Перейти до змісту

Тонування автоскла

ZaZik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В принципі знайти де тонують не проблема. Цікавить де це роблять якісно, якісною плівкою, ну і звісно за розумні гроші. Знаю, що є "гаражні" специ, але щось нікого путнього не можу знайти. Хто знає (може мав справу) таких викладайте інфу.

Опубліковано

взагалі то плівку клеїти це не діло і не сильно якісно буде, саме краще це тонування скла спец порошком, ну звісно коштувать буде не мало.. але буде шик...

Опубліковано

Гаражний кооператив "Мрія" по вул. Конякіна, біля риббази, гараж №51 (плюс\мінус одна цифра :) ). Дуже якісно і недорого, але потрібно довго чекати, оскільки черга не маленька.

Опубліковано
взагалі то плівку клеїти це не діло і не сильно якісно буде, саме краще це тонування скла спец порошком, ну звісно коштувать буде не мало.. але буде шик...

Цікаво! Де про це можна почитати ?

Опубліковано

Цікаво! Де про це можна почитати ?

вибач але де почитати не знаю а от почути то на авторинок до бариг які машини переганяють.. вони знають хто робить де і скільки... так колись собі знайшов і робив...

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В принципі знайти де тонують не проблема. Цікавить де це роблять якісно, якісною плівкою, ну і звісно за розумні гроші. Знаю, що є "гаражні" специ, але щось нікого путнього не можу знайти. Хто знає (може мав справу) таких викладайте інфу.

я тоную якісно і швидко, за помірну ціну

мій телефон 80936574695, 80669133701

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...