Перейти до змісту

[Архів] - Продам 4К телевізор Samsung UE43KU6400

igorgame

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам телевізор 4К Samsung UE43KU6400 з підтримкою Smart TV. Телевізор в ідеальному стані! Всі функції працюють відмінно! Привезений з Польщі. Не ремонтувався, не розбирався! Є вся документація, упаковка. Встановлено плагін IPTV, який при наявності інтернету дозволяє переглядати безліч (майже всіх) українських та зарубіжних каналів (близько 800) за 1$ у місяць. При покупці допоможу з налаштуванням. Можливий накладений платіж при доставці Новою поштою. Огляд телевізора дивіться тут: https://allo.ua/ru/televizory/43-samsung-ue43ku6400-smart-tv-silver.html?utm_source=admitad&utm_medium=affiliate&admitad_uid=09084c12e12d06f642c124d9f333c176

Відео тут -

Можливий розумний торг.

Ціна: 12200 грн.

Контакти: тел. - 09п'ять3сорок687вісім9  Ігор.

Sms-2.jpg

Sms-6.jpg

Sms-4.jpg

Sms-3.jpg

Sms-1.jpg

Sms-5.jpg

Опубліковано

телевізор 2016 року, тут заперегнули палку з ціною,  чи то мені так здається... такий же тільки 55ка не міг продати за 9-10тис, а тут на тобі, як серпом по яїлах аж 12

Опубліковано
48 хвилин тому, igorgame сказано:

@Denis196 @Orfey - зібрались купувати? Читати вмієте - є торг! Якщо більше нічого не цікавить - проходьте повз! Дякую! Досвідос!

А чому ти агришся?

Опубліковано

Люди вказали, що варто ціну переглянути. Та й немає впевненості,  що після торгу ціна буде такою, як має бути.

Беремо ціну нового, і відмінусовуємо 25%.

Тобто твій має коштувати 8000-8500.

Опубліковано
8 часов назад, Zheny@ сказал:

Люди вказали, що варто ціну переглянути.

Для того і існує торг! Але якби ці люди хотіли купити, а не як зазвичай тут, здебільшого - бла-бла-бла... А от, що і як кому варто - продавець вирішує! А хто це на борді встановлює "як має бути"?  :) Чомусь багато чого з техніки, що я тут виставляв, з успіхом продавав на інших майданчиках, а тут все продовжували вказувати, що і як... :) Тому розміщую тут здебільшого, а може комусь тра... а продається все в іншому місці.

8 часов назад, Zheny@ сказал:

Беремо ціну нового, і відмінусовуємо 25%.

За посиланням ціна нового, як я купував 23699, відмінусовуємо 25% = 17774

Опубліковано
2 годин тому, igorgame сказано:

Для того і існує торг! Але якби ці люди хотіли купити, а не як зазвичай тут, здебільшого - бла-бла-бла... А от, що і як кому варто - продавець вирішує! А хто це на борді встановлює "як має бути"?  :) Чомусь багато чого з техніки, що я тут виставляв, з успіхом продавав на інших майданчиках, а тут все продовжували вказувати, що і як... :) Тому розміщую тут здебільшого, а може комусь тра... а продається все в іншому місці.

За посиланням ціна нового, як я купував 23699, відмінусовуємо 25% = 17774

Нє.

Ціна нового, який є ідентичний / аналогічний на цей момент.  Якщо немає, то мінус 50% .

Таке в техніці ціноутворення.

Продавалося дорожче - радий за тебе. Але тут просто лохи закінчилися. Дорого не купують.

Перш, ніж купити б.в., народ в першу чергу шукає вартість нового.  Коли розуміє, що нове, то дорого, шукають б.в., або нове не з магазину.

бачу по OLX.

Новий голий ноут на целероні 9000 грн. Ага!

А в шикарному стані б.в. на і5 - 5500-6500 грн

Як з б.в. авто, новий "голий" Лайнос вартує $8000.

То за ці гроші візьмеш 5-8-річний Пассат в преміум/люкс комплектації, в ідеалі,  з кожаним салоном і і всякими плюшками типу антибукс/ABS і т.д.

Опубліковано
7 часов назад, Zheny@ сказал:

Продавалося дорожче - радий за тебе. Але тут просто лохи закінчилися. Дорого не купують.

