Перейти до змісту

Куплю i7 7700K

Рекомендовані повідомлення

Куплю процессор i7 7700k не спішно і бажано новий запакований. Може в когось є які залишки. Потрібен саме такий процессор. Нажаль інші не підходять((

Ну впринципі можна і  бу, бажано з коробкою і  залишком гарантії. 
Але якщо і бу, то щоб був не скальпований і без приколів і не довго працював. 
Перевагу віддам новому процессору . Розумію що він буде дорожчим за бу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, valertino сказано:

Куплю процессор i7 7700k не спішно і бажано новий запакований. Може в когось є які залишки. Потрібен саме такий процессор. Нажаль інші не підходять((

ну нового можна спробувати знайти на ОЛХ.

Але цінник його як за новий 10-покоління.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, valertino сказано:

Навіщо тобі та рухлять, за таку ціну краще візьми https://hotline.ua/computer-processory/amd-ryzen-3-3300x-100-100000159box/ і мать https://hotline.ua/computer-materinskie-platy/msi-b550m-pro-vdh-wifi/ матимеш аналогічну продуктивність і можливість подальшого абгрейду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Cherman сказано:

Ахаха, а ти смішний чувак.

а що не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Cherman сказано:

Людина шукає конкретний процесор, певно вже під зібраний пк. Але, в темі обов'язково з'явиться фанат АМД, який буде пропонувати купити їхнього проца та мамку.

Сам недавно шукав i7-4790 під зібраний комп, але глянув на ціни на б/у і перехотів. В людини швидше за все не високі знання в залізі щоб зараз просити новий 7700K. Небачу нічого кримінального щоб запропонувати заміну за тіж гроші, і зібраний у нього ПК чи ні нічого не міняє, память лишиться усе інше також підійде, я запропонував варіант на якому сам зараз. Можете покритикувати, або запропонувати краще щось на Інтелі, будь ласка. Але я запропонував варіант, щоб людина не робила дурниці. А ви розводите спам своїми "Ахаха" і "фанат АМД". Схочете змістовно поспілкуватися, ласкаво прошу в ПП, тут вистачить спаму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, plesyukvasyl сказано:

Сам недавно шукав i7-4790 під зібраний комп, але глянув на ціни на б/у і перехотів. В людини швидше за все не високі знання в залізі щоб зараз просити новий 7700K. Небачу нічого кримінального щоб запропонувати заміну за тіж гроші, і зібраний у нього ПК чи ні нічого не міняє, память лишиться усе інше також підійде, я запропонував варіант на якому сам зараз. Можете покритикувати, або запропонувати краще щось на Інтелі, будь ласка. Але я запропонував варіант, щоб людина не робила дурниці. А ви розводите спам своїми "Ахаха" і "фанат АМД". Схочете змістовно поспілкуватися, ласкаво прошу в ПП, тут вистачить спаму

Тема ж цілком логічно сформована. Потрібен конкретний проц! А не "порадьте щось на мої гроші!".  Чи "запропонуйте аналог".

В сісідній темі @Litovets хотів "щось типу... такого-то проца б.в.". Але зрозумів, що це не логічно.

Тут же, випадок із точністю до навпаки.

може чоловік спалив чийсь процик і потрібно відкупити. Або йому чисто для власних хотєлок, для спробувати у розгон. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Zheny@ сказал:

Тема ж цілком логічно сформована. Потрібен конкретний проц! А не "порадьте щось на мої гроші!".  Чи "запропонуйте аналог".

В сісідній темі @Litovets хотів "щось типу... такого-то проца б.в.". Але зрозумів, що це не логічно.

Тут же, випадок із точністю до навпаки.

може чоловік спалив чийсь процик і потрібно відкупити. Або йому чисто для власних хотєлок, для спробувати у розгон. 

Дякую всім, тема актуальна.
Але в дійсності так.
Ти назвав якраз одну з точних причин чому потрібен саме цей процессор... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, valertino сказано:

Дякую всім, тема актуальна.
Але в дійсності так.
Ти назвав якраз одну з точних причин чому потрібен саме цей процессор... 

Якщо відкупити (немає чого соромитися), то купи б.в. Нових уже не випускають.  Все нове, може виявитися "новим". І ще - звертай увагу на кришку процесора, може бути шліфована! А під нею - целерон. Або ж замінена. (Скальпований).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Zheny@ сказал:

Якщо відкупити (немає чого соромитися), то купи б.в. Нових уже не випускають.  Все нове, може виявитися "новим". І ще - звертай увагу на кришку процесора, може бути шліфована! А під нею - целерон. Або ж замінена. (Скальпований).

є умєльци які скальпують так, що навіть при детальному огляді не зрозумієш що кришка знімалась. була інфа про випадки що по гарантії повертали скальповані проци :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, x9teen88 сказано:

є умєльци які скальпують так, що навіть при детальному огляді не зрозумієш що кришка знімалась. була інфа про випадки що по гарантії повертали скальповані проци :D

Знаю.

Чув такі випадки також.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, alexvvv сказано:

без доставки в Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, Zheny@ сказано:

без доставки в Україну.

аукціон там ще не завершився   

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, alexvvv сказано:

аукціон там ще не завершився   

shipping_7700k.PNG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Zheny@ ну тож на склад нової пошти у США вони доставляють, які проблеми? А доставка звідти такої дорібноти до 0,5 кг є дешевою (3.90 $ ≈108 грн)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, alexvvv сказано:

@Zheny@ ну тож на склад нової пошти у США вони доставляють, які проблеми? А доставка звідти такої дорібноти до 0,5 кг є дешевою (3.90 $ ≈108 грн)

ааа

бо я не вкурсі. не замовляю з ібея.

Розкажеш якось.

Можеш пост запіляти :)  Багатьом буде цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

ааа

бо я не вкурсі. не замовляю з ібея.

Розкажеш якось.

Можеш пост запіляти :)  Багатьом буде цікаво.

таких інструкцій є гори в ютюбах і на інших сайтах , при покупці вказуєш адресу доставки - склад нової пошти в сша, що позбавляє тебе геморою із міжнародними доставками і ситуаціями коли продавець не відправляє у інші країни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...