Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
28 минут назад, Bliksss сказал:

до речі, який "міжсервісний інтервал" чи хз як правильно це називається в літаків - типу бройлера і ейрбас?

довго протягнуть?

Ну у нас отменили техосмотр авто, и у них отменят))). Ну попадают немного, новых нарожают...

• Ха-ха 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
46 хвилин тому, Bliksss сказано:

міжсервісний інтервал

Спойлер

Ну… є , є ця ліва софта. Я про таку чув. Це рівень найбіднішої Африки.Але це літак на убой. На поталу. Жоден ремонт ,жодне продовження ресурсу, жодна велика техформа тоді не можлива.  Продаж кому небудь взагалі не можливий. Типу він є але насправді ,,по білому,, його немає.Фірма виробник відмовляється від літака. А це тільки внутрянка ну і … безпека польотів. Плюс є МЕЛ. Мінімум еквіпмент ліст. Це список систем і приладів при відмові яких можна продовжити політ. Як би це просто - поки не зачитаєш карту,( читання карти ( її читають всі члени екіпажу що відповідають чітко за вмикання свого обладнання, в екіпажах де є бортінженер читає він)це вмикання всієї енергетики і всіх споживачів електроніки ,літак - буде горіти табло не готовності до злету. Тобто якщо відмов систем більше ніж в МЕЛі він нікуди не полетить. Це з 70 х років на всіх літаках. Як в старому радянському кіно з туполем - к взлету не готов.  Одним словом то скоро, і ,,націоналізація ,, а по суті крадіжка літака, тільки усугубить положення.

Змінено користувачем Alex S
  • Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
12 хвилин тому, romanc сказано:

Ну попадают немного, новых нарожают.

долбоёбов... ну, така вже в них доля...я худэю, тупо - родити м'ясо...

Опубліковано
Цитувати

а по суті крадіжка літака, тільки усугубить положення.

та й х*й з ними, просто, в голові не вкладається.... ЯК? Як, можна бути - такимии дибілами?

Там же є - більш-менш нормальні? Ну, були, сам - бачив...давно....деградани.....

Опубліковано

До речі,від завтра на Рівненщині продаватимуть пиво.

У нас наразі продаж пива не планують відновлювати.

Пивні тури до Рівного оголошуємо відкритими):beer: 

• Ха-ха 3
  • Збентежений 1
Опубліковано (змінено)

Ще один доказ що хороший москаль - дохлий москаль. Крокодилові сльози лив нещодавно

https://www.facebook.com/100008448855159/posts/2883215175303416/?app=fbl

Швидше чорт перехреститься ніж москаль не збреше

Змінено користувачем Sh_Ok
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, paksivatova сказано:

Пивні тури до Рівного оголошуємо відкритими):beer: 

Можу помилятись, але на західній Україні заборону зняли майже кругом, так як Рівненщина від завтра знімає, то залишаємось лише ми. Хоча я думаю за декілька днів і в нас знімуть.

Мені то шось останнім часом(з початку війни) не пиво, не крепкий алкоголь не лізе, станом на початок війни в холодильнику мав 10 банок пива, сьогодні відкрив лише третю.

Змінено користувачем halmer
  • +1 1
Опубліковано
15 хвилин тому, paksivatova сказано:

Пивні тури до Рівного оголошуємо відкритими

Війна типу не в нас, вона далеко. Так виходить?

А не дай бог бульбаші підуть, бомба впаде? П'яні за кермо сядуть?

• Дякую! 2
  • Збентежений 1
Опубліковано
4 минуты назад, halmer сказал:

Можу помилятись, але на західній Україні заборону зняли майже кругом, так як Рівненщина від завтра знімає, то залишаємось лише ми. Хоча я думаю за декілька днів і в нас знімуть.

Мені то шось останнім часом(з початку війни) не пиво, не крепкий алкоголь не лізе, станом на початок війни в холодильнику мав 10 банок пива, сьогодні відкрив лише третю.

Я норм относился к безалкогольному пиву, тоже не принимал с начала войны, проходил мимо безалкогольного, не потянуло даже...

Опубліковано
8 минут назад, halmer сказал:

Пройшовся по-базару - майже від кожного продавця перегаром штиняє. Баби-спіртовічки   знімають гешефт і труять народ невідомо чим :wacko:  Як на мене - сухий закон - це занадто. В сусіда брат в АТО був (давно), питав - що передати? Каже - саме краще самогоночки :)  Нерви заспокоює, і поспати хоч трішки можна. 

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, romanc сказано:

Я норм относился к безалкогольному пиву

А к "резиновым женщинам"?  Вибач за стьоб, але- ріниця,таки - є.

Я - не проти пивасу сьорбнути, але  - ціную його за смак.

Хз, навіть в юності - не міг догнати, ЯК - можна пивом, так - щоб в хлам?

Опубліковано
8 хвилин тому, Harddriver сказано:

Пройшовся по-базару - майже від кожного продавця перегаром штиняє. Баби-спіртовічки   знімають гешефт і труять народ невідомо чим 

де? біля себе хостела?

так там і шукати не треба...

Опубліковано
11 хвилин тому, Harddriver сказано:

знімають гешефт і труять народ невідомо чим

ну, чим - відомо, поліцаї (мунварта) - ніхуя не бачать...

• +1 1
Опубліковано (змінено)
10 минут назад, Bliksss сказал:

А к "резиновым женщинам"?  Вибач за стьоб, але- ріниця,таки - є.

