Перейти до змісту

[Архів] - [КУПЛЮ] комплект мамка + проц на 775 з AGP

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, Litovets сказано:

Відвалюється загрузочний пристрій. В першу чергу тре перевірити жорсткий диск і блок живлення.

На вул.Франка хлопець перевіряв Б\Ж,казав нормальний.В мене 2 вінта Діск С-ССД і 1трб окремо.

Опубліковано
6 хвилин тому, igrok сказано:

На вул.Франка хлопець перевіряв Б\Ж,казав нормальний.В мене 2 вінта Діск С-ССД і 1трб окремо.

на франка на 1 поверсі?

Опубліковано
1 час назад, igrok сказал:

Ну перш ніж списувати материнку я би все таки впевнився що з БЖ все в порядку. Замінити материнку діло не хітре.

Опубліковано
2 хвилин тому, Litovets сказано:

я би все таки впевнився що з БЖ все в порядку

Я то не бачив сам,але він казав,що ставив свій Б/Ж і та ж картина.

Опубліковано
1 минуту назад, igrok сказал:

Я то не бачив сам,але він казав,що ставив свій Б/Ж і та ж картина.

Ок. Тоді чи точно з системним диском все в порядку? Бо судячи з помилок на скрінах є якісь трабли з загрузочним диском.

Опубліковано
18 хвилин тому, Litovets сказано:

Ок. Тоді чи точно з системним диском все в порядку? Бо судячи з помилок на скрінах є якісь трабли з загрузочним диском.

або відпадає мостік, і САТА відвалюється.

Або шлейф галімий, або вінт.

Або живлення.

Або...

Або..

Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

або відпадає мостік, і САТА відвалюється.

Або шлейф галімий, або вінт.

Або живлення.

Або...

Або..

От і я про то, діагностику то тре починати з самої дальньої периферії, а то зразу материнку міняти.

Опубліковано
6 годин тому, Litovets сказано:

От і я про то, діагностику то тре починати з самої дальньої периферії, а то зразу материнку міняти.

з першого що побачив (бо ПК в мене).

- Старий БЖ. 450Вт, від "power master" чи подібний шлак. Типу сумнівних 450Вт.

- чепить на 2х гвинтах HDD. Лінь комусь було зняти другу кришку і пошкодував 3-й гвинтик. Ну і через перехідник.

- ВІдеокарта GTX 650Ti (живлення 6 пін) - через перехідник 2 молекса...  на вищевказаному БЖ!

- Hard Disk Sentinel при вході в систему верещить що жити вінту лишилося 92 дні (зозуля прямо!), хоча Вікторія сказала, що йому ледь 50хх годин. І живий смарт.

Була одразу думка замінити, але після тестів нічого подібного не виявлено. Єдиний сектор CRC.  Хоча "софтових" бедів вистачає справді. СМАРТ - ГУД.

1) Заміню БЖ на людський. Щоб без перехідників і т.д.

2) заберу інфу з вінта (в системі ще є SSD 128Gb), і зроблю йому LLF.  Після чого знову перевірю на Вікторії. Хоча, тут уже потрібно чистити таблицю СМАРТ, а я не маю на чому.

3) Протестую усе це після всіх проведених маніпуляцій.

Опубліковано
On 04.05.2020 at 21:04, Zheny@ сказано:

з першого що побачив (бо ПК в мене)

Нарешті знайшовся нормальний майстерZheny ,який зробив ПК.Хто тільки за нього не брався..Нічого в них не виходило і всі кажуть-материнка.А Женя зробив і за не дорого,дякую!!!:smile-zachot:

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...