Так. Все правильно ти пишеш. Але дорожче я не продаю! На сайтах різне можна знайти але дешевше там тому, що або передплату просять або щось інше «хімічать», гарантія не зрозуміла... Ну і мова про телік, а не про авто :) Хто хоче гарний апарат не буде різні KIVI і Ко. купляти, де потім і зі Смартом проблеми, бо проц не тягне або пам‘яті не вистачає для перегляду з нету, а це гарний Samsung :) Ну і повторюсь про розумний торг. Але ж ти теж не цікавишся покупкою, а пишеш, типу повчаєш... Ти у компах шариш, а я по ТБ, супутниках... розбираюсь :) Але чомусь на інших майданчиках мало зустрінеш таких ТБ у продажі, бо гарна штука, добротна і люди беруть на багато років користування.

Опубліковано
1 година тому, igorgame сказано:

не буде різні KIVI і Ко. купляти,

kivi - випускається на базі LG. єслі шо.

вище було посилання на подібний ТВ. На Нову лінію, поїхав, глянув. Характеристики + - такі самі.

І новий з гарантією за 11К.  От і вся історія.

Моє повчання, можна сказати, всім до дупи, бо один фіг ніхто це не слухає. не читає. Не вдумується.

Опубліковано
1 час назад, Denis196 сказал:

Яка ціна без торгів на віддачу?

Ну як без торгу? :) Готовий брати? Пропонуй свою ціну від заявленої, а там побачимо... Якщо справжні наміри, то таке можна по телефону обговорити.

Опубліковано

пропоную 5500-6000, аргумент - знизу посилання, відпускають аналогічні ТВ 7 тис тільки на пару років новіші чим у вас

https://www.olx.ua/obyavlenie/televizor-samsung-43-so-smarttv-t2-wifi-4k-v-nal-vse-diagonali-IDIZwkg.html?sd=1#d9c5b509fa;promoted

https://www.olx.ua/obyavlenie/televizor-samsung-43-43nu7100uxua-4k-smart-tv-IDJ9mNr.html?sd=1#d9c5b509fa;promoted

Опубліковано
3 часа назад, Denis196 сказал:

аргумент

Це не аргументи! Якщо назва і діагональ однакові, це не означає, що вони в середині такі самі. Там мало того, що начіння трохи різне, а ще рамка у ваших «аргументів» пластикова, а в мене залізна і тонша, а це - ну зовсім інший вигляд. Ну особливо це на ціну не впливає... :) Ну за таку ціну я точно вам не продам! Це ви вже загнули, що капець :) Це вам не авто з пробігом, це стояло на місці і працювало і з таким начинням ви за таку ціну... Шукайте далі...  Чого «аргументовані» не купляєте? :) Як я вище писав - «борода» то так, автоматом закинув оголошення... :) Бачу тут нічого не змінюється :) 

Опубліковано
41 хвилин тому, igorgame сказано:

Бачу тут нічого не змінюється

такі да, якщо років 5 назад - можна було піти в "баню" за флуд в торгових темах, то зараз - це норма.

Опубліковано
On 23.09.2020 at 11:58, Denis196 сказано:

ще один аргумент, Привозять вам новий за 10000грн, перевізнику лишається таксфрі

https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-samsung-led-ue43tu7122

Навіщо так все ускладнювати?

https://comfy.ua/ua/televizor-samsung-ue43tu7100uxua.html?partner=google&gclid=Cj0KCQjwqrb7BRDlARIsACwGad7hOW2zdMl8yj1JQtrhyN8giOiJekOdmzq9fdSB5TWfdDG4XmGVYZMaAoTlEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Ще й в кредит з радістю продадуть.

P.S.: з автором згідний з приводу надійності "колишніх" Samsung. Сам юзаю моделі 14-го і 17 року. А от з 18 року почалася тотальна економія на усьому, крім якості зображення.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
9 годин тому, Cherman сказано:

Покажи мені Пассата таких років, за таку ціну і з такими плюшками.:)

от чого всі завжди все сприймають за чисту монету? Це було утріровано. Хоча більшість, чомусь, суть зрозуміла.

Ясно, що такий пасат явно не 8 буде а 10 чи навіть 12.  А якщо барига перекуп, то усі 15! 

Хоча, якщо самому присунути з НІмців чи Поляків, то буде дуже цікаве авто за 6-8 (ТАМ) і тут стане в 10-ку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...