Перейти до змісту

Де в Луцьку можна помити мотора

uagav

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де в Луцьку можна помити дуже грязного мотора в бусіку (зовнішньо, знаходиться в салоні) так щоб відмити добре і салона не загадили?

Опубліковано

Зрозумів, стосувалося мене. Побував на Трункіна...

Пошуки продовжуються!

Опубліковано
20 часов назад, MANJAK11 сказал:

мсьє любить пригоди ))

Ну чого ж. Якщо мотор в салоні то швидше всього це якийсь старий дизельний бусик, а там електроніки нема від слова зовсім (електричний клапан на тнвд не рахується) тому ніц йому не буде від тої мийки. Той двигун буде працювати навіть якщо його занурити всього у воду, тільки забор повітря тре вивести))

Опубліковано
29 минут назад, Litovets сказал:

Ну чого ж. Якщо мотор в салоні то швидше всього це якийсь старий дизельний бусик, а там електроніки нема від слова зовсім (електричний клапан на тнвд не рахується) тому ніц йому не буде від тої мийки.

ну нє то й нє :D

Опубліковано
2 часа назад, Litovets сказал:

Ну чого ж. Якщо мотор в салоні то швидше всього це якийсь старий дизельний бусик, а там електроніки нема від слова зовсім (електричний клапан на тнвд не рахується) тому ніц йому не буде від тої мийки. Той двигун буде працювати навіть якщо його занурити всього у воду, тільки забор повітря тре вивести))

Та питання не в тому що йому буде чи не буде, мотор в маслі та багнюці, проводка з роз'ємами теж. Питання в тому щоб його добре відмити та не загадити салон. Можу й сам відмити, але немає місця де, а навколишнє середовище загаджувати теж не хочу бо спорчений колишнім вихованням. Саме з тієї причини шукаю де мені можуть все гарно та швидко зробити. До речі забор повітря виводити не треба, він знаходиться далеко від мотовідсіку і вода туди не потрапить, це ж не колишній вітчизняний двигун.

Опубліковано
26 минут назад, uagav сказал:

мотор в маслі та багнюці, проводка з роз'ємами теж. Питання в тому щоб його добре відмити та не загадити салон. Можу й сам відмити, але немає місця де

Тут самому не вийде, тут тре якась люта хімія яка розчинить масляно/болотний шар, а потім водою під суттєвим тиском все змити.

Як вже казали вище за заправкою БРСМ є мийка, мили мені там двигун рік назад. 

Щоб не загадити салон краще всього його чимось закрити/заклеїти. Сидіння, панель накрити простирадлами на крайняк.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
В 05.12.2020 в 14:19, sergkots сказал:

Біля варшавки, відразу за заправкою БРСМ в сторону переїзду є мийка і станція, там миють мотори.

Дякую, помив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...