Перейти до змісту

Я такий один???

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне після негоди, яка особливо хуліганила на початку тижня - зник інет зовсім.

Через 1.5 дні - з'явився; але швидкість :mdr::wacko::)

Звертався звісно на 780003, але щодня мені відповідали - завтра все зроблять :0089:

Так обіцяли протягом тижня, поки не дійшло до п'ятниці.

Вчора дзвоню, кажуть - п'ятниця :) - треба чекати наступного тижня.

Але, є таке відчуття, що чекати так можна ще довго :D  У когось ще були аналогічні проблеми?

Що робити?

З.І. Одна сторінка борди, наприклад, завантажується 30-50сек :)

Опубліковано

В мене теж подібна ситуація була - 10 сек. - робить, 30 сек. - ні і так періодично цілий день. Але на наступний день все почало нормально працювати, нікуди не звонив. В мене вже не перший раз такі проблеми, але все нормалізовувалося за 1,2 дні.

Опубліковано

Дик, частенько буває,- взагалі стервера невидно, двічі було що на цілу ніч - саме тоді коли дуже потрібен нет :)

А взагалі зв'язок відновлюєеться за не дуже великі проміжки часу.

Опубліковано
Дик, частенько буває,- взагалі стервера невидно, двічі було що на цілу ніч - саме тоді коли дуже потрібен нет :)

А взагалі зв'язок відновлюєеться за не дуже великі проміжки часу.

Те що бувають перебої я розумію. Але коли в тебе тиждень інет фактично нероботоспроможний :0123:

Опубліковано

Зверніться в товариство захисту прав споживачів.

Якщо доведете збитки спричинені відсутністю належної якості послуги то через суд можете добитись компенсації.

Якби у мене відсутність інету затагнулась довше двох днів то я б зробив все щоб моєму провайдеру було несолодко :0123:

Опубліковано

Та була така думка, тим паче завдяки роботі є і потрібні виходи, але все ж, мабуть, тільки дорожче обійдеться ^_^

Це той випадок, коли не хочеться маратися за для тільки морального задоволення :)

• Адміністратори
Опубліковано

Попросити щоб дали поспілкуватись з начальником відповідного напрямку.

Ну якщо так не проканає, то нормальна скарга на в офісі Датагрупа рішила б проблему.

Думаю в договорі обумевлені усякі там наслідки стехійних лих і того іншого.

Опубліковано

Я вам скажу одне як гласить народна мудрість "Горбатого могила випрямить" ось так із ДатаГруп! Був Фотаком всі були не довольні і швидкість і тарифами також особливу увагу хочу звернути на дуже "кваліфікованому" персоналі до яких звониш: "В мене інета немає"

Перевірьте налаштування-едина відповідь на всі питання! Став Датагруп скорость стала ще фіговішою персонал той самий вот порадували наз з тарифами(бо діватись було нікуди одні з най дорощих у місті) Тількі бачіш хмари все інет краще відразу відключити і сидіти !!!

Опубліковано

А тим часом моя епопея триває. Вранці позвонив - сказали, що сьогодні точно все зроблять.

Приходжу з роботи - все так, як і було, звоню - кажуть завтра.... :dont:

Мабуть таки прийдеться йти до "споживачів", єдине, що навряд чи я зможу реально довести їм, скільки часу у мене "такий" інет. :)

Опубліковано

Та всьо буде норм., ше зроблять. В мене інета тоже пів-тижня небуло, появився ше 2 дня глючив, все норм. Звони...

P.S.Їм треба звонить чаще(тіпа наярівать), але потім трубку можуть невзять.

Опубліковано

REDAKTOR: мы , кажеться, с вами в одном доме живем?

У меня таже проблема с инетом... целую неделю его не было, в пятницу под конец дня включили, но тормозит жутко...все грузится мучительно долго :0050:

Опубліковано

В мене теж неділя, понеділок і сьогодні зранку не було інету, причина: якісь уроди вкрали кабель в будинку :friday: Називається погода не знищила то люди добрі допомогли. Дзвонив казали в понеділок зробялть, але поки ніяких здвигів...

Опубліковано

Сьогодні звернувся в "СЗС" - сьогодні з'явився нормальний інет. Не знаю чи взаємопов'язано, але радує те, що врешті проблему вирішили.

• Адміністратори
Опубліковано

Повір мені "СЗС" тут нідочого :D

Це я тобі точно кажу ;)

• Адміністратори
Опубліковано
Може поясниш, в чому ж тоді річ?

В частковому виході з ладу портів що в комутаторі будинка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...