Перейти до змісту

Програма для контролю співробітників в офісі

YuliaLe

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 07:30, YuliaLe сказав:

займаєтесь підміною понять, попросила допомоги в одному, а почали давати поради як правильно організувати робочий час, не про це мова була

Показати  

Та шо ти кажеш?

В 02.09.2021 в 08:00, YuliaLe сказав:

Порадьте якісь нормальні програми для контролю часу роботи співробітників в офісі

Показати  

Це не те, про що я написав вище?

Я бачив різні фірми, і різних керівників і розумних, і справедливих і самодурів.

Тому не потрібно зараз мені розповідати про те, що хоче Ваш керівник чи ви. 

Мета - чітко окреслена в першому топіку.

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 03.09.2021 в 07:40, vampirich сказав:

дин з прикладів такого софту навів @Zheny@ але треба конкретику від вас

Показати  

Женя навів ЧОТИРИ приклади софту. на один дав посилання.

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 08:03, Bliksss сказав:

досі думаєш, що це не спам-бот? пардон, не бот, крауд-маркетолог ))

Показати  

Думаешь дальше она выложит ссылку на лучшую, что она нашла?))))

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 08:07, Zheny@ сказав:

Женя навів ЧОТИРИ приклади софту. на один дав посилання.

Показати  

остальні 3 це вже скоріше  dlp - і функція контролю робочого часу це їхня побічна функція а не основна :) через те не рахував

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 08:11, romanc сказав:

Показати  

мала б викласти, виклала б через 15 хв.

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 08:18, Zheny@ сказав:

мала б викласти, виклала б через 15 хв.

Показати  

не "зарахують" таку ссилку )) з таким успіхом, я і хрумаком прогоню, нащо тоді платити "маркетологу"?

Заради цікавості - глянь чи луцький IP ;)

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 08:11, romanc сказав:

Показати  

особисто я - не сумніваюсь, поки - алгоритм стандартний.

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 07:30, YuliaLe сказав:

попросила допомоги в одному, а почали давати поради як правильно організувати робочий час, не про це мова була

Показати  

це борда, дєтка! тут якщо спитаєш, який унітаз краще вибрати, обов'язково порадять менше ср@ть. (с) не моє

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 08:25, Basil сказав:

це борда, дєтка! тут якщо спитаєш, який туалетний папір краще вибрати, обов'язково порадять менше ср@ть. (с) не моє

Показати  

то народ озлоблений, на фоні війни і політичних баталій 

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 08:23, Bliksss сказав:

Заради цікавості - глянь чи луцький IP 

Показати  

Перше, що було зроблено.

купа наших писали з нього. Якогось провайдера. Уарнет, вроді.

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 08:49, Zheny@ сказав:

купа наших писали з нього. Якогось провайдера. Уарнет, вроді.

Показати  

ну, я можу помилятись, але, поки думаю що просто хотіли впарити ссилку (толку з якої - 0)

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 08:53, Bliksss сказав:

ну, я можу помилятись, але, поки думаю що просто хотіли впарити ссилку (толку з якої - 0)

Показати  

а може справді дєффачька шукає помощі.

Опубліковано
  В 02.09.2021 в 08:00, YuliaLe сказав:

Порадьте якісь нормальні програми для контролю часу роботи співробітників в офісі. Наразі порадили тільки російські, які я не можу встановити чи хто може допомогти встановити?

Показати  

Прошу уточнення.
Контролю роботи працівників чи контролю використання комп'ютерів в робочих цілях (без попередження і договором із працівником це є незаконно)?

Як писав Женя, треба мотивувати.

Особисто стикався з формою роботи: Погодинна оплата, та запис витрачених годин на завдання. Логування контролювала вища ланка, яка мала уявлення скільки часу піде на завдання.
Є ось така система (для прикладу, не реклама) teamwork.com

Опишіть чим займається контора, який штат, що саме Вам потрібно?

Опубліковано
  В 02.09.2021 в 14:43, Zheny@ сказав:

Не плутай відеонагляд (камери в офісі, з відповідними наклейками кругом), і програмами типу Стахановець / StaffCop / NeoSpy і іже з ними.

Показати  

Я цей предмет вивчав давно.

Так що Женя якщо стоїть така прожка без відома працівника та його письмового погодження, то задумайся.

У подібних систем контролю робочого часу працівників є серйозний недолік. Вони порушують статті 182 КК Україні «Порушення недоторканності приватного життя» та ст. 163 КК Україні «Порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв'язку або через комп'ютер». Роботодавець, який бажає використовувати програми стеження для обліку робочого часу співробітників, зобов'язаний отримати письмову згоду кожного працівника. Інакше ображений співробітник може влаштувати великі неприємності фірмі і босові.

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 09:52, MACCEN сказав:

Я цей предмет вивчав давно.

