Unknown Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:46 #26 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:46 1 хвилина тому, x9teen88 сказано: при чому тут гарантія, річ про брєд з пломбами які відношення не мають до товару, пломба на товарі, а не на пакетику з надписом АТБ повинна бути Ти тугий? Сам же про гарантію заговорив...
x9teen88 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:47 #27 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:47 Только что, Unknown сказал: Мова про упаковку виробника, а не про якісь додаткові. Пломби і ярлики, це теж не власне товар, але вони повинні зберегтись. ну так вони збережені в чому проблема?
x9teen88 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:51 #28 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:51 Только что, Unknown сказал: Ти тугий? Сам же про гарантію заговорив... тугий це Ви, пане. про гарантію я заговорив в якості рофла для прикладу з упаковкою нової пошти, на якій теж є "пломба", як цього можна не розуміти. а тепер по темі, я користуватись буду упаковкою чи товаром? як я маю зрозуміти що мені не підійшов товар не розпакувавши його? просто якщо ви торгуєте в якомусь напівлегальному підвалі і захищаєте свої шкурні інтереси щоб не повертати клієнтам гроші за товар (а не упаковку), то так відразу і скажіть, то хоч буде зрозуміло за що терпите
x9teen88 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:53 #29 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:53 + я маю абсолютно повне право роздивитись товар який маю придбати, і продавець в НОРМАЛЬНОМУ магазині зобов'язаний мені його представити (товар, а не упаковку), і якщо для цього треба буде "вскрити" коробку, то так і треба зробити, і мені як клієнту абсолютно насрать які там пломби чи ярлики продаван при цьому порве.
Unknown Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:55 #30 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:55 Я не торгую взагалі. Наведу приклад. Ти купив конструктор лего. Приніс додому, коробку викинув у сміття. Через 2 дні надумав повернути. Продавець повинен прийняти товар у тебе?
Unknown Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:58 #31 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 05:58 2 хвилин тому, x9teen88 сказано: мені як клієнту абсолютно насрать які там пломби чи ярлики продаван при цьому порве "Продаван" повинен мати змогу вільно продати товар іншому клієнту після твоїх дій, а не списати його у збиток, бо ж товар належної якості.
x9teen88 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 06:03 #32 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 06:03 4 минуты назад, Unknown сказал: "Продаван" повинен мати змогу вільно продати товар іншому клієнту після твоїх дій, а не списати його у збиток, бо ж товар належної якості. це вже абсолютно не мої проблеми як клієнта, не вивозить в торговому бізнесі - хай іде працювати двірником. ой яке горе біднесенький барига не має змоги вільно продати товар, ахаха
x9teen88 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 06:09 #33 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 06:09 8 минут назад, Unknown сказал: Я не торгую взагалі. Наведу приклад. Ти купив конструктор лего. Приніс додому, коробку викинув у сміття. Через 2 дні надумав повернути. Продавець повинен прийняти товар у тебе? а нащо коробку викидати, та ще й від конструктора? в пакетику будете детальки зберігати? в даному випадку коробка присутня, чек на руках, товар не має слідів використання.
Unknown Опубліковано 3 Березня, 2021 в 06:14 #34 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 06:14 Я жодного разу не писав, що коробку не можна відкривати. Не можна її рвати на шмаття, якщо хочеш повернути. А ти розповідав, що в хлам порізаний блістер -- це нормально.
Unknown Опубліковано 3 Березня, 2021 в 06:30 #35 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 06:30 19 хвилин тому, x9teen88 сказано: а нащо коробку викидати, та ще й від конструктора? в пакетику будете детальки зберігати? в даному випадку коробка присутня, чек на руках, товар не має слідів використання. Ми не обговорюємо навіщо викидати. Так сталося, що дитина порвала, і ти викинув. А потім вирішив повернути. Як має вчинити продавець згідно закону?
Zheny@ Опубліковано 3 Березня, 2021 в 08:44 #36 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 08:44 2 годин тому, x9teen88 сказано: + я маю абсолютно повне право роздивитись товар який маю придбати, і продавець в НОРМАЛЬНОМУ магазині зобов'язаний мені його представити (товар, а не упаковку), і якщо для цього треба буде "вскрити" коробку, то так і треба зробити, і мені як клієнту абсолютно насрать які там пломби чи ярлики продаван при цьому порве. Є ще така штука. В описі до товару вказана упаковка (коробка) , як частина товару! І якщо вона пошкоджена - то ти підеш зі своєю порваною коробкою на йух. щодо конкретно цієї пам'яті. Можна повернути було і я про це казав. Після перевірки сервісним центром і заключення про те, що память робоча на 100%. Так, ти правий щодо більшості сказаного про повернення, але трошки намішав котлет і мух. Ярлики і пломби, це типу пломба на гвинтиках ноутбука від розборки чи на вінті різні наклейки. ЧИ на ОЗУ стікер ,якщо здертий, то гарантії позбавляєшся.
Zheny@ Опубліковано 3 Березня, 2021 в 08:46 #37 Опубліковано 3 Березня, 2021 в 08:46 2 годин тому, Unknown сказано: Я не торгую взагалі. Наведу приклад. Ти купив конструктор лего. Приніс додому, коробку викинув у сміття. Через 2 дні надумав повернути. Продавець повинен прийняти товар у тебе? Якщо всі детальки при цьому запаковані у заводський пакетик і він не вскривався - то товар цілий і теоретично, можна вимагати. Якщо (якраз я писав постом вище), ота коробка не являється частиною товару! Тоді пошлють на йух!
Borka V Опубліковано 6 Березня, 2021 в 13:42 Автор #38 Опубліковано 6 Березня, 2021 в 13:42 Ап 540 грн!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.