Перейти до змісту

Ваші дії, якщо нашій планеті залишиться існувати 1 добу

icetea

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво дізнатись, що вибере людина, що вона зробить в останнє, якщо станеться така ситуація.

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
ну и по сложившимуся обычаю, топикстартер начинает со своего мнения ...

устрою большой костер из всех своих нужных и не нужных вещей, наемся клубники и послушаю свою любимую музыку :(

Опубліковано

Страшно становится от того что люди в погоне за материальным не задумываются, что в один день всего этого можно лишиться.А что тогда останется?Каждому своё

Опубліковано
Каждому своё

...так було написано на воротах Бухенвальду

Не приймай цей вираз так буквально

Опубліковано
Страшно становится от того что люди в погоне за материальным не задумываются, что в один день всего этого можно лишиться.А что тогда останется?

Правильно, не варто прив'язуватись до матеріального. Як на мене, то краще колекціонувати приємні враження, позитивні емоції, і такі інші речі. Кайф від нового мобільного або плазмового телевізора проходить дуже швидко, а спогади залишаються на все життя. Як на мене, то я дивуюсь людям, які напр. купляють в кредит супермодний комп'ютер, просто для того, щоб друзі і сусіди позаздрили, а працювати на ньому не будуть, ігри грати - це максимум. Особисто я б цю суму витратив би, наприклад, на поїздку в Прагу, подивився би місто, музеї, архітектуру. Vita brevis est, Ars longa. Життя коротке - мистецтво вічне. Хоча, правильно кажуть, кожному своє...

Опубліковано
я успею отростить ласты

плавать и мы умеем :(

а я собрал бы толпу друзей и пил бы с ними пиво

часа 4 из оставшихся суток

а потом на дочку смотрел бы. не отрываясь...

Опубліковано

Поїхав би в Київ, напився б з Шурою пивка, дьорнув би в Плама ствол, плюс взяв би свій - і пішов би стріляти депутатів.

Опубліковано

Yarchik та і мене беріть з собою))) я буду дорізати якшо патрони кінчаться, тим паче скла буде достатньо після випитого пива...

Опубліковано

ладно, тогда наводящий вопрос. какой предполагается сценарий "биг-бада-бума"? а то ведь за сутки, запасшись сваркой, материалом и десятком несведущих работников, можно выстроить какую-нить стальную коробочку с запасом кислорода и флоры на первое время, а потом имитировать космическую станцию и надеяться на спасение инопланетянами, ну или на Марс дрейфовать :D

Опубліковано
какой предполагается сценарий "биг-бада-бума"?

Який, який... Ну потоп і гігантський метеорит, імхо попса, вже було. Свіжий варіант кінця світу наступний: розгонить андронний коллайдер якісь незрозумілі частинки - бац, і на місці планети Земля утвориться чорна діра (як кричать всі в інеті). Чим не хепі-енд? І ласти з бункером не допоможуть. You can run, but you can't hide :D

Опубліковано

ну да, а откуда тогда известно, что именно сутки остались? причина явно должна быть внеземного происхождения. например марсианский большой адронный коллайдер :D

Опубліковано

Позитивні емоції... не думаю - психіка від такої нагрузки повністю розслабитись не дасть.

Тікати, спасатись і спасати інших - безглуздо.

Остається одне - прийняти все як є, і "усиленно" наводити порядок в душі.

Хотя що буквально буду робити - сам затрудняюсь прогнозувати, коли попаду в таку ситуацію - відпишусь.

Опубліковано

зачем в душе? лучше устроить небольшой seek'n'destroy, например по плану предложенному Ярчиком - вдруг с планетой все обойдется, так хоть мусор за собой уберем :D

Опубліковано

... а народ навіть не шевелиться. Де паніка ? Де воплі на вулицях ?

Просто не встигли ... повірити. Фальшстарт мабуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...