Перейти до змісту

Куплю відеокарту для домашнього використання rx580, rx570, gt1060

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, Nexy сказал:

rx580 4gb, 4500 грн

зв'язон 0972221273

це та сама, що вище продавали за 10к? Чи ця гірша?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59 минут назад, bodya22 сказал:

це та сама, що вище продавали за 10к? Чи ця гірша?

Це та сама))) 10к як для лоха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nexy сказал:

Це та сама))) 10к як для лоха

Тепер треба ще трохи спуститися на землю і запропонувати нарешті не барижну ціну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, bodya22 сказал:

Тепер треба ще трохи спуститися на землю і запропонувати нарешті не барижну ціну

То пропонуй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Nexy сказал:

То пропонуй

3500-3000 і це після того як подивимось на фото ( чи цілі пломби і т.д.). Далі потрібно фурмарк запустити і поганяти хв. 15-20, далі зняти коротке відео, де буде видно температури і працюючу карту в системнику. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 минут назад, bodya22 сказал:

чи цілі пломби і т.д.

Емм. Дядьку, якби були цілі пломби, тобто якби її за весь цей час (карті мінімум 3 роки) не обслуговували ніразу і прицьому вжарювали їй по повній то з дуже великою ймовірністю вона була би вже мертва. 

От то вже народ, понадивлюються на ютупчику всяких мамкіних експєрдів а потім умнічають) як ніби то не можна розібрати і зібрати відяшку так щоб пломби залишились цілі:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, bodya22 сказал:

3500-3000 і це після того як подивимось на фото ( чи цілі пломби і т.д.). Далі потрібно фурмарк запустити і поганяти хв. 15-20, далі зняти коротке відео, де буде видно температури і працюючу карту в системнику. 

3000? Хороша цiна, жаль нiде таких нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Litovets сказал:

Емм. Дядьку, якби були цілі пломби, тобто якби її за весь цей час (карті мінімум 3 роки) не обслуговували ніразу і прицьому вжарювали їй по повній то з дуже великою ймовірністю вона була би вже мертва. 

От то вже народ, понадивлюються на ютупчику всяких мамкіних експєрдів а потім умнічають) як ніби то не можна розібрати і зібрати відяшку так щоб пломби залишились цілі:D

Послухай "мамкін експєрд". Коли я свою стару відеокарту продавав, мене попросили зробити це ж саме. І я без емоцій погодився, після чого успішно продав свою відеокарту. А вислуховувати від тебе образи, коли ти навіть не пропонуєш нічого, я не збираюся. Дякую за коментарі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Nexy сказал:

3000? Хороша цiна, жаль нiде таких нема

Шкода. Як казав герой Нікуліна "... Будєм іскать".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, bodya22 сказал:

А вислуховувати від тебе образи, коли ти навіть не пропонуєш нічого, я не збираюся. Дякую за коментарі.

Будь-ласка, звертайся. 

І єслі шо ніяких образ в твою сторону я не писав, читай уважніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Litovets сказал:

Брав кілька 584 від асуса, добре попрацювали але з пломбами. Навіть не знаю, чи то попередній фермер дуже запарювався з пломбами, чи дійсно не знімав охолодження, бо пилюки там було дофіга. Але карти на диво не жаряться і тихо працюють, на відміну від гігабіта що брав в 2018 і без обслуговування пеклись більше 80 в танках при 100% оборотів. Так що, можливо, і від виробника багато що залежить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, Cniperman сказал:

Так що, можливо, і від виробника багато що залежить

Ну звісно, як мінімум термопаста, термопрокладки і СО вцілому бувають різні по якості, тим більше настройки частот і напруг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Cniperman сказал:

Брав кілька 584 від асуса, добре попрацювали але з пломбами. Навіть не знаю, чи то попередній фермер дуже запарювався з пломбами, чи дійсно не знімав охолодження, бо пилюки там було дофіга. Але карти на диво не жаряться і тихо працюють, на відміну від гігабіта що брав в 2018 і без обслуговування пеклись більше 80 в танках при 100% оборотів. Так що, можливо, і від виробника багато що залежить

або просто вам дістались самі живучі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Cniperman сказано:

на відміну від гігабіта що брав в 2018

в мене це сама гаряча карта на фермі, що з нею не роби

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, alexvvv сказал:

А от з трьома 80мм кулєрами замість стокових, 584 аорус (хюнікс) в мене сама холодна і стабільна. Асуси на стокових програють, і по стабільності в розгоні (ельпіда), і по температурі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 01.03.2021 at 07:27, bodya22 сказано:

Ти можеш купити гріту  із пломбами від aliexpress, але вона пройде фурмарк, так що до сраки твої вимоги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, sss сказано:

та нема там ніфіга, продається - ще на стадії створення оголошення ))

Таке саме - на "кардачах" по 4,5 - 5к - продається "аж бігом"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, alexvvv сказал:

сорян за любопитство, але яка там ситуація по шахтьорскому дєлу?

ще копаєте чи вже на злив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, x9teen88 сказано:

сорян за любопитство, але яка там ситуація по шахтьорскому дєлу?

ще копаєте чи вже на злив?

норм копається, rvn і etc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 28.02.2021 at 21:39, bodya22 сказано:

Якщо цікавить безпроблемна карта rx 470 до 4к   пиши.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...