Перейти до змісту

[Архів] - Продам спортивний літній комлект.Шорти+футболка.

waltasar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам спортивний літній комплект.Шорти+футболка. Ціна за комплект 399 гр.

Куплялися на Промі в цєго продавана.Не підійшов розмір.Нові.

https://prom.ua/p1198607827-sinij-muzhskoj-sportivnyj.html

Країна виробник Туреччина
Стать Чоловіча

Тип тканини Двунитка
верх Футболка
сезон Літо

стан Нове
призначені для користувача характеристики
Вікова група Універсальний
опис
 чоловічий спортивний комплект шорти з футболкою
Характеристики:
Матеріал: турецька двунитка (спів) преміум якості (приємний до тіла, добре тягнеться) - Ви будете приємно здивовані якістю нашого товару, це не дешева синтетика в якій дуже жарко і не комфортно, а дійсно якісний і приємний матеріал;
Склад: 95% Cotton + 5% Elastan;
Шорти + футболка;

Розмір 50-52

0-04-05-349b11d33fb5d6592a6477b3cf1586410bda6e6a2201b6674e8c6ca5ba7f0ca8_c400250d.jpg

0-04-05-d68e04f6da8d044d35aa62fefe141788d61d42f09c7c550b00dce8f26ecaec67_12ac67cb.jpg

Опубліковано

То який саме комплект продаєш? Який саме малюнок на футболці, який колір футболки, шортів....На фото два різних комплекти, по об'яві третій...

Опубліковано

Продаютьця 2 комплекти виставлені на Бордіі.Найк и Адик.Такі як на фото на борді.По тій ссилці на Пром  скінув для ознаємленя цін по якіх я купляв ці комплекти.В того продавця вже ціх моделей нема.Ціна за комплект 399 гр.На промі купляв по 549 гр комлект.

Опубліковано

Бля, ну шо я за людина... :blush: Ну не можу пройти повз відверту брехню та й все... Ну точно,  "недолуга леді"  :D

Кожен же має очі і бачить що купує: комусь пофіг що носити аби дешевше, а хтось реально наївний втрачає гроші і вірить всьому написаному (таких людей шкода)...

Тому все що написано нижче, то для тих кого мені шкода  :)

15 часов назад, waltasar сказал:

Куплялися на Промі в цєго продавана. Не підійшов розмір. Нові.

https://prom.ua/p1198607827-sinij-muzhskoj-sportivnyj.html

Що на цей раз, дропшиппінг фуфла? А чого цей раз без чеків? 

А розмір на цей раз не підійшов кому? - бо ж він у Вас частенько міняється 

Цитата

Продам кросівки  Nike Air Max 270 . 950 гр. 41 розмір. Реплика ААА(люкс) Продаю бо не підійшов розмір.

Продам кросівки,снікери PUMA оригінал, нові. Куплені в Бельгіі.Подарунок.Не підійшов розмір.Ціна 1399 гр. Розмір 42.Але може підійти і на 43 

Продам кросівки баскетбольні Nike Zoom Kobe 7. Нові не підійшов розмір. Ціна 2499 гр. Розмір 42 US 8.5

А коли пролистати пару сторінок Вашого контенту, то там є ще декілька цікавих оголошень, які все "розставляють" на свої місця:

Цитата
Цитата

Такого плану фото одягу сможите зробити. Там я так поняв треба спецільний каркас.фото на манекенах і моделях не цікавлять.Треба саме такі на каркасі.

Ну і "вишенька" на торті - пару відгуків "щасливих" клієнтів, які без проблем "гугляться" по номерах телефонів, які продавець тут особисто неодноразово залишав:

Спойлер

Этот дядя торгует через интернет и берет предоплату.Товар не подошёл и был возвращён.Но предоплата не возвращается.Он кормит завтраками.Урод !!! (050) 074 24 72 -это второй его номер

...

Мошенник, неадекват и хам. При возврате некачественного товара не вернул уплаченные деньги (50% стоимости).
Заказал пальто мужское. По заявлению продавца, изготовленное в Турции из натуральной кожи и меха кашемира. Однако на самом деле, пальто оказалось сделано в Китае без всякого контроля качества, из искусственных материалов (при вскрытии упаковки воняющих на всй помещение), редкие надписи на английском языке были выполнены с кучей ошибок. Не встречал такого даже в 90е. Сразу же отослал назад в присутствии сотрудников почты.
Однако, после отказа от товара мне было заявлено, что предоплата 50% стоимости (уплачено на банковскую карту продавца как обязательное условие заказа) будет возвращена в течение 14 дней (со ссылкой на правила, в которых это никоим образом не сказано), затем продавец в течение указанного срока сначала не брал трубку, после начал хамить, как мне, так и сотрудникам банка, к которым я вынужден был обратиться по причине нежелания продавца решить проблему по-людски. Во время последнего разговора продавец выражался нецензурно и угрожал не вернуть деньги в случае обращения в правоохранительные органы или иных т.п. действий с моей стороны. Что скорее является поводом сделать именно это, а не пытаться договориться с неадекватом.
Судя по отзывам на сайтее, такая проблема не у меня одного — в последнее время мошенник даже не утруждает себя отправкой, а просто получает предоплату и отключается или хамит обманутым клиентам.
Интересно было бы узнать мнение администрации prom.ua по поводу наличия таких "магазинов".
МОШЕННИК:
заврачаев виталий валерьевич
Номер карты МОШЕННИКА: Приват Банк 5168 7427 0980 9820
(есть ещё 4731 2191 0673 0025 по словам МОШЕННИКА, заблокированная — видно раз уже доигрался?)
Телефоны МОШЕННИКА:
+38 050 074 24 72
+38 097 600 14 79
Сайт МОШЕННИКА: https://bestshoping.prom.ua/
email МОШЕННИКА:   [email protected]

