Перейти до змісту

[Архів] - Продам 4К телевізор Samsung UE43KU6400

igorgame

Рекомендовані повідомлення

Продам телевізор 4К Samsung UE43KU6400 з підтримкою Smart TV. Телевізор в ідеальному стані! Всі функції працюють відмінно! Привезений з Польщі. Не ремонтувався, не розбирався! Є вся документація, упаковка. Встановлено плагін IPTV, який при наявності інтернету дозволяє переглядати безліч (майже всіх) українських та зарубіжних каналів (близько 800) за 1$ у місяць. При покупці допоможу з налаштуванням. Можливий накладений платіж при доставці Новою поштою. Огляд телевізора дивіться тут: https://allo.ua/ru/televizory/43-samsung-ue43ku6400-smart-tv-silver.html?utm_source=admitad&utm_medium=affiliate&admitad_uid=09084c12e12d06f642c124d9f333c176

Відео тут -

Можливий розумний торг.

Ціна: 12200 грн.

Контакти: тел. - 09п'ять3сорок687вісім9  Ігор.

Sms-2.jpg

Sms-6.jpg

Sms-4.jpg

Sms-3.jpg

Sms-1.jpg

Sms-5.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телевізор 2016 року, тут заперегнули палку з ціною,  чи то мені так здається... такий же тільки 55ка не міг продати за 9-10тис, а тут на тобі, як серпом по яїлах аж 12

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут новий дешевше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Denis196 @Orfey - зібрались купувати? Читати вмієте - є торг! Якщо більше нічого не цікавить - проходьте повз! Дякую! Досвідос!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 хвилин тому, igorgame сказано:

@Denis196 @Orfey - зібрались купувати? Читати вмієте - є торг! Якщо більше нічого не цікавить - проходьте повз! Дякую! Досвідос!

А чому ти агришся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди вказали, що варто ціну переглянути. Та й немає впевненості,  що після торгу ціна буде такою, як має бути.

Беремо ціну нового, і відмінусовуємо 25%.

Тобто твій має коштувати 8000-8500.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Традиційно: " Чому так дорого? Бо гроші потрібні"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Zheny@ сказал:

Люди вказали, що варто ціну переглянути.

Для того і існує торг! Але якби ці люди хотіли купити, а не як зазвичай тут, здебільшого - бла-бла-бла... А от, що і як кому варто - продавець вирішує! А хто це на борді встановлює "як має бути"?  :) Чомусь багато чого з техніки, що я тут виставляв, з успіхом продавав на інших майданчиках, а тут все продовжували вказувати, що і як... :) Тому розміщую тут здебільшого, а може комусь тра... а продається все в іншому місці.

8 часов назад, Zheny@ сказал:

Беремо ціну нового, і відмінусовуємо 25%.

За посиланням ціна нового, як я купував 23699, відмінусовуємо 25% = 17774

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, igorgame сказано:

Для того і існує торг! Але якби ці люди хотіли купити, а не як зазвичай тут, здебільшого - бла-бла-бла... А от, що і як кому варто - продавець вирішує! А хто це на борді встановлює "як має бути"?  :) Чомусь багато чого з техніки, що я тут виставляв, з успіхом продавав на інших майданчиках, а тут все продовжували вказувати, що і як... :) Тому розміщую тут здебільшого, а може комусь тра... а продається все в іншому місці.

За посиланням ціна нового, як я купував 23699, відмінусовуємо 25% = 17774

Нє.

Ціна нового, який є ідентичний / аналогічний на цей момент.  Якщо немає, то мінус 50% .

Таке в техніці ціноутворення.

Продавалося дорожче - радий за тебе. Але тут просто лохи закінчилися. Дорого не купують.

Перш, ніж купити б.в., народ в першу чергу шукає вартість нового.  Коли розуміє, що нове, то дорого, шукають б.в., або нове не з магазину.

бачу по OLX.

Новий голий ноут на целероні 9000 грн. Ага!

А в шикарному стані б.в. на і5 - 5500-6500 грн

Як з б.в. авто, новий "голий" Лайнос вартує $8000.

То за ці гроші візьмеш 5-8-річний Пассат в преміум/люкс комплектації, в ідеалі,  з кожаним салоном і і всякими плюшками типу антибукс/ABS і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Zheny@ сказал:

Продавалося дорожче - радий за тебе. Але тут просто лохи закінчилися. Дорого не купують.

