Каркас Опубліковано 2 Червня, 2020 в 18:35 #1 Опубліковано 2 Червня, 2020 в 18:35 Виготовляв для себе, але наразі продаю... Продається баня бочка. Загальна довжина 3.5м. Баня повністю зібрана із вільхи а не з хвойних порід!! Хто знає-той оцінить. Сухий профільований брус 45мм. Повністю оброблена вогне і біо захистом. Тамбур і парна кімната. Широкі лежаки 600мм. Додаткова лавка в тамбурі. Усі двері фабричні з жаростійкого скла. Бітумна черепиця фірми техноНіколь з підкладочним ковриком. Фінська пічка harvia m2 в комплекті! (можу і без пічки продати, оскільки ця не зовсім з бюджетних) Екран з негорючих матеріалів в зоні установки пічки. Електрощиток, розетки, польська світлодіодна підсвітка. Виконана вентиляція. Трапи в тамбур і парну в комплекті. Оброблена ззовні лазурю в три шари. Ціна 70тис.+ буде бордівцям торг намісці. Доставлю і встановлю в разі потреби за окрему плату. Також виготовляєм будь якої складності і розмірів класичну бочку, квадро бочку, мобільну баню. Тел 0991820782. Якщо не в мережі- на вайбер дзвоніть.
MANJAK11 Опубліковано 2 Червня, 2020 в 19:48 #2 Опубліковано 2 Червня, 2020 в 19:48 В такій бані є смисл тільки коли вона на колесах, як стаціонар, це збочення
Каркас Опубліковано 3 Червня, 2020 в 05:01 Автор #3 Опубліковано 3 Червня, 2020 в 05:01 Кому з колесами, кому і без хватає. Насправді баня з колесами має свої переваги. Її до річки чи на природу можна взять. Має і недоліки. Прицеп постійно зайнятий банею. Прицеп стоїть недешево. Я особисто бачу на колесах баню таку лиш для здавання в оренду. В ландшафті як стаціонар вона дивиться нормас
MANJAK11 Опубліковано 3 Червня, 2020 в 13:50 #4 Опубліковано 3 Червня, 2020 в 13:50 8 часов назад, Каркас сказал: В ландшафті як стаціонар вона дивиться нормас ну покупець хай оприділится, чи йому в *ландшафті дивитись*, чи комфортно паритись, зі всім витікаючим (помивочна,туалет) і т.д і т.п
Юріч Опубліковано 3 Червня, 2020 в 15:09 #5 Опубліковано 3 Червня, 2020 в 15:09 Напився, схилився і покотився
Каркас Опубліковано 3 Червня, 2020 в 19:47 Автор #6 Опубліковано 3 Червня, 2020 в 19:47 Алкоголь і баня-здоровя майна! Але блен...краще завтра буду на доп шпильки кріпити... ))
Каркас Опубліковано 3 Червня, 2020 в 20:04 Автор #7 Опубліковано 3 Червня, 2020 в 20:04 5 часов назад, MANJAK11 сказал: ну покупець хай оприділится, чи йому в *ландшафті дивитись*, чи комфортно паритись, зі всім витікаючим (помивочна,туалет) і т.д і т.п Все робиться! І помивочна і туалет в орендній версії на колесах. Оскільки в мене баня в 10 метрах від дому де і туалет і душ і диван і напитись є де і заночувати різноманітні місця і локації), то нащо мені дублювати все те в бані?) ... займати лишню територію, доп. витрати і т.д. Робляться бані такі і з душом, помивочними і з кімнатами відпочинку... Все можна продумати.
MANJAK11 Опубліковано 3 Червня, 2020 в 21:10 #8 Опубліковано 3 Червня, 2020 в 21:10 59 минут назад, Каркас сказал: Все робиться! І помивочна і туалет в орендній версії на колесах. Оскільки в мене баня в 10 метрах від дому де і туалет і душ і диван і напитись є де і заночувати різноманітні місця і локації), то нащо мені дублювати все те в бані?) ... займати лишню територію, доп. витрати і т.д. Робляться бані такі і з душом, помивочними і з кімнатами відпочинку... Все можна продумати. То все актуально, коли ти один, ну максимум двоє. Якщо так, то да, така баня, ще й за таку ціну, можна сказати ідеальний варіант. Якщо ж регулярно парится 4-5 людей, то я представляю, як : така кількість одночасно сидить в парілці по черзі гонится до тебе в хату попісяти декілька разів за вечір, особливо в мороз чи дощ туди ж біжить митися і т.д і т.п
Каркас Опубліковано 4 Червня, 2020 в 07:25 Автор #9 Опубліковано 4 Червня, 2020 в 07:25 Парився в ще меншій за свою. Стояла вона на березі озера в 100метрах від котеджу. 5чоловік було зі мною ще. Так от локація баньки в100 метрів від дому дійсно незручно...хоча і біля озерця. Наразі мені б невистачало терасси і чана типу японської офуро бочки з підігрівом як на картинках вище.... Я б в це вклав краще пару $...))
Каркас Опубліковано 28 Червня, 2020 в 12:03 Автор #10 Опубліковано 28 Червня, 2020 в 12:03 Баньку без пічки і димохідної системи віддам за 50тис. З димоходом і пічкою harvia m2 =60тис.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.