Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, romanc сказано:

Пошла с Литвой собираются забирать обратно свои земли в рб?

згідно мапи УНР, наша земля там також:

1919_map_z.jpg

Змінено користувачем case_l
  • +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Не знаю, де правда, а де фейк:

Спойлер

Жители деревни Копани также не подтвердили Zerkalo.io информацию о взрывах.

— У нас ничего не случилось, — рассказала одна из жительниц деревни. — Все хорошо, тихо, спокойно. Ничего не взорвалось, ничего не упало. И самолетов никаких нет.

Опубліковано (змінено)
3 минуты назад, case_l сказал:

@Black Overlord а мене це не цікавить, партія сказала надо! Хай білоруси не включають окуня.

Я скоро почну вірити в те, що в вакцині(принаймні, в спутніку) точно були чіпи. Інакше, як пояснити те, що всі їбанулися.

Змінено користувачем Black Overlord
Опубліковано

А що РБ втрачати?

Відчувають шо влипли з тою аферою і прощення не буде.

В них гроші і так як фантики, ще й свіфт відключили,

а так хоч пустять солдат на убой, бюджет хоч збережуть.

Опубліковано
1 минуту назад, Unknown сказал:

розшифруй

Спойлер

У всіх українських новинах про провокацію, а в нас відповідні люди про це не чули.

• +1 2
Опубліковано
7 хвилин тому, Black Overlord сказано:
  Hide contents

У всіх українських новинах про провокацію, а в нас відповідні люди про це не чули.

Спойлер

370C6D2D-3286-489A-B5BB-DE85C9B0489B.thumb.jpeg.566a8771c5245fb68d91bdd70a808afb.jpeg

Опубліковано
Спойлер

Якщо штати зараз ще засцють чудо бульбу розїбашити  в один день,то слоган Байдена буде вірним. Він буде воювати з росією до останнього українця.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

https://t.me/stoprussiainukraine/1491

MyCollages-6-3.jpg

Фото з місця подій. На Волині бомби з російських літаків впали не лише на білоруську територію, а й на українську
Ці фото зроблено українськими прикордонниками за кількасот метрів до кордону з Білоруссю.

Змінено користувачем case_l
Опубліковано

А тепер отака інфа.

Спойлер

Жителі білорусі підтверджують, що чули вибухи в районі кордону з Україною, біля села Бухличі.  Також вони відзначають, що неодноразово чули звуки літака.  Один із жителів сказав, що літаки вилітають у бік України з аеропорту в Барановичах, а потім вертаються

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
Спойлер

Я такий настирний, що додзвонився до декількох людей в с. Городище Дубровицького району. Вибухів, кажуть, не чули, про провокації взнали з новин.

• +1 2
Опубліковано
Щойно, romanc сказано:

Я не пойму, чего глухое село, а не свой аэродром или дж узел, например Барановичи?

бо це не ми бомбили

• +1 1
Опубліковано
Щойно, romanc сказано:

Я не пойму, чего глухое село, а не свой аэродром или дж узел, например Барановичи?

а нони навіть мінімально не запарюються правдоподібністю, бо вже стільки казок настворювали , що +1, навіть найтупіші і найбезглуздіша,  ні на що не впливає.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

походу син Пащенка тільки що виходив в ефір британського BBC

Змінено користувачем charlie
Опубліковано
3 минуты назад, Unknown сказал:

а нони навіть мінімально не запарюються правдоподібністю, бо вже стільки казок настворювали , що +1, навіть найтупіші і найбезглуздіша,  ні на що не впливає.

Ну там в глухом селе должен был быть уже открыт центр журналистский с прямой трансляцией нападения.

Опубліковано (змінено)
5 минут назад, romanc сказал:

Ну там в глухом селе должен был быть уже открыт центр журналистский с прямой трансляцией нападения.

Поки пропаГандони мовчать. Розказують тільки, що в Харкові ми ядрьону бімбу робили.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...