Перейти до змісту

XIAOMI NOTE 9 PRO поможіть з прошивкою

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. Шукаю майстра прошити XIAOMI NOTE 9 PRO. Був куплений в АЛЛО. Через 7 місяців завіс на заставці MIUI і почав перегружатись в сервіс меню. Був занесений в сервіс центр АЛЛО і перепрошитий. Але пройшло ще два місяці і ситуація повторилась, але вже закінчилась гарантія.
Прошивка вимагає вскриття телефона і замикання контактів на чіпі.
Хочеться, щоб був вскритий і закритий назад без видимих пошкоджень. Все таки, хочеться ще його адеквато потім продати.

Дякую

Опубліковано
В 27.11.2021 в 19:56, twin сказал:

Доброго дня. Шукаю майстра прошити XIAOMI NOTE 9 PRO. Був куплений в АЛЛО. Через 7 місяців завіс на заставці MIUI і почав перегружатись в сервіс меню. Був занесений в сервіс центр АЛЛО і перепрошитий. Але пройшло ще два місяці і ситуація повторилась, але вже закінчилась гарантія.
Хочеться, щоб був вскритий і закритий назад без видимих пошкоджень. Все таки, хочеться ще його адеквато потім продати.

Дякую

раджу віддати по гарантії і не паритись, Алло адекватний магазин в плані гарантійного повернення, вертали мені гроші за телефон.

Звичайно якщо є гарантія ще.

Опубліковано
On 27.11.2021 at 19:56, twin сказано:

Але пройшло ще два місяці і ситуація повторилась, але вже закінчилась гарантія.

Опубліковано

Через 7 місяців завіс на заставці MIUI і почав перегружатись в сервіс меню.

Реболити треба, проц чи оперативка на відвал іде...

На 4pda дивись, проблема відома

Опубліковано

Дякую

Кнопки гучності не клинять ?

Опубліковано
16 годин тому, Revolver сказано:

Знайшов пост, гадаю, треба спробувати простіший спосіб, може справді підмикає контакти

https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=988422&view=findpost&p=108013388

Не помагає. Не знаю чи причина в неконтакті проца чи памяті. Після першого сервісного центра працював же ж. Вони перешивали, тількі вскривали і замикали контакти.

Опубліковано
1 година тому, twin сказано:

тількі вскривали

35 хвилин тому, Revolver сказано:

прогріти память/проц

Думаю це і зробили. 

Могли і замінити пам'ять, після чого і шили.

Опубліковано

В офіційних сервісах походу ніхто пам'ять не гріє,чи міняє.

Міняють цілу системну плату.

Або прошивають.

Не думаю,що прошивають з розборкою 

Не той рівень.

Опубліковано
1 година тому, twin сказано:

Вони перешивали, тількі вскривали і замикали контакти.

Ага, в офіційному сервісі -  так і сказали ))

Опубліковано
30 хвилин тому, Nokian сказано:

В нас на  вул.Лесі Українки був СЦ, незнаю чи на місці але робили таке, комп'ютерне.

Опубліковано

@twin

Запитай на Варшавці, біля магазину МікроСервіс там де сидять "долари-євро" зразу сусідній контейнер, він буде першим в ряду.

Або ще проходиш далі по ряду з телефонами, і в кінці зліва буде вхід в м'ясний павільйон, заходиш і відразу справа маленька майстерня.

Опубліковано
2 годин тому, Nokian сказано:

Міняють цілу системну плату.

Або прошивають.

Не думаю,що прошивають з розборкою 

Не той рівень.

Так пише на 4PDA що без замикання контактів не шється. Того і думаю, що вскривали. Тож робив ще 3 місяці по тому.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...