romanc Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 11:21 #12026 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 11:21 On 8/25/2023 at 9:18 AM, Yurez said: і не повертаєшся? ПС: це правда, що щоб піти у відпустку треба командиру заплатити? Я не платив. І так премію за час підпустки не платять 1
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 12:22 #12027 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 12:22 1 hour ago, sasha2008lk said: Всі нах на клубніку в Польщу хто воювати не хоче чи хоч якось армії нашій допомогти, хоч по мірі можливості думаєш - є стільки клубніки в Польщі? 3
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 12:23 #12028 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 12:23 (змінено) 2 hours ago, sasha2008lk said: Мова про війну чи як від неї відкосити мова - таки про війну, а як від неї косять - це вже ми просто обговорюємо цих неадекватів ,які "хочуть жінку замість себе" - на війну послати Змінено 26 Серпня, 2023 в 13:25 користувачем Bliksss
jurgen007 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 13:01 #12029 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 13:01 (змінено) Нажаль вчора внаслідок зіткнення 2х навчальних Л39 на Житомирщині загинули троє військових льотчиків серед яких відомий пілот з позивним Джус. https://censor.net/ua/news/3439778/vidomyyi_lotchyk_djus_zagynuv_v_aviatroschi_na_jytomyrschyni_zmi Змінено 26 Серпня, 2023 в 13:33 користувачем jurgen007 1
Black Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 13:54 #12030 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 13:54 (змінено) 1 hour ago, Bliksss said: які "хочуть жінку замість себе" - на війну послати Після того як надивишся тих ах..х в тіктоках і інстаграмах, спочатку вони шукали країни пожирнєє, їздили пилососили допомоги, раніше їх не пускали без віз в Британії і Канади, зараз познаходили там лохів, тащаться на пляжах, купляють сумки YSL в Парижах і пантуються цим всім, то я тобі скажу, що вони ще більш раді, що війна, у них не було б турів, житла на шару, курсів мови, іноземців чоловіків і т.д. І при тому вони тобі звідти ще пишуть "надіюсь ти з окопа пишеш", "чо не в Бахмуті", "чо не в окопі", то віриш я б їх усіх відправив би. Є ще категорія канадостраждальців, сидять там і жаліються, як там погано, але не повертаються, мучаться далі. Тошнить від того всього. Там смерті військових, влучання в житлові будинки, смерті дітей, ти не можеш на тиждень на море катнути, а ті бл..і там насолоджуються життям по повній. Змінено 26 Серпня, 2023 в 13:58 користувачем Black 6
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 15:34 #12031 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 15:34 1 hour ago, Black said: Є ще категорія канадостраждальців це - окрема категорія, не з "інтернету" знаю
MACCEN Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 15:39 #12032 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 15:39 On 8/24/2023 at 10:07 PM, romanc said: Цікаво якщо вчинити демократично надати можливість всім хто хоче виїхати, з умовою що возрвта вже ніколи не буде. Скільки б виїхало? А то виходить якась примусова штука, син Данилова не показує приклад воюючи за країну, чому? Авакова і так далі, чому не подають приклад іншим? Син Сталіна і то воював якщо вірити історії, і був в полоні і його не поміняли, звичайно якщо це дійсно була правда. Але є купа але скажем так. Ті, хто верещить що жінки з дітьми мають бути на Україні щоб чоловік розумів кого захищає і так далі, скажу так як раще щоб самі близькі були в 100% безпеці тоді дійсно розумієш що з ними все добре і ти не переживаючи можеш виконувати задачі які на тобі вісять. А не постійно думати як там діти забігли в укриття вчасно коли тривога чи коли приліт дійсно все ок і так далі. Постійно на ізмєні скажем так бути, то користі немає. Далі якщо вірити Азовцяс які захищали азовсталь надали наказ здатись по факту в полон, так чому ж тоді багато хто досі з нього не повернувся (є чувак в якого брат якраз звідти і досі в полоні). А вже пройшло дофіга часу, так що це був за догворрянк такий? 2
Black Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 16:37 #12033 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 16:37 57 minutes ago, MACCEN said: так що це був за догворрянк такий? Такий самий як і в Іловайську, як Будапештський меморандум, як Мінські угоди і гарантії Пригожину. 1 7
Electronshik Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 17:58 #12034 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 17:58 2 hours ago, MACCEN said: Цікаво якщо вчинити демократично надати можливість всім хто хоче виїхати, з умовою що возрвта вже ніколи не буде. Скільки б виїхало? Повірте дофіга. 1
case_l Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 18:02 #12035 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 18:02 2 hours ago, MACCEN said: Далі якщо вірити Азовцяс які захищали азовсталь надали наказ здатись по факту в полон, так чому ж тоді багато хто досі з нього не повернувся (є чувак в якого брат якраз звідти і досі в полоні). А вже пройшло дофіга часу, так що це був за догворрянк такий? які були варіанти? 1