Я - не проти пивасу сьорбнути, але  - ціную його за смак.

При том, что я пиво распробовал в 34, может я не особый ценитель, и мне наше не хуже чешского, не все конечно, и чешское дороже 30 корун не пил.

Алекс, это теперь на рутрекере будет новый раздел, "проги для самолетов"?))

Понеслось уже отжатие самолетов

Screenshot_20220315-215703_Chrome.jpg

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

Бачив кадрів, які лише пивом за вечір навалювалися так, що не могли розбірливо говорити і ледь ходили... 

А взагалі сухий закон зараз - це правильно. Як не крути, але вживають менше. Маю надію, що велика кількість перестануть і після війни щовихідних навалюватися. 

• +1 4
Опубліковано
16 минут назад, sergkots сказал:

Війна в нас.
Але я не розумію,чому ви сприймаєте так буквально.

Мені здалося,що трішки гумору в темі не завадить)

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
13 хвилин тому, romanc сказано:

Я норм относился к безалкогольному пиву, тоже не принимал с начала войны, проходил мимо безалкогольного, не потянуло даже...

З безалкогольного пить можу тільки стеллу (і то з отвращєнієм) все остальне яке не пробував - гидота.

15 хвилин тому, Harddriver сказано:

Пройшовся по-базару - майже від кожного продавця перегаром штиняє. Баби-спіртовічки   знімають гешефт і труять народ невідомо чим :wacko:  Як на мене - сухий закон - це занадто. В сусіда брат в АТО був (давно), питав - що передати? Каже - саме краще самогоночки :)  Нерви заспокоює, і поспати хоч трішки можна. 

Бо цей сухий закон повний брєд і для чого його зробили я зрозуміти взагалі не можу. Той хто хоче нарезатись - нарежеться, і ті заборони йому по боку, огуречний лосьйон в аптеках продавать не заборонили.

Опубліковано
22 минуты назад, sergkots сказал:

Больше авто достанется ВСУ))

• Дякую! 1
  • +1 6
Опубліковано (змінено)
31 минуту назад, halmer сказал:

Ми запасів алкоголю не робили.

Мали пляшку хорошого віскі,десь-колись подаровану-от іі за ці майже 3 тижні і розпили за мир та перемогу)

читала,що в Івано-Франківську від сьогодні продають,а за Львів-нічого не чула

Змінено користувачем paksivatova
Опубліковано
6 минут назад, Werwolf777 сказал:

Маю надію, що велика кількість перестануть і після війни щовихідних навалюватися. 

Впевнений що в перший же день відміни сухого закону п'яні тіла будуть покотом валятися.

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, halmer сказано:

Той хто хоче нарезатись - нарежеться, і ті заборони йому по боку, огуречний лосьйон в аптеках продавать не заборонили.

А от тут починається природній відбір))

Адекватна здоровомисляча людина не піде по огуречний лосьйон, або бадяжений спирт на "точку". 

При цьому спокуса "розслабитись" відсутня майже, оскільки ніде придбати. 

Опубліковано
5 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

При цьому спокуса "розслабитись" відсутня майже, оскільки ніде придбати

В мене, наприклад, стоїть пляшка домашнього вина. Але спокусу відганяю, бо голову треба тримати свіжою, бо не знаєш, що чекає тебе через декілька хвилин.

30 хвилин тому, Harddriver сказано:

В сусіда брат в АТО був (давно), питав - що передати? Каже - саме краще самогоночки :)  Нерви заспокоює, і поспати хоч трішки можна. 

В мене друг в 2014 в АТО був, то казав, що якби не самогонка, то дах би там поїхав 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, volks сказано:

В мене друг в 2014 в АТО був, то казав, що якби не самогонка, то дах би там поїхав 

В мене - найрідніша людина в Яворові вижила (нещодавно), ще й виніс на собі когось, каже "був би синій - пиздець би був на всі 100%"....а той кого виніс - єлі розчехлився...
Війна - не місце для синьки, не дурак придумав.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 8
Опубліковано
7 хвилин тому, paksivatova сказано:

Ми запасів алкоголю не робили.

Мали пляшку хорошого віскі,десь-колись подаровану-от іі за ці майже 3 тижні і розпили за мир та перемогу)

Та і я не робив, не люблю соватись в магазин кожень день, тому затарююсь раз на декілька тижнів, ну мелочовку всяку то вже біля дому беру.

5 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Адекватна здоровомисляча людина не піде по огуречний лосьйон, або бадяжений спирт на "точку". 

При цьому спокуса "розслабитись" відсутня майже, оскільки ніде придбати. 

Впевнений що багато хто має вдома запаси якогось алкоголю, то подарив хтось, то щось купив на майбутнє на якесь свято бо ціна хороша.

Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, halmer сказано:

Впевнений що багато хто має вдома запаси якогось алкоголю, то подарив хтось, то щось купив на майбутнє на якесь свято бо ціна хороша.

вдома - у всіх є, в мене коньяки є - хз з якого року, звісно - не буду пити, ще батько привіз - хз коли (за совка), було - 2 ящика...

залишився один, та кілька пляшок (ну, не втримались)
Старша донька, вийде заміж - поставлю на стіл...смачний коньяк, вірменський - аж тягучий на вигляд, є з чого пити - щоб смакувати;)

P.S. Звісно,  за нашу перемогу - можна буде плящину-дві-три...і так далі ;) 
Переможемо - не сумніваюсь.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 5
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...