Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, Oli сказано:

Мда...

Я давно вже, бачив документалку з ветеранами які літали на А10, дуже вони хвалили їх.

А це їхнє ббрррррр ббррррррррр B)

ббррр весело робити, коли в противника немає ппо і сучасних винищувачів

• +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Я давно вже, бачив документалку з ветеранами які літали на А10, дуже вони хвалили їх.

ну не в наших же умовах?

Опубліковано
5 хвилин тому, Bliksss сказано:

ну не в наших же умовах?

На початку війни саме те, стояли суки колонами

Опубліковано
16 хвилин тому, case_l сказано:

ббррр весело робити, коли в противника немає ппо і сучасних винищувачів

А є лише каміння,англійські мушкети 19 ст і іноді калаші.

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, Bliksss сказано:

не бачив...

Я теж не бачив.

Цитата з інтерв'ю Залужного

Іншими словами, метою було дозволити росіянам просунутися, а потім знищити їхні колони на фронті та лінії постачання в тилу.

• +1 1
Опубліковано

Я теж не бачив.

Цитата з інтерв'ю Залужного

Іншими словами, метою було дозволити росіянам просунутися, а потім знищити їхні колони на фронті та лінії постачання в тилу.

Десь так . Їм просто не було чим воювати, що їсти і чим заправити . Бачив як сьйобували суки через Дніпро , щоб наша арта не прилетіла?

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Alex S сказано:

щоб наша арта не прилетіла?

я - "чув з перших уст", що "хлопці" робили, звісно - не все розказували...редкій піздєц.... без арти  - було б дуже к*йово.

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, Bliksss сказано:

я - "чув з перших уст", що "хлопці" робили, звісно - не все розказували...редкій піздєц.... без арти  - було б дуже к*йово.

Десь кажуть є відео, але чогось ніхто не може показати. Я не по телеграмам-бандеролям також. Нема фізично часу. Казали люди ,що в темі. Що під Антонівським мостом два ряди по дві опори. І між опорами мосту , під самим полотном зробили понтонну переправу з кразів. Але заходили лише з моторок, з води. Зранку по сильному туману бігли суки на той беріг. Тільки піхота. Більше 2 годин. Ні ящиків , ні мінометів, ні Васильків…. Тільки зольди. Обидві переправи  на техніку вище і нище Херсону були розбиті в момент перправи. Жмури пливли пачками. 

Змінено користувачем Alex S
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
52 хвилин тому, Bliksss сказано:

ну, мож не треба? Сам знаєш, нюанси...

Які там нах ньюанси.Як недобитки біжать і не обертаються? Перемоги ЗСУ то вже історія. 

Змінено користувачем Alex S
  • +1 2
Опубліковано
20 часов назад, Yurez сказал:

Как вариант, москали могли с300, взятый в плен, перегнать в рб и стрелять по Яворовскому полигону с района Малориты. Ну а ракеты не долетели, или это и было так задумано.

• Збентежений 1
Опубліковано

Щось на тему джанкою по русішен форумах надто тихо, на відміну від інших прильотів, де була завжди купа відео і фото від очевидців

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
5 годин тому, vampirich сказано:

Щось на тему джанкою по русішен форумах надто тихо, на відміну від інших прильотів, де була завжди купа відео і фото від очевидців

якщо мова саме про форуми - можу пояснити, власник домену (сайту) зразу підпадає під статтю про дискредитацію чмобіків, не важливо - хто написав пост на форумі

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
11 хвилин тому, Bliksss сказано:

якщо мова саме про форуми - можу пояснити, власник домену (сайту) зразу підпадає під статтю про доскредитацію чмобіків, не важливо - хто написав пост на форумі

то можна там писати, щоб їх садили?

Опубліковано
45 хвилин тому, alexvvv сказано:

то можна там писати, щоб їх садили?

можеш, і  посадять, якщо не на якогось "Алібабу" записаний домен... стандартна практика - реєструвати домени на дропів. В Україні, з цим -  складніше, і домени по 0,5 бакса - не купиш.

Опубліковано
2 годин тому, vampirich сказано:

ЗСУ - мовчить, а очевидці - очкують

Опубліковано (змінено)
4 годин тому, volks сказано:

Ну так адмін відразу і потре.

адміну - пох, власника домену/сайту за яйця беруть, хто по whois - записаний, того і беруть, в узьких доменах - немає функції "приховати власника"...

Змінено користувачем Bliksss
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...