Перейти до змісту

Продам оперативку 4gb ddr3L1.35v

Рекомендовані повідомлення

1 хвилина тому, x9teen88 сказано:

при чому тут гарантія, річ про брєд з пломбами які відношення не мають до товару, пломба на товарі, а не на пакетику з надписом АТБ повинна бути

Ти тугий?  Сам же про гарантію заговорив... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Unknown сказал:

Мова про упаковку виробника,  а не про якісь додаткові.  Пломби і ярлики,  це теж не власне товар,  але вони повинні зберегтись. 

ну так вони збережені в чому проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Unknown сказал:

Ти тугий?  Сам же про гарантію заговорив... 

тугий це Ви, пане. про гарантію я заговорив в якості рофла для прикладу з упаковкою нової пошти, на якій теж є "пломба", як цього можна не розуміти. 

а тепер по темі, я користуватись буду упаковкою чи товаром? як я маю зрозуміти що мені не підійшов товар не розпакувавши його? просто якщо ви торгуєте в якомусь напівлегальному підвалі і захищаєте свої шкурні інтереси щоб не повертати клієнтам гроші за товар (а не упаковку), то так відразу і скажіть, то хоч буде зрозуміло за що терпите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ я маю абсолютно повне право роздивитись товар який маю придбати, і продавець в НОРМАЛЬНОМУ магазині зобов'язаний мені його представити (товар, а не упаковку), і якщо для цього треба буде "вскрити" коробку, то так і треба зробити, і мені як клієнту абсолютно насрать які там пломби чи ярлики продаван при цьому порве.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не торгую взагалі.  

Наведу приклад. Ти купив конструктор лего.  Приніс додому,  коробку викинув у сміття.  Через 2 дні надумав повернути.  Продавець повинен прийняти товар у тебе? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, x9teen88 сказано:

мені як клієнту абсолютно насрать які там пломби чи ярлики продаван при цьому порве

"Продаван" повинен мати змогу вільно продати товар іншому клієнту після твоїх дій, а не списати його у збиток,  бо ж товар належної якості. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Unknown сказал:

"Продаван" повинен мати змогу вільно продати товар іншому клієнту після твоїх дій, а не списати його у збиток,  бо ж товар належної якості. 

це вже абсолютно не мої проблеми як клієнта, не вивозить в торговому бізнесі - хай іде працювати двірником. ой яке горе біднесенький барига не має змоги вільно продати товар, ахаха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Unknown сказал:

Я не торгую взагалі.  

Наведу приклад. Ти купив конструктор лего.  Приніс додому,  коробку викинув у сміття.  Через 2 дні надумав повернути.  Продавець повинен прийняти товар у тебе? 

а нащо коробку викидати, та ще й від конструктора? в пакетику будете детальки зберігати? в даному випадку коробка присутня, чек на руках, товар не має слідів використання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я жодного разу не писав,  що коробку не можна відкривати.  Не можна її рвати на шмаття,  якщо хочеш повернути.  А ти розповідав,  що в хлам порізаний блістер -- це нормально. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, x9teen88 сказано:

а нащо коробку викидати, та ще й від конструктора? в пакетику будете детальки зберігати? в даному випадку коробка присутня, чек на руках, товар не має слідів використання.

Ми не обговорюємо навіщо викидати.  Так сталося,  що дитина порвала,  і ти викинув.  А потім вирішив повернути.  Як має вчинити продавець згідно закону? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, x9teen88 сказано:

+ я маю абсолютно повне право роздивитись товар який маю придбати, і продавець в НОРМАЛЬНОМУ магазині зобов'язаний мені його представити (товар, а не упаковку), і якщо для цього треба буде "вскрити" коробку, то так і треба зробити, і мені як клієнту абсолютно насрать які там пломби чи ярлики продаван при цьому порве.

Є ще така штука. В описі до товару вказана упаковка (коробка) , як частина товару!  І якщо вона пошкоджена - то ти підеш зі своєю порваною коробкою на йух. 

щодо конкретно цієї пам'яті.   Можна повернути було і я про це казав. Після перевірки сервісним центром і заключення про те, що память робоча на 100%.

Так, ти правий щодо більшості сказаного про повернення, але трошки намішав котлет і мух.

Ярлики і пломби, це типу пломба на гвинтиках ноутбука від розборки чи на вінті різні наклейки. ЧИ на ОЗУ стікер ,якщо здертий, то гарантії позбавляєшся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Unknown сказано:

Я не торгую взагалі.  

Якщо всі детальки при цьому запаковані у заводський пакетик і він не вскривався  - то товар цілий і теоретично, можна вимагати.

Якщо (якраз я писав постом вище), ота коробка не являється частиною товару!  Тоді пошлють на йух!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...