І на такому "кідалові" Віталій, судячи з останніх повідомлень, вже не погано заробив: імпланти, авто  з "авторіа" і квартира в "новобудові"...   Не то шо Ви, таксисти, фрілансери і продавці кави :D

Опубліковано

Я не якій не Віталій.Недолуга особа жіночого роду.Доморощена Місіс Марпел.Яка ходить в брудних масках, бо на них економить.Ви в житі нічого не досягли, звати вас ніяк і ви повний нуль.Жаба душить що кватиру в ново будові купив,машину.Повірте в мене іші способи заробітку.Мопед не мій я тут нічого не продаю.Знаємий попросив розмітити оголошення.Це стосується і інших оголошень с продажу с указаним в них номером тел:+38 050 074 24 72 А чім він займається мені пох.Гарний друг це 100 пудово.Оголошення про ремонт квартири в новобудові мої.А всі оголошення про продаж мого приятеля.Включайте логіку.Людина яка здатна купити машину і квартиру в Новобудові не буде тут втюхувати копієчні футболки с шортами.Тому Наталка чи як там тебе обламайся і іди вари борщі краще на кухні свому благовірному, якшо він в тебе є.Також це стосуєтьця оголошень про котів.Там попросила закінути сусідка.Я в шоці які існують заздрисні нікчемні люди.Тіки ім і остаєтця шо сидіти роками на форумах і обсирати успішних людей.

Опубліковано
9 minutes ago, waltasar said:

Я не якій не Віталій.Нелогуха леді.Доморошена Місіс Марпел.Яка ходить в грязних масках,бо на цєму економить.Ви в житі нічого не досягли,звати вас ніяк і ви повний ноль.Жаба душить шо кватиру в новодові купив,машину.Повірте в мене іші способи заробітку.Мопед не мій я тут нічого не продаю.Знаємий поросив розмітити оголошеня.Це стосуєтця і нших огощень с указаним в них номеро тел:+38 050 074 24 72 А чім він займаєтьця мені пох.Гарний друг це 100 пудово.Оголошеня про ремонт квартири в новобудові моі.А всі оголошеня про продаж мого приятеля.Включайте логіку.Людина яка здатна купити машину і квартиру в Новобудові не буде тут втюховати копічні футболкі с шортами.Такшо Наталка чі як там тебе обламася і іди вари борщі кращє на кухні свому благовірному,якшо він в тебе є.

Та вона тобі просто заздрить, не бери близько до серця :) 

Опубліковано
17 минут назад, yu2007 сказал:

Та вона тобі просто заздрить, не бери близько до серця :) 

То іі особиста психологічна проблема.Я на таких жалюгідних не звертаю уваги.Це упирі і енергетичні вампіри.Які хочуть вивести на емоції.Від того вони отримують насолоду.

Опубліковано

А зара по цій темі.Мій друг продає якісний товар.Кожен може оглянути і оцінити якість комплекту.Ніхто ні кого не  примушує купляти кота в мішкові.Ціна взагалі супер.І це головне.

Опубліковано
1 година тому, waltasar сказано:

і обсирати успішних людей.

Стидаюсь навіть спитати,а хоча б в школу ходили?Дуже тяжко читати,включіть функцію *виправлення помилок*,а то *перли* аж зашкалюють.Боже упаси,я нічого проти вас і вашого бізнесу не маю і до *успішних людей* відношуся з повагою.Але читаючи ваш текст,не можу собі уявити (за тим текстом) успішну людину.Може фото дайте,що б я не мучився?

Опубліковано

Грамотність не показник успіху.Ти нероба зате грамотний.Бо люди які заняті і успішні не будуть флудити в темах про продаж одягу.Тьфу на тебе:)В них фізично нема на це часу.А такі флудилкі біздаболкі мають багато часу.Бо ні чім путнім не заняті.Сидять в батьків на шиіі.

3 минуты назад, igrok сказал:

Стидаюсь навіть спитати,а хоча б в школу ходили?Дуже тяжко читати,включіть функцію *виправлення помилок*,а то *перли* аж зашкалюють.Боже упаси,я нічого проти вас і вашого бізнесу не маю і до *успішних людей* відношуся з повагою.Але читаючи ваш текст,не можу собі уявити (за тим текстом) успішну людину.Може фото дайте,що б я не мучився?