Так що Женя якщо стоїть така прожка без відома працівника та його письмового погодження, то задумайся.

У подібних систем контролю робочого часу працівників є серйозний недолік. Вони порушують статті 182 КК Україні «Порушення недоторканності приватного життя» та ст. 163 КК Україні «Порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв'язку або через комп'ютер». Роботодавець, який бажає використовувати програми стеження для обліку робочого часу співробітників, зобов'язаний отримати письмову згоду кожного працівника. Інакше ображений співробітник може влаштувати великі неприємності фірмі і босові.

Показати  

А якого біса працівник робочий інструмент (комп, канали зв"язку) використовує для приватних цілей?

так що не все однозначно

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 09:57, vampirich сказав:

А якого біса працівник робочий інструмент (комп, канали зв"язку) використовує для приватних цілей?

так що не все однозначно

Показати  

https://www.bitrix24.ua/articles/time_control.php

Опубліковано

"

В 03.09.2021 в 09:59, MACCEN сказав:
Показати  

Я не про бітрікс. Я про законність/незаконність таких програмульок

Теж курив про це інтернет - але однозначності немає

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 10:01, vampirich сказав:

"

Я не про бітрікс. Я про законність/незаконність таких програмульок

Теж курив про це інтернет - але однозначності немає

Показати  

Я курив не інтернет а консультувався з юристами на фірмі, які сказали що це не законно тому почали ініціювати щоб всі підписали папери. Як правило то все прописують одразу в договір NDA.

Так само не заоконно коли сис адмін ставить крякнутий віндовс, відповідальність він несе персональну + власник компанії. Про це мало просто хто вникає.

Опубліковано

а якщо в трудовому договорі прописано що забороняється використовувати обладнання інструменти і матеріали компанії для особистих цілей? такий пунктик думаю у різному трактуванні у всіх є.

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 10:13, MACCEN сказав:

консультувався з юристами на фірмі, які сказали що це не законно тому почали ініціювати щоб всі підписали папери.

Показати  

слідкування без дозволу - не законне.

А ставити проги які хоче власник на своїх компах (Якщо не порушуються умови ліцензування і авторські права) - може.

В 03.09.2021 в 10:13, MACCEN сказав:

не заоконно коли сис адмін ставить крякнутий віндовс, відповідальність він несе персональну + власник компанії. Про це мало просто хто вникає.

Показати  

Всі це знають і всі на "а вдруг пронесе".

Бо коли називаєш ціну того віндовса, то робляться круглі очі, типу ЗА ЩО?

А коли ставиш безкоштовний Лінукс, то "а в мене такого не було" і в головбухши істерика і "верніть мені все взад".

Я писав службові, реєстрував у вхідній кореспонденції, про те, що прошу виділити кошти для ліцензування і т.д.

Директор писав відписку, що наразі немає, але як тільки так одразу і т.д.

Я жопу хоча б трошки прикривав.

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 10:22, vampirich сказав:

а якщо в трудовому договорі прописано що забороняється використовувати обладнання інструменти і матеріали компанії для особистих цілей? такий пунктик думаю у різному трактуванні у всіх є.

Показати  

Лишній папірчик не буде зайвим якби то не було.

Всі такі щепетильні речі прописуються в договорі про не розголошення таємниці.

Я тут нікого не спонукаю що і як робити, кажу з свого досвіду з чим стикався.

І такі да людина може використовувати техніку в особистих цілях наприклад в відведений час для відпочинку, і в цей час ти не можеш нічого записувати :) хоча хто в нас за щось там пререживає з власників та працівники (другі то хочаб заручники ситуації).

Женя напевно єдиний який прикрився хочаб паперами, тому що якщо наїдуть він буде як свідок, тому що він попреджав і його скажем так косвенно заставили це зробити, та відповідальність за це з нього зняли.

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 10:40, MACCEN сказав:

Лишній папірчик не буде зайвим якби то не було.

Показати  

так не буде зайвим чи є небхідним для такого? ось в чому питання

В 03.09.2021 в 10:40, MACCEN сказав:

І такі да людина може використовувати техніку в особистих цілях наприклад в відведений час для відпочинку, 

Показати  

чим саме це регламентується? в трудовому договорі таке прописують?

Опубліковано
  В 03.09.2021 в 10:44, vampirich сказав:

так не буде зайвим чи є небхідним для такого? ось в чому питання

чим саме це регламентується? в трудовому договорі таке прописують?

Показати  

Я не юрист (тут я думаю вони краще знають це питання).

Опубліковано

Осьо можете читнути, під каву в обід.

А як щодо можливості переглядати приватну переписку в тому ж Slack, наприклад? В NDA це не пропишеш, бо не обов'язково.

p.s. прикривати свою дупу перепискою (бажано додатково збереженою на флешку) або паперовими доками це, імхо, ознака не надмозга, а якраз-таки норма.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...