Перейти до змісту

[Архів] - Продам спортивний літній комлект.Шорти+футболка.


waltasar

Рекомендовані повідомлення

Продам спортивний літній комплект.Шорти+футболка. Ціна за комплект 399 гр.

 

Куплялися на Промі в цєго продавана.Не підійшов розмір.Нові.

 

https://prom.ua/p1198607827-sinij-muzhskoj-sportivnyj.html

 

Країна виробник Туреччина
Стать Чоловіча

Тип тканини Двунитка
верх Футболка
сезон Літо

стан Нове
призначені для користувача характеристики
Вікова група Універсальний
опис
 чоловічий спортивний комплект шорти з футболкою
Характеристики:
Матеріал: турецька двунитка (спів) преміум якості (приємний до тіла, добре тягнеться) - Ви будете приємно здивовані якістю нашого товару, це не дешева синтетика в якій дуже жарко і не комфортно, а дійсно якісний і приємний матеріал;
Склад: 95% Cotton + 5% Elastan;
Шорти + футболка;

 

 

Розмір 50-52

 

 

 

 

0-04-05-349b11d33fb5d6592a6477b3cf1586410bda6e6a2201b6674e8c6ca5ba7f0ca8_c400250d.jpg

0-04-05-d68e04f6da8d044d35aa62fefe141788d61d42f09c7c550b00dce8f26ecaec67_12ac67cb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То який саме комплект продаєш? Який саме малюнок на футболці, який колір футболки, шортів....На фото два різних комплекти, по об'яві третій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаютьця 2 комплекти виставлені на Бордіі.Найк и Адик.Такі як на фото на борді.По тій ссилці на Пром  скінув для ознаємленя цін по якіх я купляв ці комплекти.В того продавця вже ціх моделей нема.Ціна за комплект 399 гр.На промі купляв по 549 гр комлект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покупцеві якій купить 2 комплекти буде знижка сутєва.2 комплекти продам за 699 гр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бля, ну шо я за людина... :blush: Ну не можу пройти повз відверту брехню та й все... Ну точно,  "недолуга леді"  :D

Кожен же має очі і бачить що купує: комусь пофіг що носити аби дешевше, а хтось реально наївний втрачає гроші і вірить всьому написаному (таких людей шкода)...

Тому все що написано нижче, то для тих кого мені шкода  :)

 

15 часов назад, waltasar сказал:

Куплялися на Промі в цєго продавана. Не підійшов розмір. Нові.

https://prom.ua/p1198607827-sinij-muzhskoj-sportivnyj.html

Що на цей раз, дропшиппінг фуфла? А чого цей раз без чеків? 

А розмір на цей раз не підійшов кому? - бо ж він у Вас частенько міняється 

Цитата

 

Продам кросівки  Nike Air Max 270 . 950 гр. 41 розмір. Реплика ААА(люкс) Продаю бо не підійшов розмір.

Продам кросівки,снікери PUMA оригінал, нові. Куплені в Бельгіі.Подарунок.Не підійшов розмір.Ціна 1399 гр. Розмір 42.Але може підійти і на 43 

Продам кросівки баскетбольні Nike Zoom Kobe 7. Нові не підійшов розмір. Ціна 2499 гр. Розмір 42 US 8.5

 

 

А коли пролистати пару сторінок Вашого контенту, то там є ще декілька цікавих оголошень, які все "розставляють" на свої місця:

Цитата
Цитата

Такого плану фото одягу сможите зробити. Там я так поняв треба спецільний каркас.фото на манекенах і моделях не цікавлять.Треба саме такі на каркасі.

 

Ну і "вишенька" на торті - пару відгуків "щасливих" клієнтів, які без проблем "гугляться" по номерах телефонів, які продавець тут особисто неодноразово залишав:

Спойлер

 

Этот дядя торгует через интернет и берет предоплату.Товар не подошёл и был возвращён.Но предоплата не возвращается.Он кормит завтраками.Урод !!! (050) 074 24 72 -это второй его номер

...

