Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
On 7/3/2024 at 1:09 PM, MACCEN said:

За стільки часу вже її треба було утилізувати, а утилізовують її в рфії, та напевно в США. Все вартує бабла та часу. Та й після чорнобиля ЄС і так на очко присіло.

Більше бабла та часу вартує утилізація ракетного палива, а не кількох  маленьких зарядів до тактичної зброї. Та і нащо утилізовувати збагачений уран чи плутоній - це ж маразм. Він і в наукових цілях дуже цінний матеріал.  В нас є Інститут ядерних досліджень і свої дослідницькі реактори, тому все це обслуговується без проблем. 

Змінено користувачем case_l
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 03.07.2024 в 15:33, Nokian сказав:

Це ясно, але треба нам зробити так, щоб захід не зміг не допомагати нам.

Поставити їх в такі рамки.

Це і ж стратегічне завдання політика лідера України на найближчі 10-20 років

яка їм вигода з того крім утилізації старої зброї, та удосконалення нової?

навпаки вигідно щоб тут "тіло" чим довше, доти не відтестують озброєння, екіпіровку, медицину та купу всього.

Думаю Німеччина всеодно хоче панувати ЄС, не зря ж вони трубу прокладали газову і пофігу що США скрипіло типу нафіг вона вам треба та палки в колеса втсавляли, тому ці всі договорняки були давно.

Щодо допомоги вони розуміють що в нас скажем так не чисті на руку, тому крадуть і гуманітарку і кеш який заливють сюди. Але дають рівно стільки скільки хочуть дати. Тому все ще попереду, як там будуть грати нами надалі.

Скажу так, пропаганда в нас погано працює, зарплата у військових реально мізерна в порівнянні з тим на що їх наражають і так далі, тому треба напевно агітувати краще. Є люди які б пішли заради статусу та грошей, але коли приїзджає шабашнік в якого 40-50 тис зарплати, він на 20 тис не готовий йти. Поправка не всі воюють на нулі, треба й працювати в офіса і в забезпеченні як то кажуть, а там зарплата мала. Не треба рівняти з іншими по типу, там інші менше мають, так мають менше але в них нормований робочий час, і немає вірогідності що не зашлють на нуль, чи там де твоє життя буде постійно в небезпеці.

Опубліковано
On 7/4/2024 at 10:53 AM, MACCEN said:

навпаки вигідно щоб тут "тіло" чим довше, доти не відтестують озброєння, екіпіровку, медицину та купу всього.

не згоден, в питаннях озброєння іран, кнд, кацапстан зараз швидше розвиваються і якщо їх не прижучити, то заходу буде кабзда 

Опубліковано
On 7/4/2024 at 10:53 AM, MACCEN said:

Щодо допомоги вони розуміють що в нас скажем так не чисті на руку, тому крадуть і гуманітарку і кеш який заливють сюди. Але дають рівно стільки скільки хочуть дати. Тому все ще попереду, як там будуть грати нами надалі.

не такі великі масштаби крадіжок, як малює кацапська іпсо

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
В 04.07.2024 в 13:15, case_l сказав:

не згоден, в питаннях озброєння іран, кнд, кацапстан зараз швидше розвиваються і якщо їх не прижучити, то заходу буде кабзда 

Західна зброя технологічно більш досконала. Особливо у галузі авіаційної техніки.

Щодо прижучити. То треба щоб при владі на заході були не кастрати, як зараз, а серйозні політики, які готові до конфронтації.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 04.07.2024 в 13:30, Electronshik сказав:

Західна зброя технологічно більш досконала. Особливо у галузі авіаційної техніки.

Щодо прижучити. То треба щоб при владі на заході були не кастрати, як зараз, а серйозні політики, які готові до конфронтації.

Русланам та Мрії нема заміни на Заході.

То кого- політика ти бачиш при владі?

• Ха-ха 1
Опубліковано
On 7/4/2024 at 1:30 PM, Electronshik said:

Зброя досконаліша, так, але значно дорожча і довше виготовляється і її менше. Це жирний мінус і може бути причиною поразки.

• +1 1
Опубліковано
В 04.07.2024 в 13:39, romanc сказав:

Русланам та Мрії нема заміни на Заході.

Ну Мрії вже немає, якось без неї обходяться. 

Так само Руслан, якщо треба обійдуться й без нього. 

Це унікальні літаки, особливо Мрія, яку створювали для досить специфічного завдання. Але не незамінні. 

В 04.07.2024 в 13:39, romanc сказав:

То кого- політика ти бачиш при владі?

Не знаю. Тут треба когось типу Рейгана, чи Тетчер, але поки не видно нікого.

