Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 07.10.2024 в 23:00, MACCEN сказав:

Чому спиною, тому що якщо посіче осколками то хоча б не спину.

А чому посічені пузо і груди -- це краще ніж спина?  Ще ж і обличчя впереду, а там очі ...

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 08.10.2024 в 00:00, MACCEN сказав:

і радять падати спиною на землю ну і по можливості валити гада. Чому спиною, тому що якщо посіче осколками то хоча б не спину.

саме так, в основному по сідницям і спині прилітає, якщо встиг впасти  на спину, ногами до скиду (якщо це просто вог) то є всі шанси навіть не поранитись,

Опубліковано
В 08.10.2024 в 09:43, Unknown сказав:

А чому посічені пузо і груди -- це краще ніж спина?  Ще ж і обличчя впереду, а там очі ...

якщо лежиш на спині, ногами до прильоту - осколки підуть всі під кутом вгору, ну і крім того, якщо вижив - вже перевертатись не потрібно - можеш відкривати вогонь у відповідь, а з живота ще перевернутись треба. Але, все залежить від конкретної ситуації.

Опубліковано (змінено)

Бо коли спиною догори, то не бачиш ситуації ,не реагуєш.

На потилиці очей нема.

Тому й працюють солдати двійками- спиною до спини і вдвох бачать на 360 градусів.

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано (змінено)
В 08.10.2024 в 12:04, Nokian сказав:

Бо коли спиною догори, то не бачиш ситуації ,не реагуєш.

На потилиці очей нема.

Тому й працюють солдати двійками- спиною до спини і вдвох бачать на 360 градусів.

все залежить від ситуації та фарту в цілому, по нам на курсах баба яга скидала пляшку з водою півторачку, так от пару раз так прилітало, то деякі б не дійшли до точки, якби це був бойовий заряд. Йшли не по відкритій місцевості а лісом рідким то з повітря все гарно пілоту було видно бо кидав чікто.

Змінено користувачем MACCEN
  • +1 1
Опубліковано
В 08.10.2024 в 09:43, Unknown сказав:

все бенально.

1.  ти бачиш дрон. можеш оцінювати ситуацію (очі і так далі мають бути в захисті)

2. якщо завалить в спину то можна бути інвалідом спінальніком що теж якби фіго

• Дякую! 1
Опубліковано

Я дуже давно, хочу сказати…. Я особисто , до простих людей, які навіть строкову службу не служили, і за якими бігає ткц…- в мене претензій немає. Розумію , що в разі такого масштабу війни , без резерву строковиків запасу,чи резерву через військову тривалу підготовку звичайних цивільних чоловіків, не потягне ніхто. Крім Штатів, Китаю, Індії. Бо їх там просто як кінь наїбав. А Франція, Бундес, Туреччина - це Драфт. Це призив. Мотивація призову цивільних повинна первинно бути насамперед гроші і виплати в разі каліцтва чи смерті. В мене питання до пенсіонерів запасу. В ЗСУ , НГУ чи ПВУ призвали до єбєнімать. І продовжують вʼяло призивати.Процентів 50 може трохи більше. А менти, прокуратура, митниця, ДСО, ВВ, Служба виконання покарань?  Хочу застосувати крилатий вислів зверху. Та їх в Україні, як кінь наібав. Їх ніхто не чіпає.Всі судилися за пенсію, більша половина отримала житло на халяву . Якого хуя їх не розшукують?? Знов немає політичної волі? Якісь дива дивні…. Коли був час дикого розводу під назвою Ковід, за пару неділь без прививки в потяг не сядеш…. а тут сотні тисяч ухиляються від призиву - а їх знайти ніззя… Та заблокуй пенсійну карту (і застав принести довідку з тцк про оновлення обліку , тоді розблокують… )Прибіжать до ощадбанку як гончі пси. Чи нема , проібався, таксує в Гішпаніі- лишіть пенсії, виплати на ЗСУ…. Чи тіж самі менти сопливі…, їх ніззя бо буде кримінал… Та байки це все! Старих ментів з пенсії до 60 чи люстрованих поверни- нічого не зміниться! А то і розшук злочинців покращиться. А до 40 років, ці що зараз тіпа копи, можна бригад з 10 зробити за місяць другий. Таке воно бля… Якби подумки вслух. І думки ці узагальнені від дуже багатьох порядних військових. Пишіт, питайте що зможу відповім, думками поділюся.

• Дякую! 1
  • +1 8
Опубліковано (змінено)

В більшості тих хто був військовим по первинній освіті. Особливо якщо не був по фруктовим справам на пенсії,а літав на цивільному поприщі. Реально доуя. 

Змінено користувачем Alex S
  • +1 2
Опубліковано
В 21.10.2024 в 18:18, Alex S сказав:

