Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 годин тому, Cherman сказано:

А, знаєте, я вірю дядьку Біллу:

Якщо ви йому вірили б то давно в викопали бункера.

Гірше, ніж пандемія коронавірусу. Про що Білл Гейтс попереджає людство у своїй книзі.

• -1 2
Опубліковано (змінено)

Збулася мрія @Zelensky.

Ляшко: бустерна доза буде з січня, а нова хвиля ковід - в кінці зими. Він закликає українців не бути егоїстами і не вимагати бустерної дози вже зараз, коли перше щеплення в Україні не зробили більшості людей. При цьому обіцяє, що бустерну дозу почнуть робити з січня.

https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/ukrainian/features-59473820.amp

Змінено користувачем weldermaster
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
57 хвилин тому, weldermaster сказано:

Збулася мрія @Zelensky.

Ляшко: бустерна доза буде з січня, а нова хвиля ковід - в кінці зими. Він закликає українців не бути егоїстами і не вимагати бустерної дози вже зараз, коли перше щеплення в Україні не зробили більшості людей. При цьому обіцяє, що бустерну дозу почнуть робити з січня.

https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/ukrainian/features-59473820.amp

А ви мені не вірили.

І це лише початок :(

Далі діточок почнуть колоти  і бустери кожні 6-12 міс. :(

Про це вже не раз попреджали.

Опубліковано
1 година тому, weldermaster сказано:

Ляшко: бустерна доза буде з січня

On 26.08.2021 at 11:45, xc90 сказано:

Тут, імхо, більше геополітика замішана, ніж реальна доказова медицина. Розказав би щось про результати третьої дози - на скільки виріс рівень антитіл чи що. Коли ти президент країни з напів-імперськими замашками - то можна хоч щотижня колотись.

• -1 1
Опубліковано

Отак :(

Із 43 відомих випадків заражень на штам COVID-19 «омікрон» у США, більшість виявлено у вакцинованих осіб. 

https://www.radiosvoboda.org/a/news-covid-omikron-doslidzhennya/31604762.html

Опубліковано
2 часа назад, Zelensky сказал:

Отак :(

Із 43 відомих випадків заражень на штам COVID-19 «омікрон» у США, більшість виявлено у вакцинованих осіб. 

https://www.radiosvoboda.org/a/news-covid-omikron-doslidzhennya/31604762.html

Там же зазначається:

1) всі вакциновані хворіють в легкій формі.

2) додаткова вакцинація від COVID-19 допомагає посилити захист проти Омікрону

Тому в січні готуйся на ще одну прививочку. І не забувай - держава піклується про тебе. )

• Ха-ха 1
Опубліковано
46 хвилин тому, weldermaster сказано:

І не забувай - держава піклується про тебе.

Наївний ви :(

Тому хліб вже по 20 грн.

Гречка 50 грн.

Олія 60 грн.

А з нового року ще дорожче.

Опубліковано
3 годин тому, Cherman сказано:

А хто тобі сказав, що в мене криївки бункера нема? В мене багато що є.

Ну, значить я недарма писав, що треба мати бункер.

Є вдячні слухачі.

Буду писати ще.

Опубліковано
46 минут назад, Zelensky сказал:

Тому хліб вже по 20 грн.

Гречка 50 грн.

Олія 60 грн.

Не буду зараз шукати, але попадалися статті, де вказувалося що люди з зайвою вагою важче переносять Ковід19.  Держава піклується про тебе.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Zelensky сказал:

А з нового року ще дорожче.

Переходьте на польські продукти. Там і якість і ціна нормальна. Сьогодні купував mleko по 24грн. Якість норм.

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
8 хвилин тому, weldermaster сказано:

Переходьте на польські продукти. Там і якість і ціна нормальна. Сьогодні купував mleko по 24грн. Якість норм.

Радий за вас. Але я живу в Луцьку.

Купую на ГПЗ фермерське молоко по 18 грн. підтримую Украънського виробника.

• +1 1
Опубліковано
14 хвилин тому, weldermaster сказано:

люди з зайвою вагою важче переносять Ковід19.  Держава піклується про тебе.

Ага, особливо актуально це для людей з нормальною вагою. Як то кажуть поки товстий схудне, худий - здохне :(

Опубліковано
19 минут назад, Zelensky сказал:

Ага, особливо актуально це для людей з нормальною вагою. Як то кажуть поки товстий схудне, худий - здохне :(

Все буде добре. Треба лише трохи почекати. 

Опубліковано
24 хвилин тому, weldermaster сказано:

Все буде добре. Треба лише трохи почекати. 

Розкажіть ще про цю казку, як держава піклується про своїх громадян. А то я щось заснути не можу :(

• +1 1
Опубліковано
On 10.12.2021 at 18:41, xc90 сказано:

Малась, напевно, на увазі найперше ЛМР. Не подумав?

