Перейти до змісту

Куплю відеокартку

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

А хто знає, як ти її експлуатувати будеш?

Може ти її сам за 2-3 місяці заганяєш?  Який корпус? БЖ, температура в кімнаті. Ігри / налаштування.

б.в - лотерея. Як і нове, власне.

Ну дадуть тобі 2 тижні на перевірку. Ну попрацює 2 тижні норм. А через місяць почне видєлуватися. І хто винен?

Теж вірно. От і виходить, що винних не знайти. Я не можу довіряти продавцю, а він не може довіряти мені, тільки ось в разі проблем гроші то втрачаю я, а це не 100-200 гривень. А в нового гарантія є.

Опубліковано
53 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ось - поговори з чоловіком.

Ви його знаєте? Просто зареєстрований недавно. І стосовно картки: такі взагалі в майнінгу були чи ні, а то я не в курсі?

Опубліковано
10 годин тому, Natsionalist сказано:

Так а мені звідки знати гнали її чи ні? По ттх тепловиділення 120 Вт, при розгоні може бути і більше, скажімо 150, при роботі в такому режимі 2-3 роки це вже не робітник, а пенсіонер.

розгоном будь-яка карта вбивається, якщо карту, яка по факту споживає 80 Вт в навантаженні розганяти до 150Вт, то хто тобі лікар.

Опубліковано
9 годин тому, Natsionalist сказано:

Ви його знаєте? Просто зареєстрований недавно. І стосовно картки: такі взагалі в майнінгу були чи ні, а то я не в курсі?

це карта також 120 Вт :0016:

Опубліковано
30 хвилин тому, alexvvv сказано:

щоб курс біткоїну обвалився

Ваше бажання не співпало з Вашими можливостями!  :)

А взагалі - Щьолк!  (трах-тібі-дох!)

Опубліковано
10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ваше бажання не співпало з Вашими можливостями!  :)

А взагалі - Щьолк!  (трах-тібі-дох!)

курс біткоїна таки обвалився.

без внятного тз результат хз. 

@alexvvv треба було конкретизувати на скільки саме вам потрібно було його обвалити :)

bitcoin.thumb.JPG.27d00fbf5d800d9af20a3ceb0e4045dd.JPG

Опубліковано
25 хвилин тому, alexvvv сказано:

-1.64% - це не обвал, хоч би 10-20%

тут  "щьолк!" і "трах-тібі-дох!" не допоможе...

Тут треба серйознішу магію :)

Опубліковано
28 хвилин тому, Zheny@ сказано:

тут  "щьолк!" і "трах-тібі-дох!" не допоможе...

Тут треба серйознішу магію :)

зроби якийсь твіт як ілон маск і все

Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

зроби якийсь твіт як ілон маск і все

я фінт можу зробити - вухами.

Твіт -я не знаю що це, це не про мене.

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

Твіт -я не знаю що це, це не про мене.

та навіть трамп твіти пише, а йому вже 75, а ти в іт працюєш - стидоба. 

Опубліковано
2 хвилин тому, alexvvv сказано:

та навіть трамп твіти пише, а йому вже 75, а ти в іт працюєш - стидоба. 

нах мені те болото?

Опубліковано
В 31.08.2021 в 22:45, Serpent сказал:

Декодування чого саме? MPEG2, MPEG4-AVC (H264) і VC-1 підтримує. Якщо мова про VP9 і H265, то само собою що ні. Але в мене i7-2600, і він чудово справляється із тим, з чим не справляється відяха.

я дуже сильно перепрошую, але в мене аж підгоріло. у вас 2600 в якому є Intel® HD Graphics 2000, і який разів в 5 потужніший за цю затичку. я шось не дуже доганяю нащо взагалі було купляти те старе барахло яке насилу косинку тягне, якщо є встройка, на якій навіть лайтові ігри можна грати. :huh:

Опубліковано
13 годин тому, x9teen88 сказано:

я дуже сильно перепрошую, але в мене аж підгоріло. у вас 2600 в якому є Intel® HD Graphics 2000, і який разів в 5 потужніший за цю затичку. я шось не дуже доганяю нащо взагалі було купляти те старе барахло яке насилу косинку тягне, якщо є встройка, на якій навіть лайтові ігри можна грати. :huh:

По перше, HD Graphics 2000 не потужніше. По друге, матплата на P67, вона вбудоване відео не підтримує.

Опубліковано
8 годин тому, Serpent сказано:

По друге, матплата на P67, вона вбудоване відео не підтримує.

в смислі "не підтримує" ??

Що за брєд?

Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

в смислі "не підтримує" ??

Що за брєд?

І це говорить колишній сісадмін. Пічалька. Тепер я розумію, чому ти не працюєш по спеціальності, а поїхав у Польщу збирати меблі.

P67.thumb.jpg.d02ad78572b8c641b5bddf43ff85dc2a.jpg

Опубліковано
21 хвилин тому, Serpent сказано:

І це говорить колишній сісадмін. Пічалька. Тепер я розумію, чому ти не працюєш по спеціальності, а поїхав у Польщу збирати меблі.

Прям щас там дивани кручу! :) ага. 

В мене перша мамка на 1155 була на Z68. тому Р67 пройшов повз мене.  Як і весь попередній 1156 сокет.

Все решта юзалося на Н-чіпсеті. там всі ці плюшки було доступні.

Опубліковано
On 31.08.2021 at 19:45, Serpent сказано:

Декодування чого саме? MPEG2, MPEG4-AVC (H264) і VC-1 підтримує. Якщо мова про VP9 і H265, то само собою що ні. Але в мене i7-2600, і він чудово справляється із тим, з чим не справляється відяха.

то нащо писати, що карта тягне, якщо насправді це не карта, а проц i7-2600 обробляє?

Опубліковано
6 хвилин тому, weldermaster сказано:

Вот так. Людина один раз поїхала в Польщу, і всьо. Все життя будуть тут згадувати. Тикати тут на форумі )))

один раз не кхм...

Опубліковано
3 хвилин тому, weldermaster сказано:

Вот так. Людина один раз поїхала в Польщу, і всьо. Все життя будуть тут згадувати. Тикати тут на форумі )))

та хай тикає.  Мені якось монопенісуально. 

Знаю людей ще, які працювали в ІТ сфері, а зараз десь в Польщі на якихось фабриках / заводах.

нічого зазорного тут немає.  Життя непередбачувана штука. І від суми і тюрми не зарікайся!  Припре - поїдеш.

Ну і на "звання" прямо таки "спеціаліста" ніколи не претендував.  Я так. Енікейщик..  Зібрати / розібрати. Сервака підняти, 1С настроїти, мережу прокласти.

Нічого особливого.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...