Я дуже давно, хочу сказати…. Я особисто , до простих людей, які навіть строкову службу не служили, і за якими бігає ткц…- в мене претензій немає. Розумію , що в разі такого масштабу війни , без резерву строковиків запасу,чи резерву через військову тривалу підготовку звичайних цивільних чоловіків, не потягне ніхто. Крім Штатів, Китаю, Індії. Бо їх там просто як кінь наїбав. А Франція, Бундес, Туреччина - це Драфт. Це призив. Мотивація призову цивільних повинна первинно бути насамперед гроші і виплати в разі каліцтва чи смерті. В мене питання до пенсіонерів запасу. В ЗСУ , НГУ чи ПВУ призвали до єбєнімать. І продовжують вʼяло призивати.Процентів 50 може трохи більше. А менти, прокуратура, митниця, ДСО, ВВ, Служба виконання покарань?  Хочу застосувати крилатий вислів зверху. Та їх в Україні, як кінь наібав. Їх ніхто не чіпає.Всі судилися за пенсію, більша половина отримала житло на халяву . Якого хуя їх не розшукують?? Знов немає політичної волі? Якісь дива дивні…. Коли був час дикого розводу під назвою Ковід, за пару неділь без прививки в потяг не сядеш…. а тут сотні тисяч ухиляються від призиву - а їх знайти ніззя… Та заблокуй пенсійну карту (і застав принести довідку з тцк про оновлення обліку , тоді розблокують… )Прибіжать до ощадбанку як гончі пси. Чи нема , проібався, таксує в Гішпаніі- лишіть пенсії, виплати на ЗСУ…. Чи тіж самі менти сопливі…, їх ніззя бо буде кримінал… Та байки це все! Старих ментів з пенсії до 60 чи люстрованих поверни- нічого не зміниться! А то і розшук злочинців покращиться. А до 40 років, ці що зараз тіпа копи, можна бригад з 10 зробити за місяць другий. Таке воно бля… Якби подумки вслух. І думки ці узагальнені від дуже багатьох порядних військових. Пишіт, питайте що зможу відповім, думками поділюся.

Все це класно сказано, але є але, питання до командирів чому вони так швидко утилізовують людей, і кричать людей давай бо дуже мало.

Воно ж блять сиділо в теплі, чекало як в 40 вийде на пенсію, казенні квартири повимучували дехто по декілька, бізнесів повідкривали, нехай воюють дурачкі вони що дурні йти воювати, та й дехто каже я не для того служив, я ж не думав що буде війна :)

А тут як в анекдоті, "коли пожежа так хоть звільняйся", що і сталось. З поліції дофіга воює, в них є свої підрозділи , ітак далі так що теж якби не всі сидять в піджаках.

• Ха-ха 2
Опубліковано
В 21.10.2024 в 20:22, MACCEN сказав:

поліції дофіга воює, в них є свої підрозділи ,

Конкретніше? Скільки? Хоча б перелік підрозділів?

Опубліковано
В 21.10.2024 в 20:22, MACCEN сказав:

питання до командирів чому вони так швидко утилізовують людей, і кричать людей давай бо дуже мало.

Бо невйобна кількість арти , дронів і дезертирів. 

Опубліковано
В 21.10.2024 в 20:31, Alex S сказав:

Бо невйобна кількість арти , дронів і дезертирів. 

Хуйня то все, як можна заслати людину 6 червня призвали і 28 вже на схід в саме гівно, просто там де жесть.

Я думав спочатку засилають поступово типу щоб порох понюхали не так жорстко. А тут на тебе і на нуль.

Поліція, та мені перечисляли якось, Лють, ще там якось, якщо точно то думаю можу взнати.

Опубліковано
В 21.10.2024 в 20:39, MACCEN сказав:

Поліція, та мені перечисляли якось, Лють, ще там якось, якщо точно то думаю можу взнати.

Зведені загони( пара трійка) і одна бригада на тисяч 150 ментів. 

Опубліковано
В 21.10.2024 в 19:43, Alex S сказав:

В більшості тих хто був військовим по первинній освіті. Особливо якщо не був по фруктовим справам на пенсії,а літав на цивільному поприщі. Реально доуя. 

Я про цивільних. Авіація майже вся стоїть, техніки теж.

Опубліковано
В 21.10.2024 в 18:18, Alex S сказав:

простіше на вулиці наловити дрищів, які не можуть ні втікти ні вирватися. план виконано, нові бригади формуються. тільки чув від добровольців, які самі йшли в 22 році, що сльози на очі навертаються коли дивишся на тих наловлених.

• +1 2
Опубліковано
В 21.10.2024 в 22:01, Yurez сказав:

простіше на вулиці наловити дрищів, які не можуть ні втікти ні вирватися. план виконано, нові бригади формуються. тільки чув від добровольців, які самі йшли в 22 році, що сльози на очі навертаються коли дивишся на тих наловлених.

Всі хто як ти кажеш не дрищі мають броні, тому якось і не хочуть йти.

Так й хто хоче за 20 тис вмерти, та якщо поранення виведуть поза штат дадуть 500 грн.

Ще будеш скакати на костилях доводити що ти там був, збирати папірці, оббивати пороги, по факту принижуватись в кожному кабінеті, очікувати купу часу коли твої папери оброблять і так далі.

• +1 4
Опубліковано
В 21.10.2024 в 20:30, Alex S сказав:

Конкретніше? Скільки? Хоча б перелік підрозділів?

В мене 5 знайомих бувших поліціянтів в погран Волинському служать.Зараз на сході.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 22.10.2024 в 00:01, igrok сказав:

В мене 5 знайомих бувших поліціянтів в погран Волинському служать.Зараз 

Опубліковано (змінено)
В 21.10.2024 в 21:22, romanc сказав:

Я про цивільних. Авіація майже вся стоїть, техніки теж.

Хто де.

Опубліковано
В 29.10.2024 в 20:01, MACCEN сказав:

Тема притихла, що ТЦКа всіх забрала?

Може глушать сигнал у тягнучках біля блокпостів?)

Опубліковано
On 10/21/2024 at 8:39 PM, MACCEN said:

Хуйня то все, як можна заслати людину 6 червня призвали і 28 вже на схід в саме гівно, просто там де жесть.

наскільки добре такий мобілізований може воювати?

Опубліковано
On 10/29/2024 at 8:16 PM, romanc said:

так блокпости не для того щоб мобілізовувати чи шукати ухилянтів 

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 29.10.2024 в 20:16, romanc сказав:

Буває що і глушать 

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...