Перейти до змісту

Виховані вовками (Сезон 2) / Raised by Wolves (Season 2, episodes 1-2) (2022)

AnimaNoir

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виховані вовками Сезон 2

61e009c0bbea7.jpg.76aca66b995a584f67f11310e33ef335.jpg

Сюжет:

Події серіалу розгортаються довкола двох андроїдів — Батька і Матері, яким, після знищення Землі Великою війною, доручили виховання людських дітей на загадковій новій планеті. Позаяк колонії людей, що розростається, загрожує загибель через релігійні розбіжності, андроїди дізнаються, що контролювати переконання людей — підступне і важке завдання.

https://toloka.to/t651409

Опубліковано

Пробував - не зайшло :sm128: 

Десь з півтори серії глянув (я про 1 сезон) і здався... 

Аналогічно недавно пробував "Архів 81", давно не зустрічав стільки брєда на 1 м плівки...

Опубліковано
3 hours ago, SergLutsk said:

Десь з півтори серії глянув (я про 1 сезон) і здався

мав аналогічно на 1 чи другій серії, відклав, а потім за кілька днів знову почав і зайшло, тобто там щось було таке по сюжету чи нереалістичне чи нелогічне, чи занадто багато екшена, що відвернуло, але потім сподобалось, ну звичайно це потрібно любити цей жанр.

Опубліковано

Імхо серіал у Рідлі Скота вийшов цікавіший ніж те куди він рухає франшизу Чужого. Доречі є теорії що серіал з нею повязаний)

Опубліковано
8 годин тому, AnimaNoir сказано:

Імхо серіал у Рідлі Скота вийшов цікавіший ніж те куди він рухає франшизу Чужого. Доречі є теорії що серіал з нею повязаний)

Мені не зайшла навіть перша серія.

Примітивно.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Мені не зайшла навіть перша серія.

Примітивно.

Значить не твоє. Для мене Прометей примітивно, не зміг додивитись через тупість всього. А цей прям чим далі тим крутіше розганяється. Кожному своє)

Опубліковано
17 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Значить не твоє. Для мене Прометей примітивно, не зміг додивитись через тупість всього. А цей прям чим далі тим крутіше розганяється. Кожному своє)

Я не сказав, що я в захваті від "Прометея".

Для мене Чужі це 1 і 2 частини. Далі все - закінчилися.

Опубліковано
8 часов назад, Zheny@ сказал:

Я не сказав, що я в захваті від "Прометея".

Для мене Чужі це 1 і 2 частини. Далі все - закінчилися.

Про Прометея то я так до прикладу) 
Жаль що серіалів по НФ якісних мало.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...