Перейти до змісту

продам телефони на запчастини

Maxemilian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам телефони на запчастини: є Sony  Xperia М4 (не вмикається) та NOMY INFINITY (не працює акумулятор). Фото при потребі скину на вайбер.

Опубліковано

так, ви маєте рацію. Чесно кажучи, не орієнтуюся в ціні. Думаю кого б зацікавило, обговорили б моменти в приватних повідомленнях. За ціною стояти не буду, оскільки нові телефони сину і дружині купив, а ці займають місце. Дякую за зауваження!

Опубліковано
13 годин тому, Lexter сказано:

Запропоную 250 грн за два

Дякую, за пропозицію, мінімум 300 за 1  можу продати. Соні панель ідеальна, в плівці і чохлі. Номі робочий, але батарею важко знайти. Люди з даного сайту мені перепаковували, але всього на місяць цього вистачило, а платити більше 300 грн. за таке перепакування більше не хочу, тим більше без гарантії.

Опубліковано
18 годин тому, Maxemilian сказано:

Продам телефони на запчастини: є Sony  Xperia М4 (не вмикається) та NOMY INFINITY (не працює акумулятор). Фото при потребі скину на вайбер.

1 і останнє китайське - немає ціни, немає теми.

Немає ціни - інший розділ "Оцінка товару".

Опубліковано
11 часов назад, Maxemilian сказал:

Дякую, за пропозицію, мінімум 300 за 1  можу продати. Соні панель ідеальна, в плівці і чохлі. Номі робочий, але батарею важко знайти. Люди з даного сайту мені перепаковували, але всього на місяць цього вистачило, а платити більше 300 грн. за таке перепакування більше не хочу, тим більше без гарантії.

Ну якщо не буде бажаючих - тоді запропоную свою кінцеву ціну за обидва - 500грн, якщо цікавить - в лічку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...