romanc Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 19:20 #12036 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 19:20 1 hour ago, case_l said: які були варіанти? Захищати до останього живого. В полоні зара більшість, але живі. В Кийові досі не можуть землю под меморіал виділити, дошли, що десь у селі дадуть. 2
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 19:33 #12037 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 19:33 (змінено) 1 hour ago, Electronshik said: Повірте дофіга. знаєш анекдот про - "дофіга"? це не так до тебе, а більше до @MACCEN Змінено 26 Серпня, 2023 в 19:35 користувачем Bliksss
Electronshik Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 19:35 #12038 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 19:35 1 minute ago, Bliksss said: знаєш анекдот про - "дофіга"? Знаю 1
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 19:38 #12039 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 19:38 (змінено) 4 hours ago, MACCEN said: Цікаво якщо вчинити демократично надати можливість всім хто хоче виїхати, з умовою що возрвта вже ніколи не буде. Скільки б виїхало? продовжимо дискусію і запитаюсь - куди виїхати? знайомий з юридичними нюансами виїзду навіть в Південну Америку? P.S. Звичайно, якщо ти там якусь сотку-дві баксів з собою привезеш - дружбан, всі - будуть - дружити )) Крім того, що б взяти громадянство однієї держави, треба "довідку" від іншої, що ти там - "нічого не винен", аліменти, податки, а тепер - військовий обов'язок в нашому випадку Пояснювати - про людину без громадянства? Змінено 26 Серпня, 2023 в 19:45 користувачем Bliksss
Electronshik Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 19:59 #12040 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 19:59 9 minutes ago, Bliksss said: продовжимо дискусію і запитаюсь - куди виїхати? Була б можливість, то куди виїхати вже менша проблема. 10 minutes ago, Bliksss said: Крім того, що б взяти громадянство однієї держави, треба "довідку" від іншої, що ти там - "нічого не винен", аліменти, податки, а тепер - військовий обов'язок в нашому випадку Невірно. Отримати громадянство іншої держави можна й без цього всього. Але виконати вимоги тієї держави. Є держави які торгують своїм громадянством наліво і направо. Так що все вище сказане можна й не робити. І погрози наших можновладців про відповідальність чоловіків, що покинули Україну, призведуть до того що вони просто не повернуться. Враховуючи демографічну катастрофу, що нас чекає, ці погрози м'яко кажучи смішні та недоречні. Реально ще будуть умовляти повернутись тих хто виїхав і умовляти залишитися тих, хто планує виїхати, при зупиненні дії військового стану. 1
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 20:00 #12041 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 20:00 4 hours ago, MACCEN said: Цікаво якщо вчинити демократично надати можливість всім хто хоче виїхати, з умовою що возрвта вже ніколи не буде. Скільки б виїхало? з ішого боку, там - ніхто не чекає, так просто? Ті що виїхали - не всі мають шанс там залишитись. І от уяви, за твоєю схемою, ти поїхав - не вийшло, дали копня під сраку і - все, ти ніхто, але, не тільки ти, а ті - з ким ти виїхів... сумно буде, так? 2
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 20:02 #12042 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 20:02 (змінено) 3 minutes ago, Electronshik said: Невірно. Отримати громадянство іншої держави можна й без цього всього. Але виконати вимоги тієї держави. можу сперечатись, щодо цього пункту 3 minutes ago, Electronshik said: Є держави які торгують своїм громадянством наліво і направо. я про це і казав - маєш сотку-дві "ойро" і будеш "чорногорець", щоправда, вже - не будеш, прикрили схему. 3 minutes ago, Electronshik said: призведуть до того що вони просто не повернуться. "флаг в руки" Змінено 26 Серпня, 2023 в 20:03 користувачем Bliksss 1
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 20:04 #12043 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 20:04 (змінено) 7 minutes ago, Electronshik said: Реально ще будуть умовляти повернутись тих хто виїхав і умовляти залишитися тих, хто планує виїхати вмовити - можна тільки реальною ЗП в деяких галузях нашої економіки ,якщо говорити офіційними текстами мені - і так вистачало, не поїхав? мож просто не встиг, тут є мої пости - де я писав що хочу пожити десь...не тут, і звісно не в Європі і не в Штатах...війна - всім плани поламала. Змінено 26 Серпня, 2023 в 20:08 користувачем Bliksss 1 2
Electronshik Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 20:10 #12044 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 20:10 3 minutes ago, Bliksss said: флаг в руки Коли через демографічну катастрофу буде вирішуватися доля держави то не так вже й скажеш "флаг в руки". То може не треба поглиблювати проблему? 4 minutes ago, Bliksss said: вмовити - можна тільки реальною ЗП Ну да, але хочуть вмовити можливістю отримати реальний строк у в'язниці. Офігенна мотивація. 7 minutes ago, Bliksss said: я про це і казав - маєш сотку-дві "ойро" і будеш "чорногорець", щоправда, вже - не будеш, прикрили схему. Є й інші держави. 1
