Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

3 хвилин тому, Кіліманджаро сказано:

Чи речення в цитаті скорочено навмисно, щоб 

Так скоротив навмисно, щоб не було овервотінгу.

І незрозумів чому ви не відповіди на питання, що виробники кажуть колоти уколи кожні 6 міс.

Бо тут 1 персонаж писав про дослідження, що бустер шкідливий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Кіліманджаро said:

Усі схвалені ВОЗ вакцини пройшли достатній рівень дослідження, ці дослідження тривали в кілька етапів і за результатами досліджень не було інформації про те, що імунітет до коронавіруса через рік знижується на половину в порівнянні до рівня, який був до вакцинації. Якщо хтось стверджує протилежне, він повинен надати результати таких досліджень. 

Виділене жирним - це те, що було скорочено. Тепер питання щодо бустерних вакцин відпали?

Змінено користувачем Кіліманджаро
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Кіліманджаро сказано:

повинен надати результати таких досліджень. 

Ви вакиновані 2 дозами? Ви вже вважаєтесь таким, хто пройшов неповний курс вакцинації.

Вже треба бустер. :(

А ось результати досліджень:

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-announce-phase-3-trial-data-showing

Змінено користувачем Zelensky
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Кіліманджаро сказано:

Я вже зрозумів, що антивакцинатори - це як сектанти, для них логічні аргументи не працюють.

Ви вже пройшли повний курс вакцинації?

Усі три дози вкололи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, Zelensky said:

Ви вакиновані 2 дозами? Ви вже вважаєтесь таким, хто пройшов неповний курс вакцинації.

Вже треба бустер. :(

А ось результати досліджень:

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-announce-phase-3-trial-data-showing

В Україні вакциновані 2 дозами вважаються такими, що пройшли повний курс вакцинації. В Європі, наскільки мені відомо, зараз теж ще не вимагають бустерну дозу. Тому, це все демагогія. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Pavelix сказано:

За багато років на борді маю певний ваш образ.

Я не в змозі заткнути да і не хотів би. Я всього лиш обезцінюю вашу писанину, даби таких "експертів" не ставало більше. 

Якби ви виражали свою думку по продажам смартфонів і тд, поради людям при виборі.. Тут за плечима хочаб досвід який не який.

Сумно що чим розумніші люди і дійсно експерти в чомусь зачасте мовчать або виражаються дуже обережно, оскільки знають ціну своіх слів і ціну помилки.

Як казав Сократ «Чим більше я знаю, тим більше я розумію, що нічого не знаю» і «Я знаю тільки те, що нічого не знаю, але інші не знають і цього».

І коли людина вроді вас з такою впевненістю про щось висловлюється це свого роду знак.

P.S.

Взаглі і здобуток і водночас проблема сучасності в тому що тепере КОЖЕН це говоряща голова в інеті...

Придумай будь-яку абсолютну ахінею і ти найдеш тисячі послідовників в які це повірять і згуртуються навколо цього.

Тотальна недовіра до усього.
І люди між вибором одного чи іншого обирають не робити ніякого вибору а-ля менше ризику ….

Є своя логіка у цьому, часто вона була правильна раніше, в інших випадках, тим паче в снг країнах де обман на обмані… тому і маєм що мамєм…
Сумно да.

То вЗеленське зло через мене?.

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, Кіліманджаро сказано:

В Україні вакциновані 2 дозами вважаються такими, що пройшли повний курс вакцинації. В Європі, наскільки мені відомо, зараз теж ще не вимагають бустерну дозу. Тому, це все демагогія. 

Яка демагогія? Де ваші дослідження?

Виробник провів дослідження і сказав, що бустер треба кожні 6 міс.

У Франції вакцинлваний 2 дозами вже не вважається таким хто пройшов повний курс вакцинації.

ЄС хоче скоротити термін дії ковід-сертифікатів до дев'яти місяців і запровадити для цих сертифікатів обов'язкову бустерну дозу.

Про це йдеться у заяві на сайті Єврокомісії.

Єврокомісія рекомендує замість ковід-сертифікату на один рік зробити сертифікат на 9 місяців. При цьому термін буде відраховуватися від другої дози.

До закінчення 9-місячного терміну необхідно зробити додаткову (бустерну) дозу вакцини. Це правило буде стосуватись і сертифікатів українців, які визнані в ЄС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Україні теж буде бустерна доза. Поки не вводять, бо мало людей вколото. А як вуолять хоча б половину, тоді зроблять бустер для всіх :(

Одразу теж видавали сертифікат на 6 місяців - це і була мета. Але щоб люди не спротивлялись - зробили 12 місяців. Але це тимчасово. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Субота, 8 ранку. 

