Перейти до змісту

Вибір пристрою для тривалого відеозапису

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

суть питання така: потрібно якимось гаджетом час від часу писати безперервне тривале відео, біля 8 годин зі звуком - лекції для навчання працівників

зеркалки - щось не знаю чи працюють з звонішнім блоком живлення, і чи хватить навіть самої великої флешки на то

Автомобільні відеореєстратори - мабуть мікрофон там буде заслабенький

Поки що є тільки думка взяти якусь хорошу ір камеру з мікрофоном, прив"язати до відеореєстратора, який уже є, та вмикати вручну запис при потребі. але теж не знаю який по якості буде звук

Можливо є в когось іще якісь ідеї?

Опубліковано

Зеркалкою можна зняти ролик десь до 30 хв, дуже гріється матриця.

А якщо взяти сучасну відеокамеру, виставити середнє розширення, тоді вистачить на 8 годин. В мене на флешкарту 32 Гб відео розширенням 1080 вміщається до 5 годин. Камера пише безперервно, але розбиває відеоролики по 4-4,2Гб.

Опубліковано

Для чого відеорегістратор для однієї камери?Треба брати камеру з мікрофоном,з слотом для СД карти і на літієвий АКБ.В мене десь до 24годин тримає.

Опубліковано
6 хвилин тому, igrok сказано:

Для чого відеорегістратор для однієї камери?Треба брати камеру з мікрофоном,з слотом для СД карти і на літієвий АКБ.В мене десь до 24годин тримає.

бо відеореєстратор уже є  :)

питання - яка камера і з яким акб тримає до 24 годин запису? я в питаннях відеотехніки майже нуль

Опубліковано
14 хвилин тому, mykola сказано:

А якщо взяти сучасну відеокамеру, виставити середнє розширення, тоді вистачить на 8 годин. 

питання іще в живленні. Які камери вмають працювати не від батареї а ще й від розетки

Опубліковано
Щойно, vampirich сказано:

Які камери вмають працювати не від батареї а же й від розетки

Всі ІР.Там ставиш Б\Ж на 12в і вона працює.

Опубліковано
17 хвилин тому, igrok сказано:

Всі ІР.Там ставиш Б\Ж на 12в і вона працює.

ну для ір я маю і відеореєстратор і рое, через сам задумався про цей варіант. 

але хз яка якість звуку у них

Опубліковано
1 час назад, vampirich сказал:

ну для ір я маю і відеореєстратор і рое, через сам задумався про цей варіант. 

але хз яка якість звуку у них

в видеоргист обычно есть вход под микрофон.

460i хватит с головой.

Опубліковано

Екшн-камеру не розглядали?

Моя від xiaomi не підходить лише по одній причині - занадто об'ємні файли (флешки на 32гб вистачає максимум на 2,5год). Можливо, інші моделі камер або альтернативні прошивки вирішать проблему.

Опубліковано
25 хвилин тому, T.Rex сказано:

Можливо, інші моделі камер або альтернативні прошивки вирішать проблему.

Звичайно вирішують,усі сучасні камери мають H.265 .

Опубліковано

ви херньою маєтесь, берете любу камеру для стріммінгу, підключаєте її до бж і мікрофон і стрімите все на ютуб, на виході ходь 4к хоч 12-20годин, аби дивились

в хіквіжина є камери які вміють самі стрімити одразу в ютуб

• 4 місяця потому...
Опубліковано
В 04.02.2020 в 08:15, vampirich сказал:

суть питання така: потрібно якимось гаджетом час від часу писати безперервне тривале відео, біля 8 годин зі звуком - лекції для навчання працівників

зеркалки - щось не знаю чи працюють з звонішнім блоком живлення, і чи хватить навіть самої великої флешки на то

Автомобільні відеореєстратори - мабуть мікрофон там буде заслабенький

Поки що є тільки думка взяти якусь хорошу ір камеру з мікрофоном, прив"язати до відеореєстратора, який уже є, та вмикати вручну запис при потребі. але теж не знаю який по якості буде звук

Можливо є в когось іще якісь ідеї?

Напишіть будь-ласка, який реєстратор маєте і блок живлення (poe)? З того будемо і дивитись і підберемо оптимальне для Вас.

Відеореєстратори мають внутрішній вінчестер і якщо добавити хорошу камеру з h.265 і h.265+, то Вам підійде.   

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...