Vishenka Опубліковано 12 Липня, 2008 в 20:02 #26 Опубліковано 12 Липня, 2008 в 20:02 Ну ви даєте, ото показала ролик на свою голову Harddriver , з машиною в цьому місці хоч все нормально може треба було спробувати на чомусь іншому машинку жалко
Alto®WoLF Опубліковано 12 Липня, 2008 в 20:13 #27 Опубліковано 12 Липня, 2008 в 20:13 да понятно, какой-нить уазик можно просто краской в тон залить, никто и не заметит. а если, например, перламутровый металлик, причем ориентированный? тут только красить деталь целиком Во первых ни какой нибудь... каких нибудь море. А у меня в отличном состоянии и об УаЗ-е речь я не заводил. Есть ещё Е320 в 124 кузове, цвет темно синий с фиолетовым отливом металлик. Вот об этом автомобиле я обмолвился. А УАЗ выполняет свою грязную работу ползая по украинскому бездорожью продираясь дремучими лесами к намеченной цели... там я обхожусь полировкой царапин от веток и всего того что торчик над дорогой где и пешком пройти трудно...А красить деталь целиком? Ну это зависит от зоны повреждения... иногда чтобы небыло заметно применяют технологию плавных переходов... это когда затрагивают целую не повреждённую деталь автомобиля для того чтобы ново-окрашенная не бросалась неточностью совпадения оттенка краски. Потом вскрыть всё лаком и отполировать до заводского глянца, в таких случаях редко можно найти разницу в окрашенных плоскостях.
Саня Опубліковано 12 Липня, 2008 в 20:15 #28 Опубліковано 12 Липня, 2008 в 20:15 Visenka, нічого ж страшного в тому немає. Шкільний курс фізики ;-) S30 правильно написав.На жаль, автору топіку цей рецепт не підходить.
Yarchik Опубліковано 12 Липня, 2008 в 20:18 Автор #29 Опубліковано 12 Липня, 2008 в 20:18 На жаль, автору топіку цей рецепт не підходить. Ага.. не підходить... А за присоски ніхто нічого не може порадити? Ще я чув, що точечною сваркою приварюють жало до вм'ятини, і витягують, потім слід від жала забирають.
Alto®WoLF Опубліковано 12 Липня, 2008 в 20:19 #30 Опубліковано 12 Липня, 2008 в 20:19 Люди які професійно цим займаються знайдуть різницю, хоча б по зерну фарби. Можливо коли немає сонця то не видно, але в ясний день коли придивитися, і знати на що дивитися, то все ж таки помітно Зерно нужно уметь ложить, иногда даже незначительное давление воздуха при подаче на пистолет покраски может изменить его положение на поверхности автомобиля... + куча хитростей... угол подачи краски, консистенция самой краски... растворитель долгий или короткий... сам краско-пульт должен быть предназначен для металлика и ещё 1000 моментов которые нужно учитывать.... Вы спросите откуда я про это знаю? В былые времена сам довольно на большом уровне готовил и красил технику.
Harddriver Опубліковано 13 Липня, 2008 в 20:59 #31 Опубліковано 13 Липня, 2008 в 20:59 Люди які професійно цим займаються знайдуть різницю, хоча б по зерну фарби. Можливо коли немає сонця то не видно, але в ясний день коли придивитися, і знати на що дивитися, то все ж таки помітно Зерно нужно уметь ложить, иногда даже незначительное давление воздуха при подаче на пистолет покраски может изменить его положение на поверхности автомобиля... + куча хитростей... угол подачи краски, консистенция самой краски... растворитель долгий или короткий... сам краско-пульт должен быть предназначен для металлика и ещё 1000 моментов которые нужно учитывать.... Вы спросите откуда я про это знаю? В былые времена сам довольно на большом уровне готовил и красил технику. " +1. Знайомий кузовщик виганяв сьогодні всіх "лєвих" і пріздношатающіхся на відстань 25 м., поки не почалось "дійство" 2 Vishenka - машини не постраждали, нутак, всеодно пыд шпакльовку все пішло 2 All - це був не рыдкий азот. Це виявилось була спецфігня, для заморожування жувачки при чищенні килимів, з подальшим її відшкрябуванням - суміш органічних розчинників з якимсь рідким газом. Не -196, але атмосферну вологу в іній перетворює.
B|gMF Опубліковано 19 Липня, 2008 в 18:53 #32 Опубліковано 19 Липня, 2008 в 18:53 Ого прикол... а где купить этот балончик?на сайте где ролик написали что (можно найти в компьютерных магазинах) - наверное только в пендосии...)вот тема?http://youtube.com/watch?v=8m5P_LYlhKsтолько где взять сухой лед?
Sirco24 Опубліковано 15 Серпня, 2013 в 05:31 #33 Опубліковано 15 Серпня, 2013 в 05:31 Про тонкий метал на шеврольотах сказано і написано багато. Десь в мене на боковинах (задня стійка, і вище) взялися неприємні вм'ятинки - як ніби хтось ліктем міцно обперся... Діаметр вм'ятин - 3-4 см, глибина - десь 1-1,5 мм. Вигин йде "плавний", без різких переходів, таке враження, що якби зсередини на вм'ятинку натиснути - все б вирівнялося. Майстри, з якими спілкувався, пропонують тільки шпаклювання і фарбування. Не хочу. Чув, що можуть вирівнювати такі вм'ятинки руцями. Майстри цю обставину підтвердили, але в Луцьку нікого не порадили, сказали, що є люди в Києві та в Дніпропетровську. Може, хтось когось порадить на місці? Авто - Шевроле Епіка, колір - чорний. займаємось видаленням вмятин у луцьку,вартысть такої вмятитни становитиме приблизно 150-200гр.знаходимось на сагайдачного 6 тел в контактах
Sirco24 Опубліковано 15 Серпня, 2013 в 07:34 #34 Опубліковано 15 Серпня, 2013 в 07:34 вирівнюємо вмятини на авто без покраски.луцьк вул сагайдачного 6. тел в контактах
biter Опубліковано 15 Серпня, 2013 в 07:42 #35 Опубліковано 15 Серпня, 2013 в 07:42 бачу, археологією теж займаєтесь?
Sirco24 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 08:55 #36 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 08:55 одна з наших робіт
MrVes Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 06:44 #37 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 06:44 одна з наших робітНедавно трішки бухий сусід капелюньку впав на капот .... козел .... та залишив вмятину.Скористався пропонованою послугою Sirco24. Тепіра ласточка радує як і раніше.Дякую.
deluxkangoo Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 07:57 #38 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 07:57 Недавно трішки бухий сусід капелюньку впав на капот .... козел .... та залишив вмятину.Скористався пропонованою послугою Sirco24. Тепіра ласточка радує як і раніше.Скільки обійшлось?
MrVes Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 08:37 #39 Опубліковано 27 Жовтня, 2013 в 08:37 Скільки обійшлось? Була кака, як на фото. За 1,5 години ідеально рівна кришка капота. ціна питання 100 грн.
Kiolan Опубліковано 1 Січня, 2014 в 08:31 #40 Опубліковано 1 Січня, 2014 в 08:31 На Тоеті одна вмятина від граду 38 $
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.