Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чернівці, Хмельницький, Тернопіль продають пиво. Я хоч і любитель пива але на ту банку що була майже тиждень налаштовувався, є коньяк, віскі, все почате але щось не іде разок 50 під яблучко і більш не тягне поки.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
2 хвилин тому, Gendruk сказано:

Чернівці, Хмельницький, Тернопіль продають пиво. Я хоч і любитель пива але на ту банку що була майже тиждень налаштовувався, є коньяк, віскі, все почате але щось не іде разок 50 під яблучко і більш не тягне поки.

Візьми себе в руки!:)

Змінено користувачем Alex S
Опубліковано

ЗСУ знову нанесли успішний удар по міжнародному аеропорту Херсон, що знаходиться в населеному пункті Чорнобаївка. Завдяки цьому було знищено ворожу техніку, а саме: близько 10 вертольотів та близько 20 машин типу "КамАЗ" у яких знаходилася велика кількість ворожого боєкомплекту.

З фб

• +1 4
Опубліковано (змінено)
55 хвилин тому, Bliksss сказано:

Війна - не місце для синьки, не дурак придумав.

В нашій культурі і не тільки в нашій ,в цему сенсі ,немає самодисципліни. Дозволиш 50 грам ,будуть бухати до усчячки деякі індивідууми . Серйозна робота, будівництво , війна …Я тільки за сухий закон. 

Змінено користувачем Alex S
  • Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано

Зеленский подписал закон о запрете изготовления и распространения информационной продукции, направленной на пропаганду действий России

Запрещено:
— Оправдывать агрессию РФ и представлять ее как "гражданскую войну";

— Прославлять военных РФ, наемников и членов других самопровозглашенных пророссийских групп, в частности их нельзя называть "ополченцами" и "вежливыми людьми";

— За оправдание, отрицание и прославление агрессии РФ будет уголовная ответственность.

Опубліковано (змінено)

З керівного складу Орків знищено:

• генерал-майора Тушаєва Магомеда 
• генерал-майора Герасимова Віталія 
• генерал-майора Колесникова Андрія 
• полковника Захарова Андрія 
• полковника Порохню Сергія 
• полковника Ніколаєва Ігоря 
• підполковника Агаркова Юрія 
• підполковника Софронова Дмитра 
• підполковника Єрмоліна Михайла 

Уточнення по сьогоднішньому.

генерал-майор Олег Митяев - командир 150-й мотострелковой дивизии.

https://t.me/operativnoZSU

Змінено користувачем Geniee
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, Alex S сказано:

немає самодисципліни. Дозволиш 50 грам ,будуть бухати до усуячки деякі індивідууми .

чесно? колись і зі мною таке було... не ходив до "хіромантів", просто - сам вирішив, не пити, років 5 - зовсім, а зараз - можу щось смачне і цікаве, для підтримки розмови..

Мля, коли ВЗАГАЛІ не буде жодних проблем, навіть в майбутньому - спробую нажратись, хоча - ні, я - буду насолоджуватись життям, воно і без синьки - має сенс ...... є -діти, будуть - онуки, треба жити, є  свої - пару приколів.... дуже хочу яхту і власний літак....літак - не більший за сесну, яхта - не більша за яхту Абрамовича (може образитись)

P.S. Чому "сесну" - літає дальше нііж аеропракт...хоча і дорожче...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано

А в Маріуполі сьогодні ракетні обстріли розпочалися ще й з кораблів - перші ракети випущено з у районі села Білосарайська Коса у напрямку міста.

Загалом в Україні окупанти знищили 3 500 об’єктів інфраструктури, в тому числі понад 2700 житлових будинків – МВС.

Опубліковано
14 хвилин тому, Bliksss сказано:

чесно? колись і зі мною таке було... не ходив до "хіромантів", просто - сам вирішив, не пити, років 5 - зовсім, а зараз - можу щось смачне і цікаве, для підтримки розмови..