MACCEN Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 20:54 #12045 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 20:54 42 minutes ago, Bliksss said: з ішого боку, там - ніхто не чекає, так просто? Ті що виїхали - не всі мають шанс там залишитись. І от уяви, за твоєю схемою, ти поїхав - не вийшло, дали копня під сраку і - все, ти ніхто, але, не тільки ти, а ті - з ким ти виїхів... сумно буде, так? Що не вийде? В Канаду дають візу без проблем взагалі і досить швидко. Так там не фонтан, але там дають на перший час все що треба і робота. Плюс діаспора допомагає. Є багато країн які раді емігрантам які мають освіту, спеціальність і т.д. Австралія теж приймає, там теж треба населення збільшувати. Ті ж Нідерланди, Голландія навіть старших позабирали до себе 65+ і все ок, і житло, і пособіє на яке можна жити і не тужити навіть там. Чи тут багато варіантів? Жорсткіший блекаут це не тільки люди при свічках, а я виробництво що хоча б якось генерить гроші, люди без роботи і т.д. Запаси закінчуються далі безвихідь, марадери анархія і вся та байда щоб вижити. Хто думає в селі відсилиться, якщо реально припустимо в Луцьку вся інфраструктура піде по жіночому органу, скільки людей рине в села? Куди? Буде жостка тєма на виживання. Чи це не реально? Та вся йобана корупція яка випливає вже в людей реально підгорає і то жорстко. Ті, хто виїхав мають вектор і знають на чому зосередитись. Дітей в садки школи, і далі вчать мову і фігачать. В мене є товариш в якого четверо дітей виїхав і не шкодує, і не ностальгує. Бо бачить що діти не бігають по укриттям і не знають що таке звук сирени. І як згадують де вони сиділи в підвалі і коли прилітало так вздрвгують досі. Так важко життя починати з 43+ років, але є багато але. PS: Я зараз собі задаю питання от відкриють кордони і я можу наприклад звалити, і от я зараз думаю чи я зможу виїхати чи ні, щось тримає, і хз навіть що якщо чесно. Є ті яким я задаю питання вони кажуть, да я виїду одразу як буде можливість і не буду шкодувати. А коли мені такі питання задають я відповідаю чесно не знаю чи виїду. Щось тримає хз що. 1 3
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 21:11 #12046 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 21:11 52 minutes ago, Electronshik said: Коли через демографічну катастрофу буде вирішуватися доля держави то не так вже й скажеш "флаг в руки". То може не треба поглиблювати проблему? та - навпаки, залишаться люди - які люблять свою країну, вже тоді реально - ніхто не доїбеться на право на землю а не так як було з воїнами з АТО, інакше буде хто виїхав с'їбався - також запитають - як? це щодо варіанту - звалити і не повернутись 57 minutes ago, Electronshik said: Ну да, але хочуть вмовити можливістю отримати реальний строк у в'язниці. Офігенна мотивація ну да, але щоб щось було - треба щось зробити, чи не так? 58 minutes ago, Electronshik said: Є й інші держави. якщо немає пару соток (тисяч) "ойро", або баксів - рашка, інших - немає. Це - якщо хочеш "швидко" стати громаднином. Навіть в "африках" - не так просто.
Electronshik Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 21:11 #12047 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 21:11 Як на мене вартує подивитись. Spoiler Бо нажаль демографічної катастрофи нам не уникнути. І добре якщо після війни нас, українців, залишиться хоча б 30 мільйонів. З дуже нерівномірно заселеною площею. І я розумію по людському тих наших людей, які ВЖЕ прийняли для себе рішення: НЕ ПОВЕРТАТИСЯ. Коли зруйноване все твоє життя, немає житла, загинули близькі, бажання повернутися геть щезає. Коли на руках дитина, яку ти маєш поставити на ноги, виписати, так би мовити путівку у життя, звичайно бажаєш для неї самого кращого, і зараз на перший план виходить безпека. І майбутнє. Особливо для тих, хто там закінчує школу поступає в західний ВУЗ. І які при цьому відкриються їм перспективи? А що їх чекає тут? Якщо в України не буде гарантій безпеки, якщо Україна не стане членом НАТО, тоді боюсь тут не буде жодних перспектив розвитку. 3
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 21:13 #12048 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 21:13 (змінено) 21 minutes ago, MACCEN said: Плюс діаспора допомагає. ухилянтам? видають - як має бути, допомогу і т.п. якщо легально виїхав - без питань, ухилянтам - дулю, ти погано знаєш історію... тебе запитають - якого ти тут (в Канаді чи десь там), а не свою Батькивщину захищаєш... Змінено 26 Серпня, 2023 в 21:18 користувачем Bliksss 1 1
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 21:15 #12049 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 21:15 3 minutes ago, Electronshik said: А що їх чекає тут? А від кого це залежить?
Bliksss Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 21:19 #12050 Опубліковано 26 Серпня, 2023 в 21:19 (змінено) 10 minutes ago, Electronshik said: Коли зруйноване все твоє життя, немає житла, загинули близькі, бажання повернутися геть щезає. да тут на борді, не буду показувати пальцем - з нуля на ноги став )) з того міста, якого майже нема, про що мова? Змінено 26 Серпня, 2023 в 21:22 користувачем Bliksss
Рекомендовані повідомлення