Перейти до змісту

Цікавлять відгуки про туркомпанію ZeChemodan

Riddleman

Рекомендовані повідомлення

Збираюся взяти поїздку на море від цієї компанії. Якщо тут є хто користувався їхніми послугами, буду вдячний за відгуки ZeChemodan.

Їхній сайт https://zechemodan.com/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось новеньке.. і не новорег ніби, а повідомлення геть по усіх канонах типу непалівної реклами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, vampirich сказано:

Щось новеньке.. і не новорег ніби, а повідомлення геть по усіх канонах типу непалівної реклами

Просто в серпні хочу на море, але компашки зібрати не вдасться. От і шукаю варіанти на одного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Riddleman сказано:

Просто в серпні хочу на море, але компашки зібрати не вдасться. От і шукаю варіанти на одного

Тебе забанили в Booking.com і на Skyscanner ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, Zheny@ сказано:

Тебе забанили в Booking.com і на Skyscanner ?

у даному випадку не скайсканер а бла-бла-кар і укрзалізниця. це явно на чорне море чоловік хоче

@Riddleman За цю контору не скажу, але можу порадити турагенство патріот - ці уже дуже давно на ринку, і в принципі "тримають марку"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, vampirich сказано:

у даному випадку не скайсканер а бла-бла-кар і укрзалізниця. це явно на чорне море чоловік хоче

@Riddleman За цю контору не скажу, але можу порадити турагенство патріот - ці уже дуже давно на ринку, і в принципі "тримають марку"

патріот??

фубля..

Ми в минулому році їздили на сходження на Говерлу.

Та ще поїздочка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хз. косяки бувають у всіх. я кілька раз їздив вдало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, vampirich сказано:

хз. косяки бувають у всіх. я кілька раз їздив вдало

І Дружина з роботи кілька разів вдало. А от тут "БАЦ!" і жопа.

всю дорогу слухали  те, що хотіли слухати подружки воділи.

По приїзду поселили в клоповник, з брудною постільною білизною, тарганами і роєм ос в кімнаті під лампою.

Брудна ванна кімната. Їжа не така, як було обіцяно.  Кураторші взагалі було на все насрати.

Приїхали - стали скаржитися в групі (вайбер), мовляв, що за фігня?  ТО тих, хто скаржився, з групи видалили!   Ото вирішили проблему!

Вже після скандалу, запропонували  якусь халявну поїздку кудись. Але там карантин і так нікуди і не поїхали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Zheny@ сказано:

І Дружина з роботи кілька разів вдало. А от тут "БАЦ!" і жопа.

всю дорогу слухали  те, що хотіли слухати подружки воділи.

По приїзду поселили в клоповник, з брудною постільною білизною, тарганами і роєм ос в кімнаті під лампою.

Брудна ванна кімната. Їжа не така, як було обіцяно.  Кураторші взагалі було на все насрати.

Приїхали - стали скаржитися в групі (вайбер), мовляв, що за фігня?  ТО тих, хто скаржився, з групи видалили!   Ото вирішили проблему!

Вже після скандалу, запропонували  якусь халявну поїздку кудись. Але там карантин і так нікуди і не поїхали.

Мля, у вважав що пансіонат Шацькі Озера це хєрово, ан ні, там ще круто було )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яку б не вибрали туркомпанію, вони всерівно любі косяки туроператора не виправлять і ніяк на них не вплинуть, тож немає різниці ще комусь залишати комісію, замовляйте тур напяму в туроператора і все. зміни в авіарейсах ніхно невиправить не туристична компанія не туроператор. Знайдете нормальну ціну, і нормальний готель і бронюєте собі самі без посторонніх людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 минуты назад, nicolay сказал:

яку б не вибрали туркомпанію, вони всерівно любі косяки туроператора не виправлять і ніяк на них не вплинуть, тож немає різниці ще комусь залишати комісію, замовляйте тур напяму в туроператора і все. зміни в авіарейсах ніхно невиправить не туристична компанія не туроператор. Знайдете нормальну ціну, і нормальний готель і бронюєте собі самі без посторонніх людей.

Не всегда на прямую дешевле. Мы 2 раза бронировали через туркомпанию, и она давала цену меньше, чем на сайте туроператора, типа делилась своей маржой. И плюс  был в помощи разруливания ситуации при форсмажоре, из роуминга много не назвонишься.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...