Мля, коли ВЗАГАЛІ не буде жодних проблем, навіть в майбутньому - спробую нажратись, хоча - ні, я - буду насолоджуватись життям, воно і без синьки - має сенс ...... є -діти, будуть - онуки, треба жити, є  свої - пару приколів.... дуже хочу яхту і власний літак....літак - не більший за сесну, яхта - не більша за яхту Абрамовича (може образитись)

P.S. Чому "сесну" - літає дальше нііж аеропракт...хоча і дорожче...

Ти зара тверезий?:)

• Ха-ха 5
Опубліковано
3 хвилин тому, romanc сказано:

А в Маріуполі сьогодні ракетні обстріли розпочалися ще й з кораблів

Там, в рузький мір - ще хтось вірить?
Я не знаю. яким гандоном треба бути, щоб ТАК - хуярити місто.

Опубліковано
1 час назад, Harddriver сказал:

Впевнений що в перший же день відміни сухого закону п'яні тіла будуть покотом валятися.

У меня сосед, хронический алкоголик, держался))), я не видел его пьяным, правда и видел его пару раз за 2 недели.

Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Alex S сказано:

Ти зара тверезий?:)

"на жаль"....просто - емоції переповнюють...

P.S. Сінька - не вихід, я ж казав.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано

Було в новинах про гучні канонади..

"Есть мнение что мы только что выиграли войну! ( Ну как минимум локальную)
3 часа подряд была такая жесть в районе Ирпеня, Бучи, Стоянки, Ворзеля, Милой шо уши заворачивались, дом ходуном ходил а небо просто горело. Такого небыло даже когда Ирпень с Бучей орки бомбили.
Похоже наши разозлились не на шутку, окружили этих гнид и устроили им выжженную землю!
Сомневаюсь что там кто-то живой остался и остались ли там дома. Мочили ракетами, градами и ещё с чего-то такого мощного что даже страшно представить шо то було .Это было нечто... Было чертовски приятно набдюдать такое событие из первого ряда...
Уже минут 40 наши гонят их в западном направлении и мочат по полной программе ракетами в догонку. 
В стороне Ирпеня, Бучи, Ворзеля и Бородянки наступила просто гробовая тишина!
Мочилово отодвигается все дальше и дальше, причем, как говорится семимильными шагами.... За 3 с лишним часа мочилово отодвинулось километров на 40-50 так точно. Наверное до Макарова или возможно даже дальше...."

Журналист Сергей Лойко.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

"на жаль"....просто - емоції переповнюють...

P.S. Сінька - не вихід, я ж казав.

То ж так. Синька нічого не вирішує і нічим не допомагає. Особливо коли бухають з негативу, з поганих особистих відчуттів чи поганих новин.

• +1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, romanc сказано:

У меня сосед, хронический алкоголик, держался))),

есть - "хронические" алкоголики, есть - "запойные"...

• +1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, Nana сказано:

В стороне Ирпеня, Бучи, Ворзеля и Бородянки наступила просто гробовая тишина!

Дуже надіюся ,що наступ зірвуть і не пустять орків з кефіровцями навіть до Оболоні . А ті населені пункти заново відбудують люди. Це дуже красиві міста з чистим сосновим лісом прямо між будинками. 

05D940B3-36F9-4F10-BBCE-F27B142FF7CD.jpeg

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
20 минут назад, Bliksss сказал:

Там, в рузький мір - ще хтось вірить?
Я не знаю. яким гандоном треба бути, щоб ТАК - хуярити місто.

Думаю да, зная свою бывшую. Малой исчез со связи на второй день войны, когда связь еще была.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
Щойно, Alex S сказано:

Ні північ Києва. Ірпінь, Буча , Гостомель, Ворзель, Вишгород…

будинки схожі, тай літаки там постійно "набридали"...

Опубліковано
5 хвилин тому, romanc сказано:

Думаю да, зная свою бывшую. Малой исчез со связи на второй день войны, когда связь еще была.

даже - не знаю що сказати...ти і так - дохуя пережив і не зламався - тримайся

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...