Перейти до змісту

Встановлення/консультація по захисту двигуна Кольчуга


zverexe

Рекомендовані повідомлення

Отже купив даний захист, сьогодні поставили на одному сто. Проїхав пару і км і не зміг далі їздити, звук в салоні такий ніби з мотором проблеми або глушник прогорів. Вібрація теж збільшена. Поїхав на яму і зняв поставивши старий пластиковий. Відповідь виробника шо це шось з мотором просто вбила мене, тобто коли я поставив пластик назад і все стало ок то це не береться ними до уваги. Повернути його на 90% не вийде тому потрібна допомога, можливо хтось знає де такі захисти вже ставили і є досвід вирішення таких проблем? Гугл каже шо це десь шось не так притерається. По встановленню ніби все ок було, полотно стоїть і затягнуто все було. Сам захист має декілька місць з резинками але це не допомагає від шуму в салоні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене тарабанила кольчуга коли я черпанув землю на стиру і позагинав вуха кріплень. захист став надто близько до мотора і в моменти навантаження мотор чуть підсідав , видавав звук схожий на звук перфоратора... глухий і ритмічний. також була вібрація.коротше таке відчуття що мотору/коробці/щепленню капец.
коли ліз під машину, не міг зрозуміти шо за фігня. зазор є, а стартую починає тарабанити... потім звернув увазу що вуха позагинав і захист сів вже пузом на балку.... зняв- порівняв кріплення, поставив- все ок. Доречі ще може тарабанити через резинки. якщо вони стоять не як відбійники а вже торкаються чогось знизу машини.
 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вчора я її зняв то вона була в маслі трохи під піддоном, думаю може там занадто впритул і віддає звук

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...