Мошенник, неадекват и хам. При возврате некачественного товара не вернул уплаченные деньги (50% стоимости).
Заказал пальто мужское. По заявлению продавца, изготовленное в Турции из натуральной кожи и меха кашемира. Однако на самом деле, пальто оказалось сделано в Китае без всякого контроля качества, из искусственных материалов (при вскрытии упаковки воняющих на всй помещение), редкие надписи на английском языке были выполнены с кучей ошибок. Не встречал такого даже в 90е. Сразу же отослал назад в присутствии сотрудников почты.
Однако, после отказа от товара мне было заявлено, что предоплата 50% стоимости (уплачено на банковскую карту продавца как обязательное условие заказа) будет возвращена в течение 14 дней (со ссылкой на правила, в которых это никоим образом не сказано), затем продавец в течение указанного срока сначала не брал трубку, после начал хамить, как мне, так и сотрудникам банка, к которым я вынужден был обратиться по причине нежелания продавца решить проблему по-людски. Во время последнего разговора продавец выражался нецензурно и угрожал не вернуть деньги в случае обращения в правоохранительные органы или иных т.п. действий с моей стороны. Что скорее является поводом сделать именно это, а не пытаться договориться с неадекватом.
Судя по отзывам на сайтее, такая проблема не у меня одного — в последнее время мошенник даже не утруждает себя отправкой, а просто получает предоплату и отключается или хамит обманутым клиентам.
Интересно было бы узнать мнение администрации prom.ua по поводу наличия таких "магазинов".
МОШЕННИК:
заврачаев виталий валерьевич
Номер карты МОШЕННИКА: Приват Банк 5168 7427 0980 9820
(есть ещё 4731 2191 0673 0025 по словам МОШЕННИКА, заблокированная — видно раз уже доигрался?)
Телефоны МОШЕННИКА:
+38 050 074 24 72
+38 097 600 14 79
Сайт МОШЕННИКА: https://bestshoping.prom.ua/
email МОШЕННИКА:   [email protected]

 

 

І на такому "кідалові" Віталій, судячи з останніх повідомлень, вже не погано заробив: імпланти, авто  з "авторіа" і квартира в "новобудові"...   Не то шо Ви, таксисти, фрілансери і продавці кави :D

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не якій не Віталій.Недолуга особа жіночого роду.Доморощена Місіс Марпел.Яка ходить в брудних масках, бо на них економить.Ви в житі нічого не досягли, звати вас ніяк і ви повний нуль.Жаба душить що кватиру в ново будові купив,машину.Повірте в мене іші способи заробітку.Мопед не мій я тут нічого не продаю.Знаємий попросив розмітити оголошення.Це стосується і інших оголошень с продажу с указаним в них номером тел:+38 050 074 24 72 А чім він займається мені пох.Гарний друг це 100 пудово.Оголошення про ремонт квартири в новобудові мої.А всі оголошення про продаж мого приятеля.Включайте логіку.Людина яка здатна купити машину і квартиру в Новобудові не буде тут втюхувати копієчні футболки с шортами.Тому Наталка чи як там тебе обламайся і іди вари борщі краще на кухні свому благовірному, якшо він в тебе є.Також це стосуєтьця оголошень про котів.Там попросила закінути сусідка.Я в шоці які існують заздрисні нікчемні люди.Тіки ім і остаєтця шо сидіти роками на форумах і обсирати успішних людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 minutes ago, waltasar said:

Я не якій не Віталій.Нелогуха леді.Доморошена Місіс Марпел.Яка ходить в грязних масках,бо на цєму економить.Ви в житі нічого не досягли,звати вас ніяк і ви повний ноль.Жаба душить шо кватиру в новодові купив,машину.Повірте в мене іші способи заробітку.Мопед не мій я тут нічого не продаю.Знаємий поросив розмітити оголошеня.Це стосуєтця і нших огощень с указаним в них номеро тел:+38 050 074 24 72 А чім він займаєтьця мені пох.Гарний друг це 100 пудово.Оголошеня про ремонт квартири в новобудові моі.А всі оголошеня про продаж мого приятеля.Включайте логіку.Людина яка здатна купити машину і квартиру в Новобудові не буде тут втюховати копічні футболкі с шортами.Такшо Наталка чі як там тебе обламася і іди вари борщі кращє на кухні свому благовірному,якшо він в тебе є.

 

Та вона тобі просто заздрить, не бери близько до серця :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, yu2007 сказал:

 

Та вона тобі просто заздрить, не бери близько до серця :) 

То іі особиста психологічна проблема.Я на таких жалюгідних не звертаю уваги.Це упирі і енергетичні вампіри.Які хочуть вивести на емоції.Від того вони отримують насолоду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зара по цій темі.Мій друг продає якісний товар.Кожен може оглянути і оцінити якість комплекту.Ніхто ні кого не  примушує купляти кота в мішкові.Ціна взагалі супер.І це головне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, waltasar сказано:

і обсирати успішних людей.

Стидаюсь навіть спитати,а хоча б в школу ходили?Дуже тяжко читати,включіть функцію *виправлення помилок*,а то *перли* аж зашкалюють.Боже упаси,я нічого проти вас і вашого бізнесу не маю і до *успішних людей* відношуся з повагою.Але читаючи ваш текст,не можу собі уявити (за тим текстом) успішну людину.Може фото дайте,що б я не мучився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грамотність не показник успіху.Ти нероба зате грамотний.Бо люди які заняті і успішні не будуть флудити в темах про продаж одягу.Тьфу на тебе:)В них фізично нема на це часу.А такі флудилкі біздаболкі мають багато часу.Бо ні чім путнім не заняті.Сидять в батьків на шиіі.

