Перейти до змісту

[Архів] - Продам GTX 760 2gb

Ha3aP

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть оцінити картку, бо розброс цін на лох.уа капєц ))) Артефактів нема, не гналась.

Причина продажу апгрейд.

IMG_20201217_081246.jpg

Опубліковано

Домовився з чоловіком про зустріч на завтра після обіду. Тому хто не вспів - вибачайте ;)

Раптом щось - відпишусь.

Опубліковано
47 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Домовився з чоловіком про зустріч на завтра після обіду. Тому хто не вспів - вибачайте ;)

Раптом щось - відпишусь.

Поспішив.

Ще така штука могла й дорожче піти.  В районі 1400-1200. За 1000 і гірше гівно цінять!

Опубліковано
5 часов назад, Zheny@ сказал:

Поспішив.

Ще така штука могла й дорожче піти.  В районі 1400-1200. За 1000 і гірше гівно цінять!

Не нада конфузити чоловіка, все він правильно зробив. Нема чого наганяти ціну на старе барахло.

А то, панємаєш, взяли собі за моду всякі там ФМ1, ФМ2, АМ3, 775 сокети, відяшки ГТХ600, 700, ХД6000, 7000 цінити як ніби то ще якась годнота.

Опубліковано
11 годин тому, Litovets сказано:

А то, панємаєш, взяли собі за моду всякі там ФМ1, ФМ2, АМ3, 775 сокети, відяшки ГТХ600, 700, ХД6000, 7000 цінити як ніби то ще якась годнота.

Хочеш сказати в кожного є 20+К на норм ПК ?

Чи навіть 5-7К ?

Мені на АМ2 вчора принесли ПК. Згорів БЖ (дим пішов) і мамку потягнув.  Бюджет на ремонт у чоловіка 1000 грн.

Що ти скажеш на це?

Я чудово розумію, що треба позбуватися, але в людей грошей нема. У когось сім'я, діти вчаться на платному і вчаться не в ЛУцьку!  Купиноут для навчання!  Заплати за житло і за навчання.

Тому - краще тут промовчи!

Опубліковано
Только что, Zheny@ сказал:

Хочеш сказати в кожного є 20+К на норм ПК ?

Чи навіть 5-7К ?

Мені на АМ2 вчора принесли ПК. Згорів БЖ (дим пішов) і мамку потягнув.  Бюджет на ремонт у чоловіка 1000 грн.

Що ти скажеш на це?

Я чудово розумію, що треба позбуватися, але в людей грошей нема. У когось сім'я, діти вчаться на платному і вчаться не в ЛУцьку!  Купиноут для навчання!  Заплати за житло і за навчання.

Вставлю свої пять копійок.
Гроші у людей є. скільки би хто не казав більшість людей на словах ох як важко,грошей немає.
машини є. будинки є. речі купляють не з дешевих.
айфони у багатьох(ну кредити кредитами но всерівно)
мені всього 26 і я би не сказав що грошей немає.
норм відяху і тд собі можу дозволити (бу) щось і нове
машину по суті з часом теж.
А те що грошей немає ну хай йдуть працювати...
Я працюю і не скаржусь.

Опубліковано
8 хвилин тому, EROK сказано:

Сім'я, діти?

Якщо нема - то навіть не встрявай.

Опубліковано
26 минут назад, Zheny@ сказал:

Я то промовчу, але стосовно вище тобою сказаного маю свою думку. Мудріше справді помовчати))

Опубліковано
11 хвилин тому, Litovets сказано:

Я то промовчу, але стосовно вище тобою сказаного маю свою думку. Мудріше справді помовчати))

Ти якою машиною їздиш?  Марка? 

Чому ж не купив останньої моделі Теслу? Чи хоча б Тойоту електро? Та навіть Ніссан ліф.

Причина - така ж сама, друже!

Опубліковано
11 минут назад, Zheny@ сказал:

Ти якою машиною їздиш?  Марка? 

Чому ж не купив останньої моделі Теслу? Чи хоча б Тойоту електро? Та навіть Ніссан ліф.

Причина - така ж сама, друже!