Опубліковано

Грмотно писати і мавпу можливо навчити,а мозгі не купишь.Які в такіх жалюгідств відсутністні

Опубліковано

У світі налічується близько 20% людей з порушеннями навичок читання і письма - дислексією і дисграфією. У хлопчиків в три-чотири рази частіше, ніж у дівчаток, «кульгає» орфографія. Причини цих порушень поки не з'ясовані, але відомо, що вони можуть передаватися у спадок.

З помилками пишуть навіть представники королівських сімей. Шведську принцесу Вікторію в школі «травили» однокласники. Діти сміялися над нею, коли Вікторія вголос намагалася прочитати текст. Батько принцеси, король Густав ХVI, теж насилу читав вголос і писав з помилками.

Дислексія і дісграфіяТак називають порушення здібностей до оволодіння навичкою читання (дислексія) або листи (дисграфія) при збереженні інтелекту і загальної здатності до навчання. У більшості випадків дислексія і дисграфія спостерігаються у дітей одночасно, хоча у деяких вони можуть зустрічатися і окремо.
За дослідженням британських медиків, багато мільйонерів роблять помилки. 40% багатіїв не можуть грамотно писати і читати. Найзнаменитіший з них - Річард Бренсон, глава телекомунікаційної компанії Virgin. Коли він зрозумів, що вступних іспитів йому не здати, він почав займатися іншими речами - примножувати свої статки. Російські двієчники з початком перебудовного періоду теж знайшли застосування своїм талантам. Вони почали вважати і множити гроші і досягли значних успіхів у цій справі.
Дисграфія нерідко зустрічається у людей творчих професій і вчених. Проблеми з читанням і письмом були у Альберта Ейнштейна, Ганса Християна Андерсена, Леонардо да Вінчі. З помилками писав президент Америки Джордж Буш.

Опубліковано
31 хвилин тому, waltasar сказано:

.Сидять в батьків на шиіі

На жаль,мої батьки вже покійні.

Ти нероба

Так,пенсію отримую.

успішні не будуть флудити в темах про продаж одягу

А в інших темах можна флудити,бо ви (ви помітили,що я до вас на *Ви* звертаюся,хоча і на багато старший?.Так у вас ще й хамство присутнє) акцентуєте на темах ,які відносяться до реалізації одягу.

27 хвилин тому, waltasar сказано:

Які в такіх жалюгідств відсутністні

Ясніше можна висловити свою думку?Де *відсутністі*,на кому,чи під ким *відсутності*?Я вже й до Гугла звертався,так і він не знає.

Опубліковано
9 хвилин тому, waltasar сказано:

У світі налічується близько 20% людей з порушеннями навичок читання і письма - дислексією

Так я нічого проти не маю.Я просто порадив включити функцію *виправлення помилок*Чи *мозга* не хватає на це?То це вже не тільки *дислексія*,там ще щось присутнє.

Опубліковано

я  не соромлюся звертатися на «ти» в інтернеті: філософія Мережі заперечує ієрархію.

Опубліковано
4 минуты назад, igrok сказал:

Так я нічого проти не маю.Я просто порадив включити функцію *виправлення помилок*Чи *мозга* не хватає на це?То це вже не тільки *дислексія*,там ще щось присутнє.

Мені це не треба.Розумні і адекватні не будуть мені на це вказувати.А всі інші кто на це звертає увагу для мене унтерменші невиховані.

Опубліковано
2 хвилин тому, waltasar сказано:

Вікову теж

Згоден,але коли до вас звертаються на *ви*,потрібно відповідати тим же.Це просто показує,що ви вихована людина і ніякий інтернет цього відмінити не може.Але то не для вас,забудьте.

Опубліковано
1 хвилина тому, waltasar сказано:

кто на це звертає увагу

А моя думка інша,*КТО* на це не звертає увагу той *унтерменш*.

Опубліковано

У вас бачу вихованя аж пре.Вихована людина не буде вказувати іншій людині на грамат помилки.Можливо в тоі людини  дісграфія

Опубліковано
1 хвилина тому, waltasar сказано:

.Можливо в тоі людини  дісграфія

Так читати ж вміє *та людина*?

15 хвилин тому, igrok сказано:

я нічого проти не маю.Я просто порадив включити функцію *виправлення помилок

Опубліковано

Ідіть кращє жінкою вашою займайтеся.А то в Єгіпті буде мозгі на рецепшені виносити.Вам теж певно виносить, шо ви замість того того шоб з нею спати сидите на форумах до ранку і ахінею пишите.

Опубліковано
8 хвилин тому, waltasar сказано:

Ідіть кращє жінкою вашою займайтеся

Я ж вам не вказую,що вам робити?То дуже попрошу,не давайте і мені порад.Домовилися?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...