@Zelensky вже на посту. Твою б енергію, та в правильне русло...

Змінено користувачем WebTraveller
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, WebTraveller сказано:

Субота, 8 ранку

@Zelensky вже на посту. Тво. б енергію, та в правильне русло...

Добрий ранок. А ви чому не спите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Zelensky сказал:

Добрий ранок. А ви чому не спите?

Я працюю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, romanc сказал:

IMG-a781e631ead6fb28a04f1bb1e2167083-V.jpg

Так вони ж там майже всі вакциновані. Якось некрасіво виходить. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, weldermaster сказал:

Так вони ж там майже всі вакциновані. Якось некрасіво виходить. 

Так они обьявили себя не красной зоной, а чёрной)).

Чехи тоже не отстают особо.

20к заболевших на 10млн, Германия-57к заболевших.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/on-line-pribylo-20-315-nakazenych-40379347

Змінено користувачем romanc
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, romanc сказал:

20к заболевших на 10млн, Германия-57к 

Щось тут не так. Хтось за це має відповісти !!!

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, weldermaster сказал:

Щось тут не так. Хтось за це має відповісти !!!

В с равнении с почти невакцинованой Украиной...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, romanc сказано:

Так они обьявили себя не красной зоной, а чёрной)).

20к заболевших на 10млн, Германия-57к заболевших.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/on-line-pribylo-20-315-nakazenych-40379347

Бо бутер не вкололи. А бустер треба колоти кожні 6 місяців все життя. Так сказали виробникі вакцин від ковідла.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, Zelensky сказано:

Бо бутер не вкололи. А бустер треба колоти кожні 6 місяців все життя. Так сказали виробникі вакцин від ковідла.

То не коли, скоро пандемія піде на спад, ліжка в реанімації будуть, так що без проблем

Змінено користувачем sasha2008lk
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, sasha2008lk сказано:

То не коли, скоро пандемія піде на спад, ліжка реанімації будуть

Це ви погрожуєте, чи попереджуєте вколотих?

А пандемії зажди ідуть на спад. В 1918 р. іспанка почалась і вбивала до 25 млн. на рік. Причому молодих і здорових.

Через 2 роки пандкмія пройшла без усіляких уколів.

А тепер пройло 100 років, людство вже побувало на місці і не може вилікувати ГРВІ. Бо виробники вакцин проти ковідла обіцяють бустери пожиттєво :(

Вже тут писали, що це біологічна зброя. Але не всі повірили. :(

Вікна Овертона відкриті. Те, що писалось і раніше сприймалось як брєд - стало реальність. І багато хто прийняв таку реальність і вважає, що це нормально.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Zelensky сказано:

Це ви погрожуєте, чи попереджуєте вколотих?

А пандемії зажди ідуть на спад. В 1918 р. іспанка почалась і вбивала до 25 млн. на рік. Причому молодих і здорових.

Через 2 роки пандкмія пройшла без усіляких уколів.

А тепер пройло 100 років, людство вже побувало на місці і не може вилікувати ГРВІ. Бо виробники вакцин проти ковідла обіцяють бустери пожиттєво :(

Вже тут писали, що це біологічна зброя. Але не всі повірили. :(

Вікна Овертона відкриті. Те, що писалось і раніше сприймалось як брєд - стало реальність. І багато хто прийняв таку реальність і вважає, що це нормально.

Я тобі це пишу, адекватні люди самі знають що робити. В тебе є вибір

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, Zelensky сказал:

Вже тут писали, що це біологічна зброя. Але не всі повірили.

Тобі не маска треба. А шапочка з фольги.

Багато шо раніше сприймалось як брєд, а зараз це реальність.

Раніше митись могли раз на місяць, а скажи їм, що треба 2 рази в день, то знайшлися б такі як ти, і кричали б що це змова виробників мила...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

В тебе є вибір

Немає. Вибору позбавили, веололи проти волі :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Раніше митись могли раз на місяць, а скажи їм, що треба 2 рази в день, то знайшлися б такі як ти, і кричали б що це змова виробників мила...

А тепер уявіть, що той хто 5 разів в день не помиється не отримає код і не зможе вийти з дому. Це бред.

Хоча щось в цьому є. Бо я сам миюсь а знаю таких людей, які навіть не миють руки після відвідування туалету. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Zelensky сказано:

Немає. Вибору позбавили, веололи проти волі :(

Спойлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часов назад, Nokian сказал:

То вЗеленське зло через мене?.

P.S. там написано ж вроді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...