По якій причині не купив електричку? Як мінімум по тій що не сприймаю їх як автомобілі:D Але це вже зовсім інша історія:D

Опубліковано
Щойно, Litovets сказано:

По якій причині не купив електричку? Як мінімум по тій що не сприймаю їх як автомобілі:D

Ні, по які причині не купив до цього часу нову машину, якусь хоча б 2019 року. Якусь BMW X7 чи на крайняк Shkoda Octavia . ?

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Ні, по які причині не купив до цього часу нову машину, якусь хоча б 2019 року. Якусь BMW X7 чи на крайняк Shkoda Octavia . ?

По тій же самій що і ти. Тому що ще не заробив стільки грошей.

Але щось мені здається що розмова перетікає троха в інше русло.

Опубліковано
6 хвилин тому, Litovets сказано:

По тій же самій що і ти. Тому що ще не заробив стільки грошей.

Вот! Не кажи, що люди ПОВИННІ купувати лише нове і т.д. Люди купують те, що їм по кишені. А поки є на це попит, то чому я маю втратити можливість заробити на цьому, чи принаймні втратити!

Назар явно дорожче хотів продати І продав би!  А хтось хотів якомога дешевше купити і купив, бо Назар не знав реальної ціни!

В сусідній темі 560Ті за 1000 цінять!

Опубліковано

Сім'я, діти?

Якщо нема - то навіть не встрявай.

одружений.
окремий будинок.
постійне вкладання в ремонт.
комуналка і тд.
жінка без роботи поки
все на собі без батьків.
а за вище написаний зміст про машини.
а хто казав за нові авто та ще й 2019 року та подібне?
я собі старенького гольфа 2 розглядаю.
з нашими то горе водіями на новому їздити то здається бред.
кароч я поняв що ти любиш посперечатися та щось доказати.
тому припиняю дискусію та вибачаюсь що спровокував.=)

Опубліковано
Щойно, EROK сказано:

одружений.
окремий будинок.
постійне вкладання в ремонт.
комуналка і тд.
жінка без роботи поки
все на собі без батьків.
а за вище написаний зміст про машини.
а хто казав за нові авто та ще й 2019 року та подібне?
я собі старенького гольфа 2 розглядаю.
з нашими то горе водіями на новому їздити то здається бред.
кароч я поняв що ти любиш посперечатися та щось доказати.
тому припиняю дискусію та вибачаюсь що спровокував.=)

тут всі люблять срачі, не лише я.

Я вів до того, що коли є якісь інші витрати і статті витрат, людина не стане гонитися за Інтелами 10 покоління, і відяхами 3080Ті!

Розумієш про що я?  Ти ж купив по своїм грошам відяху?  От і люди купують по своїм.  на роботі просить колега продати ноута. Вона сама без чоловіка виховує дитину-студентку.  Вона не просить в мене їй даром його віддати  - вона одразу не дорогого шукає. "нового я просто не потягну! Дитину вдягнути, їсти, квартира, іт.д!!

А ще (не дописав, бо борда глюкнула),  ті в кого гроші є, ніколи не скажуть, що вони у них є, і завжди будуть нити, типу мало! 

Тому якщо на старі комплектуючі є попит- то він і буде в ціні! 

Опубліковано

тут всі люблять срачі, не лише я.

Я вів до того, що коли є якісь інші витрати і статті витрат, людина не стане гонитися за Інтелами 10 покоління, і відяхами 3080Ті!

Розумієш про що я?  Ти ж купив по своїм грошам відяху?  От і люди купують по своїм.  на роботі просить колега продати ноута. Вона сама без чоловіка виховує дитину-студентку.  Вона не просить в мене їй даром його віддати  - вона одразу не дорогого шукає. "нового я просто не потягну! Дитину вдягнути, їсти, квартира, іт.д!!

А ще (не дописав, бо борда глюкнула),  ті в кого гроші є, ніколи не скажуть, що вони у них є, і завжди будуть нити, типу мало! 

Тому якщо на старі комплектуючі є попит- то він і буде в ціні! 