В 04.07.2024 в 14:25, case_l сказав:

Зброя досконаліша, так, але значно дорожча і довше виготовляється і її менше. Це жирний мінус і може бути причиною поразки.

Захід би так не воював як ми. В хід б шли не тільки АТАКАМси але і томагавки. І навряд чи б російська військова техніка змогла б щось протиставити сотням літакам НАТО.

Але ця війна з майже 100% ймовірністю може перерости у ядерну. Бо нічим іншим рашисти відповісти не можуть.

• +1 1
Опубліковано
On 7/4/2024 at 3:00 PM, Electronshik said:

Захід би так не воював як ми. В хід б шли не тільки АТАКАМси але і томагавки. І навряд чи б російська військова техніка змогла б щось протиставити сотням літакам НАТО.

ну ми ж якось протистоїмо щоденним кацапським бомбардуванням і перевазі в авіації, правда ж?

Опубліковано
В 04.07.2024 в 15:08, case_l сказав:

ну ми ж якось протистоїмо щоденним кацапським бомбардуванням і перевазі в авіації, правда ж?

Так. Але при цьому поступово відступаємо.

Ситуація була б зовсім іншою при нашій перевазі у повітрі.

Опубліковано (змінено)
On 7/4/2024 at 3:21 PM, Electronshik said:

Так. Але при цьому поступово відступаємо.

Ситуація була б зовсім іншою при нашій перевазі у повітрі.

То кацапи можуть вічність відступати, в них територія це дозволяє робити, поки не крякне нато. А от чи зможуть європейці вести окопну війну підчас кацапських зим - велике питання.

Опубліковано
В 04.07.2024 в 15:23, case_l сказав:

То кацапи можуть вічність відступати, в них територія це дозволяє робити, поки не крякне нато. А от чи зможуть європейці вести окопну війну підчас кацапських зим - велике питання.

Ну для початку, ніхто ту ж рашу не збирається захоплювати. То туди не полізуть.

По друге. ГІПОТЕТИЧНО, при війні б з допомогою звичайної зброї, НАТО б спочатку знищило б всю авіацію ворога. Потім почалось би знищення наземної військової інфраструктури.

Скільки в нас літаків може наносити удари тими же скальпами чи їх англійськими аналогами шторм шедоу? Думаю що небагато. А скільки ж тих літаків у НАТО? 

Навряд чи б довго проіснувала база у тій же саваслейці чи оленья. 

Чи ті ж F-35 з якими б результатами воювали б з Су-35? 

Але це все ГІПОТЕТИЧНО. Бо така б війна дуже швидко б стала ядерною, бо у рашистів немає інших аргументів..

Опубліковано
On 7/4/2024 at 3:38 PM, Electronshik said:

Ну для початку, ніхто ту ж рашу не збирається захоплювати. То туди не полізуть.

По друге. ГІПОТЕТИЧНО, при війні б з допомогою звичайної зброї, НАТО б спочатку знищило б всю авіацію ворога.

Чому досі не знищено нашу авіацію, хоч рашка має купу ракет і б'є коли і куди хоче?

Опубліковано
В 04.07.2024 в 15:00, Electronshik сказав:

Ну Мрії вже немає, якось без неї обходяться. 

Так само Руслан, якщо треба обійдуться й без нього. 

Це унікальні літаки, особливо Мрія, яку створювали для досить специфічного завдання. Але не незамінні. 

Не знаю. Тут треба когось типу Рейгана, чи Тетчер, але поки не видно нікого.

Але ця війна з майже 100% ймовірністю може перерости у ядерну. Бо нічим іншим рашисти відповісти не можуть.

Не мають аналогів Русланам, які зараз більшу частину часу перевозять військові грузи.

То як собі уявляєш,  типу Рейгана чи Тетчер?  Прийде Порох і скаже голосуйте, я буду як Рейган? Ти назвав політикив, які були у політиці більшу частину життя, типу вибери когось з ВР..

Такими темпами, як зараз віна до Луцька добереться років за 20, але люди скінчаться раніш.

• +1 1
Опубліковано

За 20 років можна виростити нве військо.

Точніше треба.

Правильних жінок в першу чергу.

А щодо політиків, то завжди політики є плоттю від очікувань та прагненнь їх виборців, народу.

Якщо зараз у тренді бінарні особистості- то яких політиків може обрати таке суспільство?

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 04.07.2024 в 15:52, case_l сказав:

Чому досі не знищено нашу авіацію, хоч рашка має купу ракет і б'є коли і куди хоче?

Ну війна якось вчить обидві сторони. І ми вчимось і рашисти нажаль теж вчаться. Нещодавні події у Полтавській області це доводять.