Так. Все правильно ти пишеш. Але дорожче я не продаю! На сайтах різне можна знайти але дешевше там тому, що або передплату просять або щось інше «хімічать», гарантія не зрозуміла... Ну і мова про телік, а не про авто :) Хто хоче гарний апарат не буде різні KIVI і Ко. купляти, де потім і зі Смартом проблеми, бо проц не тягне або пам‘яті не вистачає для перегляду з нету, а це гарний Samsung :) Ну і повторюсь про розумний торг. Але ж ти теж не цікавишся покупкою, а пишеш, типу повчаєш... Ти у компах шариш, а я по ТБ, супутниках... розбираюсь :) Але чомусь на інших майданчиках мало зустрінеш таких ТБ у продажі, бо гарна штука, добротна і люди беруть на багато років користування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, igorgame сказано:

не буде різні KIVI і Ко. купляти,

kivi - випускається на базі LG. єслі шо.

вище було посилання на подібний ТВ. На Нову лінію, поїхав, глянув. Характеристики + - такі самі.

І новий з гарантією за 11К.  От і вся історія.

Моє повчання, можна сказати, всім до дупи, бо один фіг ніхто це не слухає. не читає. Не вдумується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливий розумний торг.

Ціна: 11500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка ціна без торгів на віддачу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Denis196 сказал:

Яка ціна без торгів на віддачу?

Ну як без торгу? :) Готовий брати? Пропонуй свою ціну від заявленої, а там побачимо... Якщо справжні наміри, то таке можна по телефону обговорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную 5500-6000, аргумент - знизу посилання, відпускають аналогічні ТВ 7 тис тільки на пару років новіші чим у вас

https://www.olx.ua/obyavlenie/televizor-samsung-43-so-smarttv-t2-wifi-4k-v-nal-vse-diagonali-IDIZwkg.html?sd=1#d9c5b509fa;promoted

https://www.olx.ua/obyavlenie/televizor-samsung-43-43nu7100uxua-4k-smart-tv-IDJ9mNr.html?sd=1#d9c5b509fa;promoted

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще один аргумент, Привозять вам новий за 10000грн, перевізнику лишається таксфрі

https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-samsung-led-ue43tu7122

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Denis196 сказал:

аргумент

Це не аргументи! Якщо назва і діагональ однакові, це не означає, що вони в середині такі самі. Там мало того, що начіння трохи різне, а ще рамка у ваших «аргументів» пластикова, а в мене залізна і тонша, а це - ну зовсім інший вигляд. Ну особливо це на ціну не впливає... :) Ну за таку ціну я точно вам не продам! Це ви вже загнули, що капець :) Це вам не авто з пробігом, це стояло на місці і працювало і з таким начинням ви за таку ціну... Шукайте далі...  Чого «аргументовані» не купляєте? :) Як я вище писав - «борода» то так, автоматом закинув оголошення... :) Бачу тут нічого не змінюється :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 хвилин тому, igorgame сказано:

Бачу тут нічого не змінюється

такі да, якщо років 5 назад - можна було піти в "баню" за флуд в торгових темах, то зараз - це норма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 23.09.2020 at 11:58, Denis196 сказано:

ще один аргумент, Привозять вам новий за 10000грн, перевізнику лишається таксфрі

https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-samsung-led-ue43tu7122

Навіщо так все ускладнювати?

https://comfy.ua/ua/televizor-samsung-ue43tu7100uxua.html?partner=google&gclid=Cj0KCQjwqrb7BRDlARIsACwGad7hOW2zdMl8yj1JQtrhyN8giOiJekOdmzq9fdSB5TWfdDG4XmGVYZMaAoTlEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Ще й в кредит з радістю продадуть.

P.S.: з автором згідний з приводу надійності "колишніх" Samsung. Сам юзаю моделі 14-го і 17 року. А от з 18 року почалася тотальна економія на усьому, крім якості зображення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливий розумний торг.

Ціна: 10900 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Можливий розумний торг.

Ціна: 9900 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Можливий розумний торг.

Ціна: 9800 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливий розумний торг.

Ціна: 9500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Можливий розумний торг.

Ціна: 9300 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Cherman сказано:

Покажи мені Пассата таких років, за таку ціну і з такими плюшками.:)

от чого всі завжди все сприймають за чисту монету? Це було утріровано. Хоча більшість, чомусь, суть зрозуміла.

Ясно, що такий пасат явно не 8 буде а 10 чи навіть 12.  А якщо барига перекуп, то усі 15! 

Хоча, якщо самому присунути з НІмців чи Поляків, то буде дуже цікаве авто за 6-8 (ТАМ) і тут стане в 10-ку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...