Guti Опубліковано 22 Березня, 2021 в 19:15 Поділитися #1 Опубліковано 22 Березня, 2021 в 19:15 Загалом ситуація така, є ноутбук, стояла Win10 1909 , нещодавно було якесь оновлення, під час процесу оновлення ноут звалився в PNP detected fatal error. Все що знаходив в інтернеті не допомогло, думаю і ладно, засуну SSD з ноута в комп, зніму все що треба і просто переустановлю. Тепер суть питання, коли ставлю ССД з ноута в комп, система примусово вантажиться в систему, яка була на ноуті, де вічний синій екран. У біосі видно SSD з мого ПК, і пріоритет стоїть і примусово вибираю, але система не реагує. Варто відключити SSD від ноута, все штатно завантажується. Є варіанти чому так? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 22 Березня, 2021 в 19:38 Поділитися #2 Опубліковано 22 Березня, 2021 в 19:38 22 хвилин тому, Guti сказано: Загалом ситуація така, є ноутбук, стояла Win10 1909 , нещодавно було якесь оновлення, під час процесу оновлення ноут звалився в PNP detected fatal error. Все що знаходив в інтернеті не допомогло, думаю і ладно, засуну SSD з ноута в комп, зніму все що треба і просто переустановлю. Тепер суть питання, коли ставлю ССД з ноута в комп, система примусово вантажиться в систему, яка була на ноуті, де вічний синій екран. У біосі видно SSD з мого ПК, і пріоритет стоїть і примусово вибираю, але система не реагує. Варто відключити SSD від ноута, все штатно завантажується. Є варіанти чому так? нічого не зрозумів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Guti Опубліковано 22 Березня, 2021 в 19:56 Автор Поділитися #3 Опубліковано 22 Березня, 2021 в 19:56 Коли відключаю ссд який був в ноутбуці, Пк загружається. Коли підключаю, він кожен раз старається загрузитись з ссд який був в ноутбуці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 22 Березня, 2021 в 21:39 Поділитися #4 Опубліковано 22 Березня, 2021 в 21:39 1 година тому, Guti сказано: Коли відключаю ссд який був в ноутбуці, Пк загружається. Коли підключаю, він кожен раз старається загрузитись з ссд який був в ноутбуці Вінти окрім ССД є в ПК? Підозрюю що є. А ще, підозрюю, що коли на ССД ставилася система, то вінт був підключений теж. І тепер коли ти виключиш вінта і захочеш загрузитися з ССД, то 90%, що не загрузиться. Тому як загрузчик в тебе на вінті. А на ССд ноута, все на ССД. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Guti Опубліковано 22 Березня, 2021 в 22:45 Автор Поділитися #5 Опубліковано 22 Березня, 2021 в 22:45 Цікаво, я пробував його підключити окремо, в boot менеджері bios з'являвся ще один пункт перед моїм основним ССД, який я просто виключав або в кінець черги переміщав, логічно думаючи, що це той ссд з ноута. А воно нафіг, якраз такі і треба було нажати. Короче, що то таке було я хз, але всетаки комп влючився Дякую, хід думок найшов таки результат) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Litovets Опубліковано 23 Березня, 2021 в 05:54 Поділитися #6 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 05:54 7 часов назад, Guti сказал: Цікаво, я пробував його підключити окремо, в boot менеджері bios з'являвся ще один пункт перед моїм основним ССД, який я просто виключав або в кінець черги переміщав, логічно думаючи, що це той ссд з ноута. А воно нафіг, якраз такі і треба було нажати. Короче, що то таке було я хз, але всетаки комп влючився Дякую, хід думок найшов таки результат) Мдаа, не зря мабуть дядько колись казав, не вмієш срать - не мучай жопу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 23 Березня, 2021 в 09:18 Поділитися #7 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 09:18 підключіть живлення від компа до ссд але не сата включіть комп і завантажтесь підключіть кабель сата до ссд витягніть інфу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2021 в 10:13 Поділитися #8 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 10:13 54 хвилин тому, Revolver сказано: підключіть живлення від компа до ссд але не сата включіть комп і завантажтесь підключіть кабель сата до ссд З точністю до навпаки. дата абель (SATA) якраз таки підключити - не даючи живлення. І уже коли ПК завантажиться - увімкнути живлення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 23 Березня, 2021 в 10:54 Поділитися #9 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 10:54 @Zheny@ чому? з моєї точки зору безпечніше на гарячу тикати сата ніж живлення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 24 Березня, 2021 в 07:56 Поділитися #10 Опубліковано 24 Березня, 2021 в 07:56 20 годин тому, Revolver сказано: з моєї точки зору А от люди кажуть інакше (сам роблю саме так останніх років 15) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 25 Березня, 2021 в 13:59 Поділитися #11 Опубліковано 25 Березня, 2021 в 13:59 А не варіант ссд вставити в usb-карман і підключити як флешку до вже запущеного компа? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 25 Березня, 2021 в 14:00 Поділитися #12 Опубліковано 25 Березня, 2021 в 14:00 1 хвилина тому, Yarchik сказано: А не варіант ссд вставити в usb-карман і підключити як флешку до вже запущеного компа? Його ще потрібно мати! простіше просто "на льоту" підключити і не паритися. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 26 Березня, 2021 в 11:05 Поділитися #13 Опубліковано 26 Березня, 2021 в 11:05 Для людей, які в цьому хоч трошки розбираються, це взагалі не проблема! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.