Вибачєй, не подумав, не стало мені _такої_ фантазії )))

ти про це: 

On 12.12.2021 at 01:52, Nokian сказано:

що в червоній ,чи не червоній зоні область, визначається здало керівництво області котлету в Київ,чи ні.

Звісно ж про це не пишуть в засобах дезінформації.

Думай Те.

о_О

Опубліковано
14 годин тому, weldermaster сказано:

Ще не знаю Точно за полські продукти, а хімія побутова польська та німецька виготовляються переважно під Луцьком.

• +1 1
Опубліковано
On 11.12.2021 at 18:24, MANJAK11 сказано:

так брехуни порохоботи як були при владі, так і лишились, тому ми й в червоній досі і залишаємся. То мабуть якийсь когнітивний диссонанс, знати, що два ковідних відділення закривають, бо нема кого лікувати і вважати, що ми обгрунтовано в червоній зоні. 

не знаю, до чого тут пороходроти, але закривати ковідні відділення - це провідна світова практика, світових лідерів з широкомасштабної примусової вакцинації ;) 

ще 20.04.2021 в новинах писали, що Ісраель закрив два останні ковідні відділення. перший нюанс в тому, що ковідні хворі від цього не випарувались - їх просто перевели в інші , не-ковідні відділення  Ісраельських лікарень (власне, як і мені лікували запалення легень в педіатрії, а не в інфекційній лікарні). другий нюанс - вже за чотири місяці, госпіталізованих з ковідькою в Ісраелі стало в 5 (п'ять) разів більше, ніж було на момент новини, і тільки на початку листопада 2021 рівень госпіталізованих знизився до рівня кінця квітняimage.thumb.png.a2b9e24f9a8de3115c0e070a9c52f0be.png

ну, і щодо "закривають відділення в Боголюбах" і "закрили два останні в Ізраїлі"... слова - схожі, але суть трохи різна.

в Боголюбах їх вже було 5, якщо одне закрити - кардинально це ситуацію не міняє, і в новинах писали: "Про це повідомляє речник медичного закладу Андрій Гнатюк. 
Він додає, що вже сьогодні, 8 грудня, призупинило роботу одне з відділень. Відомо, що таке рішення прийняли через зменшення кількості пацієнтів."

"призупинити роботу" і "закрити" - не одне і те ж саме.

хоча, як на мене, взагалі нелогічно тримати 5 відділень в ковідному госпіталі.

• +1 1
Опубліковано
57 хвилин тому, Nokian сказано:

Ще не знаю Точно за полські продукти, а хімія побутова польська та німецька виготовляються переважно під Луцьком.

це і в Бєдронці, і в Ліддлі, і у всіх-всіх польських мережах? :blink:

чи тільки та продукція, що в районі Юванта продається?

Опубліковано
3 хвилин тому, dogbees сказано:

це і в Бєдронці, і в Ліддлі, і у всіх-всіх польських мережах? :blink:

чи тільки та продукція, що в районі Юванта продається?

Ну я ж відповідав юзеру, котрий купував Млєко не в Бедронці , чи Лідлі, а на ЛПЗ.

Ну і везуть до нас польське, німецьке чи білоруське  по твоєму саме якісне, чи хоча б середньої якості?

Опубліковано
2 хвилин тому, Nokian сказано:

Ну я ж відповідав юзеру, котрий купував Млєко не в Бедронці , чи Лідлі, а на ЛПЗ.

ну він не стверджував, що купував саме на ЛПЗ ))

може, родичі передають, чи знайомі йому совають ))

3 хвилин тому, Nokian сказано:

Ну і везуть до нас польське, німецьке чи білоруське  по твоєму саме якісне, чи хоча б середньої якості?

а це вже трохи інше питання...

хоча доволі регулярно беру на Варшавці вагові польські кабаноси формату "хмизок" - тоненькі такі, в непрезентабельній поліетиленовій упаковці, із задекларованим вмістом білку 24г/100г - мені здається, якість їх набагато вища, ніж в будь-яких наших виробників, а по ціні - взагалі поза конкуренцією. польське молоко на Варшавці не наважився б купити, то тут за якість нічого не скажу)))

Опубліковано
14 годин тому, Zelensky сказано:

Розкажіть ще про цю казку, як держава піклується про своїх громадян. А то я щось заснути не можу :(

Що ти зробив для держави? Щоб про тебе піклуватись 

Опубліковано
40 хвилин тому, dogbees сказано:

польські кабаноси

Впевнений, що вони польські?

Ще 100 років тому вся контрабанда в Однсі робилася на Малій Арнаутській..)

• +1 1
Опубліковано
26 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Що ти зробив для держави? Щоб про тебе піклуватись 

Сплатив усі податки. Якщо держава не хоче про мене піклуватись - нехай все поверне назад.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...