Видно один одного не зрозуміли.
Або я затупив..
Кому дійсно потрібен пк в межах 10-20к зможе собі дозволити.
хоч може частинами збирати та подібне але збире.
чи будь яка інша річ аналогічно.
Якщо воно треба то банально підкопив грошей та купив.
а от ось  коли максимальна економія на всьому це вже діагноз.
це прям як у мене на роботі керівництво.
робочі пк настільки погані що кожен місяць або рідше в сервіс возять.
а це лишні витрати котрі можна спрямувати на оновлення заліза.
з часом вмовив та зібрав 2 пк по 6600грн і тепер хоч працювати можна без дискомфорту.

Опубліковано
3 часа назад, EROK сказал:

Вставлю свої пять копійок.
Гроші у людей є. скільки би хто не казав більшість людей на словах ох як важко,грошей немає.
машини є. будинки є. речі купляють не з дешевих.
айфони у багатьох(ну кредити кредитами но всерівно)
норм відяху і тд собі можу дозволити (бу) щось і нове
машину по суті з часом теж.
А те що грошей немає ну хай йдуть працювати...
Я працюю і не скаржусь.

у вас класична логічна помилка вижившого. просто ви бідних людей не бачите. в мене брат корпоративний діджей, такий багатий що в цьому році змушений продавати свої речі і влаштовуватись на роботу продавцем консультантом в магазин щоб платити хоча б за житло, про їжу там вже мова не йде. ті хто п**в гроші з бюджету ті при баблі - базара нема. але ось вам факт, є дуже хороша знайома яка вже не один десяток років на базарі торгує, а це сегмент для бідоти, так от вона розпродає все і буде закриватись бо ніхто нічого не купляє, бо грошей немає у населення, ало, які машини? у людей грошей вдягнутись немає. карантин оголив так сказать тили. в людей немає грошей вашпє, тарифи взагалі пісєц насяльніка. про шо ви говорите, які гроші? де? покажіть мені будь ласка, бохаті ви мої. я місяць валявся з короною і як наслідок двобічним запаленням, дякувати комусь хоч живий, потім ще місяць реабілітація. так багато заробив грошей за ці два місяці, татишо... аж бнв собі нову з салона взяв, потім проснувся правда.   

Опубліковано
Только что, x9teen88 сказал:

у вас класична логічна помилка вижившого. просто ви бідних людей не бачите. в мене брат корпоративний діджей, такий багатий що в цьому році змушений продавати свої речі і влаштовуватись на роботу продавцем консультантом в магазин щоб платити хоча б за житло, про їжу там вже мова не йде. ті хто п**в гроші з бюджету ті при баблі - базара нема. але ось вам факт, є дуже хороша знайома яка вже не один десяток років на базарі торгує, а це сегмент для бідоти, так от вона розпродає все і буде закриватись бо ніхто нічого не купляє, бо грошей немає у населення, ало, які машини? у людей грошей вдягнутись немає. карантин оголив так сказать тили. в людей немає грошей вашпє, тарифи взагалі пісєц насяльніка. про шо ви говорите, які гроші? де? покажіть мені будь ласка, бохаті ви мої. я місяць валявся з короною і як наслідок двобічним запаленням, дякувати комусь хоч живий, потім ще місяць реабілітація. так багато заробив грошей за ці два місяці, татишо... аж бнв собі нову з салона взяв, потім проснувся правда.   

якщо на базарі стільки років то це скоріш її проблема.
в чому проблема змінити професію?
немає вакансій? не беруть? НІ! це все відговорки та лінь
Змінити можна багато що.
Я за 3 роки поміняв 4 роботи.
найшов нормальне місце і вже 3-й рік поспіль працюю без проблем.
і да я якраз теж консультат продавець і мене все влаштовує.
на машини грошей немає?
стільки ганяє трафіку що не порахуєш кількість.
я в загальному. 
У мене батько ніби бідний.
Сантехнік з плавучим графіком.
і то має розвалюху жигуль (10-15тис. за жигу це смішні гроші)!
Проти бідних людей нічого проти не маю, точніше нормальних людей.
купа є моментів но це вже інше.
а ті що бідні через лінь  ну тут вибачте підніми сраку і почни робити щось. за тебе ніхто не піде і не зробить.
Немає грошей? можливо у 10% населенення(просто припускаю)
Корона взагалі не хочу це обговорювати,жопа повна.
Те що ви захворіли прикро однак радий чути що виздоровіли та живі!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...