Тут інше питання. Наскільки авіація НАТО може бути ефективна у повітряному бою?

В 04.07.2024 в 16:59, romanc сказав:

Не мають аналогів Русланам, які зараз більшу частину часу перевозять військові грузи.

Напевно ми говоримо про різні речі. Я мав на увазі авіацію НАТО. І мені важко уявити що НАТО не має військово-транспортного літака, аналогічного Руслану. Хоча б щось близько подібне.

В 04.07.2024 в 16:59, romanc сказав:

То як собі уявляєш,  типу Рейгана чи Тетчер?  Прийде Порох і скаже голосуйте, я буду як Рейган? Ти назвав політикив, які були у політиці більшу частину життя, типу вибери когось з ВР..

На даний момент я не бачу ЖОДНОГО ЗАХІДНОГО ПОЛІТИКА, типу Рейгана чи Тетчер. І ми це відчуваємо на собі, оплачуючи життям та здоров'ям наших громадян за нерішучість їх політиків. 

Опубліковано
On 7/5/2024 at 9:10 AM, Electronshik said:

Ну війна якось вчить обидві сторони. І ми вчимось і рашисти нажаль теж вчаться. Нещодавні події у Полтавській області це доводять.

Тут інше питання. Наскільки авіація НАТО може бути ефективна у повітряному бою?

не буде у них тотальної переваги в повітряному просторі 

Опубліковано
On 7/5/2024 at 9:10 AM, Electronshik said:

На даний момент я не бачу ЖОДНОГО ЗАХІДНОГО ПОЛІТИКА, типу Рейгана чи Тетчер. І ми це відчуваємо на собі, оплачуючи життям та здоров'ям наших громадян за нерішучість їх політиків. 

проблема не в політиках, а в тому за кого голосують європейці, там несподівано демократія 

Опубліковано
В 05.07.2024 в 09:28, case_l сказав:

проблема не в політиках, а в тому за кого голосують європейці, там несподівано демократія 

Воно то так. На даний момент ЄС дуже роздратований проблемою мігрантів, як наслідок до влади почали приходити ультраправі партії. На нашу біду багато цих партій мають хороші стосунки з рашистами, певно інстинктивно відчувають в них своїх "колег".

Як ЄС буде сильно стурбований рашистами, то певно тоді політичне середовище виштовхне до влади тих, хто готовий йти на конфронтацію. Як у свій час та сам Великобританія обрала Черчилля який був готовий вести війну з Гітлером, замість Чемберлена, який з ганьбою "злив" союзників.

Зараз мабуть час Черчилля ще не настав..

• +1 2
Опубліковано
On 7/5/2024 at 9:55 AM, Electronshik said:

Воно то так. На даний момент ЄС дуже роздратований проблемою мігрантів, як наслідок до влади почали приходити ультраправі партії. На нашу біду багато цих партій мають хороші стосунки з рашистами, певно інстинктивно відчувають в них своїх "колег".

Як ЄС буде сильно стурбований рашистами, то певно тоді політичне середовище виштовхне до влади тих, хто готовий йти на конфронтацію. Як у свій час та сам Великобританія обрала Черчилля який був готовий вести війну з Гітлером, замість Чемберлена, який з ганьбою "злив" союзників.

Зараз мабуть час Черчилля ще не настав..

та в нас не кращих обирали - януковичів-порошенків 

• Подобається 1
  • Дякую! 1
Опубліковано

В Європі ,та й у світі в цілому,зараз повторюється ситуація сторічної давності 

От чому німці ,ну ніяк не дурна нація, нація ,що продумує та  планує  ходи набагато років ,вперед, нація вчених,інженерів,,винахідників,  композиторів ,філософів- от чому вона проголосувала за Гітлера?

Опубліковано (змінено)
On 7/5/2024 at 1:18 PM, Nokian said:

от чому вона проголосувала за Гітлера?

тому що гітлер ветеран війни і талановита людина, на відміну від хуйла 

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 04.07.2024 в 21:54, MACCEN сказав:

Цікаво що буде після того як закінчиться час на оновлення даних в ТЦК?

Далі ж треба йти на ВЛК.

У мене не оновилися дані, пішов у ТЦК. Дали відразу ж повістку на ВЛК, проходжу...

Нас таких кому за 55 тут половина, але таким здоровим я себе вже давно не відчував...

Тобто все що ти маєш боляки лишаються на гражданці.... Такими темпами я далі 1,5км на полігоні не пройду...

Зате штурмовик із мене буде знатний....

• Збентежений 2
  • Cумний 2
  • +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...