільки що коліно буде боліти постійно ставати на нього. А це такі самі хлопці як ти як і ми.

• Дякую! 1
  • Cумний 3
  • +1 1
  • 4 тижня потому...
Опубліковано
В 23.03.2025 в 17:39, MACCEN сказав:

Ти думає сидячи на дивані буде перемога? Сходи якось на поховання, чи хоча б вийти стань на коліно коли везуть на щиті, так от скажу їх стільки що коліно буде боліти постійно ставати на нього. А це такі самі хлопці як ти як і ми.

Не такі самі. Бо ти і вони Українці, а тут остались здебільшого малороси, яким то хуй закороткий, то сорочка задовга.

• -1 1
Опубліковано

ЗІ можете не воняти у відповідь, я зайшов, пукнув і йду собі далі. Читати ваші малороські висєри точно не буду. Мо через рік знов зайду і пукну

Опубліковано
В 23.04.2025 в 21:56, MANJAK11 сказав:

ЗІ можете не воняти у відповідь, я зайшов, пукнув і йду собі далі. Читати ваші малороські висєри точно не буду. Мо через рік знов зайду і пукну

Так тут і уже нема в принципі уже кому воняти

Опубліковано (змінено)
В 23.03.2025 в 17:39, MACCEN сказав:

А ховають часто, бо:

- фронт тримають взводом, там де має стояти рота. і навіть на поповнення санітарних втрат немає ресурсу. Нема ким поповнювати. Тримають оборону мізєром з надією на суміжників, на операторів дронів і що "не прилетить".

- бійці 3 роки в окопах да в бліндажах... деколи навіть не встигають окопуватись, як вже треба відступати.

- а відступати також приходиться "в чисте поле". в тилу 2, 3, 4 лінії оборони не підготовлені, позиції не облаштовані, оборонні укріплення ніким не створені.

- нема коли навчати і піднавчати бойові підрозділи покращуючи їх навики, бойове злагодження. в кращому випадку - відхід на 3-4 лінію для "зализування ран"

- в новобранців нема бажання вчитися. є тільки величезне бажання свалити і "пропєтлять в тил" забивши болт на інших побратимів. 

- моралька наближена до нуля. мотивація також... ніхто поняття не має скільки ще служити.  лише злість до ухилянтів зашкалює. Хтось роками на передку, рідних не бачить, забув як карась, щука, сом, поплавок виглядає, як холодненьке бармен розливає... який воно смак має з чіпсами да сухариками... забув запах парфумів жінки/дівчини.. шампуня... за щастя просто постіратися з порошком да висушитись...  А однокласники/одногрупники/знайомі фотки постять з ресторанів/пікніків/бісєдок... як їм ахуєнно живеться... от тільки ТЦК їх зайобують... сучари.. 

Змінено користувачем Профессиона́л
Опубліковано
On 4/24/2025 at 6:55 PM, Профессиона́л said:

А ховають часто, бо:

- фронт тримають взводом, там де має стояти рота. і навіть на поповнення санітарних втрат немає ресурсу.

а хто в цьому винен? 

• Дякую! 1
Опубліковано
On 4/24/2025 at 6:55 PM, Профессиона́л said:

ТЦК їх зайобують... сучари.. 

тцк відловлює чоловіків із низьким соціальним статусом, багаті не служать

• Дякую! 1
Опубліковано
В 25.04.2025 в 19:17, case_l сказав:

тцк відловлює чоловіків із низьким соціальним статусом, багаті не служать

А багатий це хто?

Як визначити?

• Ха-ха 1
Опубліковано
On 4/25/2025 at 10:14 PM, Nokian said:

А багатий це хто?

Як визначити?

От сидить сусід в двохкімнатному хрущі вже більше року. Практично безвилазно. Доставка води, доставка Сільпо. 

Що буде йому після перемир'я/договорняка/чи іншого сценарію? Відповідь очевидна для нас і для нього.

Але не всі можуть дозволити собі таке "щастя".

• +1 1
Опубліковано
В 25.04.2025 в 22:14, Nokian сказав:

А багатий це хто?

Як визначити?

Гарячий-холодний, високий-низький, світлий-темний, маленький-великий, добрий-злий, бідний-багатий. Я думав у всіх з дитинства є розуміння значення цих слів і вміння приблизно їх визначати :)

• +1 4
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...