 

3 минуты назад, igrok сказал:

Стидаюсь навіть спитати,а хоча б в школу ходили?Дуже тяжко читати,включіть функцію *виправлення помилок*,а то *перли* аж зашкалюють.Боже упаси,я нічого проти вас і вашого бізнесу не маю і до *успішних людей* відношуся з повагою.Але читаючи ваш текст,не можу собі уявити (за тим текстом) успішну людину.Може фото дайте,що б я не мучився?

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грмотно писати і мавпу можливо навчити,а мозгі не купишь.Які в такіх жалюгідств відсутністні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У світі налічується близько 20% людей з порушеннями навичок читання і письма - дислексією і дисграфією. У хлопчиків в три-чотири рази частіше, ніж у дівчаток, «кульгає» орфографія. Причини цих порушень поки не з'ясовані, але відомо, що вони можуть передаватися у спадок.

З помилками пишуть навіть представники королівських сімей. Шведську принцесу Вікторію в школі «травили» однокласники. Діти сміялися над нею, коли Вікторія вголос намагалася прочитати текст. Батько принцеси, король Густав ХVI, теж насилу читав вголос і писав з помилками.

Дислексія і дісграфіяТак називають порушення здібностей до оволодіння навичкою читання (дислексія) або листи (дисграфія) при збереженні інтелекту і загальної здатності до навчання. У більшості випадків дислексія і дисграфія спостерігаються у дітей одночасно, хоча у деяких вони можуть зустрічатися і окремо.
За дослідженням британських медиків, багато мільйонерів роблять помилки. 40% багатіїв не можуть грамотно писати і читати. Найзнаменитіший з них - Річард Бренсон, глава телекомунікаційної компанії Virgin. Коли він зрозумів, що вступних іспитів йому не здати, він почав займатися іншими речами - примножувати свої статки. Російські двієчники з початком перебудовного періоду теж знайшли застосування своїм талантам. Вони почали вважати і множити гроші і досягли значних успіхів у цій справі.
Дисграфія нерідко зустрічається у людей творчих професій і вчених. Проблеми з читанням і письмом були у Альберта Ейнштейна, Ганса Християна Андерсена, Леонардо да Вінчі. З помилками писав президент Америки Джордж Буш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, waltasar сказано:

.Сидять в батьків на шиіі

На жаль,мої батьки вже покійні.

31 хвилин тому, waltasar сказано:

Ти нероба

Так,пенсію отримую.

31 хвилин тому, waltasar сказано:

успішні не будуть флудити в темах про продаж одягу

А в інших темах можна флудити,бо ви (ви помітили,що я до вас на *Ви* звертаюся,хоча і на багато старший?.Так у вас ще й хамство присутнє) акцентуєте на темах ,які відносяться до реалізації одягу.

 

27 хвилин тому, waltasar сказано:

Які в такіх жалюгідств відсутністні

Ясніше можна висловити свою думку?Де *відсутністі*,на кому,чи під ким *відсутності*?Я вже й до Гугла звертався,так і він не знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, waltasar сказано:

У світі налічується близько 20% людей з порушеннями навичок читання і письма - дислексією

Так я нічого проти не маю.Я просто порадив включити функцію *виправлення помилок*Чи *мозга* не хватає на це?То це вже не тільки *дислексія*,там ще щось присутнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я  не соромлюся звертатися на «ти» в інтернеті: філософія Мережі заперечує ієрархію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, igrok сказал:

Так я нічого проти не маю.Я просто порадив включити функцію *виправлення помилок*Чи *мозга* не хватає на це?То це вже не тільки *дислексія*,там ще щось присутнє.

Мені це не треба.Розумні і адекватні не будуть мені на це вказувати.А всі інші кто на це звертає увагу для мене унтерменші невиховані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, waltasar сказано:

Вікову теж

Згоден,але коли до вас звертаються на *ви*,потрібно відповідати тим же.Це просто показує,що ви вихована людина і ніякий інтернет цього відмінити не може.Але то не для вас,забудьте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, waltasar сказано:

кто на це звертає увагу

А моя думка інша,*КТО* на це не звертає увагу той *унтерменш*.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У вас бачу вихованя аж пре.Вихована людина не буде вказувати іншій людині на грамат помилки.Можливо в тоі людини  дісграфія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, waltasar сказано:

.Можливо в тоі людини  дісграфія

Так читати ж вміє *та людина*?

 

15 хвилин тому, igrok сказано:

 я нічого проти не маю.Я просто порадив включити функцію *виправлення помилок

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідіть кращє жінкою вашою займайтеся.А то в Єгіпті буде мозгі на рецепшені виносити.Вам теж певно виносить, шо ви замість того того шоб з нею спати сидите на форумах до ранку і ахінею пишите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, waltasar сказано:

Ідіть кращє жінкою вашою займайтеся

Я ж вам не вказую,що вам робити?То дуже попрошу,не давайте і мені порад.Домовилися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...