Перейти до змісту

Що дивитись на супутнику після кодування

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 21.02.2020 в 23:22, Serpent сказав:

більшість каналів змінили модуляцію сигналу на DVBS2, після чого 50-70% супутникових абонентів навіть після розкодування сигналу не матимуть технічної змоги прийняти його.

Показати  

Брєд сивої кобили! На лохів розрахована така відповідь, з толку збивають! Да - є старі тюнери, що не підтримують ці стандарти але є багато бюджетних і навіть дешевих, що справляються с тими форматами. Навіть якщо такий, новий купити, то це буде далеко не 1099 грн з подальшою, помісячною абонплатою. Так що їх аргументи лише для тих, хто у цьому не петрає, щоб залякати, що "все пропало" :)

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 22.02.2020 в 08:54, paksivatova сказав:

Але зараз я щаслива з Мегого і жорстким диском )

Показати  

Ну от бачите, ви - щасливі, а чому? Правильно, тому що - вам пофіг на супутникове телебачення )))

Опубліковано
  В 22.02.2020 в 09:38, Bliksss сказав:

Ну от бачите, ви - щасливі, а чому? Правильно, тому що - вам пофіг на супутникове телебачення )))

Показати  

хоча у мене є така антена )

декор

Опубліковано
  В 22.02.2020 в 09:40, paksivatova сказав:

хоча у мене є така антена )

декор

Показати  

Зміни вже зроблені.

Світ клином на цьому не зійшовся.

Є тюнери Т2 ( безкоштовно ) , на даний час показує 32 канали.

Є тюнери Т2/S2 ( COMBO безкоштовно ) для супутникових антен , на даний час показує 106 канали України і Росії.

Є платне супутникове телебачення .

Є IPTV , MEGOGO і подібні сервіси в інтернеті. З інтернет приставками або SmatrTV. Платне : доступ до інтернету і до інтернет сервісів .

Просто треба зробити вибір.

Хто писав петиції ? Коли у вересні 2018 відключили аналогове телебачення . І всі в три дорого купували нові тюнери.

Телебачення це їхній бізнес.

Опубліковано

Влада і телеканали знайшли альтернативу кодуванню

Показати контент

Опубліковано

В 28.02.2020 в 16:56, igorgame сказав:

Повідомляється, що з представниками медіагруп домовилися до 16 березня 2020 року забезпечити запуск незакодованих супутникових міжнародних версій загальнонаціональних телеканалів.

Показати  

Якщо я правильно зрозумів, то повного розкодування закодованих супутникових каналів не буде, тобто його взагалі не буде?

Буде додатково створено супутникові міжнародні версії загальнонаціональних телеканалів (цікаво було б взнати їх перелік), які будуть незакодовані?

Цікаво це будуть повні аналоги закодованих супутникових каналів? Чи щось на кшталт Інтер+ чи 1+1 internacional? То тоді плюсам і інтеру нічого створювати не потрібно, у них вже є.

Крім того, оператори супутникового мовлення повинні розробити соціальні пакети з мінімальною абонплатою для соціально незахищених верств. Таким чином, українці отримають доступну можливість переглядати закодовані телеканали.

Показати  

А екстатюнери за овер1Кгривень залишиться?

Підсумовуючи вищевикладане, в мене залишилось враження, що ОП вчергове розвів українців, як котів, бо повідомлення, що

Головні телеканали України найближчим часом розблокують супутниковий сигнал. Про це домовилися під час зустрічі в п'ятницю, 28 лютого, Володимир Зеленський з керівниками медіагруп, повідомляє Офіс президента.

Показати  

не відповідає дійсності.

імхо

А ось це вже до супутникового тв не відноситься

Для комплексного вирішення проблеми з доступом українців до інформації президент запропонував провайдеру ефірного цифрового телебачення Зеонбуд до 4 березня 2020 року вжити заходів для зміни модуляції сигналу. Це розширить покриття цифрового телебачення на території держави і полегшить доступ населення до телемовлення.
Також Зеонбуд до 1 травня 2020 року забезпечить установку цифрових передавачів у 47 населених пунктах України відповідно до раніше взятих зобов'язань. Крім того, оператор повинен модернізувати наявні антенно-фідерні системи для всіх прикордонних територій.

Показати  

хоча плюсується...

Опубліковано

І що кому не зрозуміло?!  Зе ставив питання, що громадяни не знають новин і не розуміють , що відбувається у державі. У відповідь чи на його скромне прохання оператори зроблять примітивні міжнародні версії з випусками новин, рекламою 2/3 годин мовлення та розважалками типу квартал95. Завіса. Просили - зробив.

Опубліковано

Можливо все буде простіше - з каналів Інтер+ та 1+1 international  знімуть biss кодування, до них причепом Україна24 та Перший Національний та й годі. 

Опубліковано
  В 28.02.2020 в 18:45, Igor DMX сказав:

оператори зроблять примітивні міжнародні версії з випусками новин, рекламою 2/3 годин мовлення та розважалками типу квартал95

Показати  

ось власне, про що я писав в попередньому своєму пості

Розкодування не буде. Роз’яснення 1+1 media

Показати контент

Опубліковано
  В 28.02.2020 в 17:49, Basil сказав:

не відповідає дійсності.

Показати  

Що ти о-то нарізав ніби я те сказав? :)  Я статтю запостив з відповідною тематикою, чого ти до мене апелюєш? :) Що і як воно буде - я сам чудово знаю, йди це Зе або медіа-групам розкажи :)

Опубліковано
  В 28.02.2020 в 18:45, Igor DMX сказав:

оператори зроблять примітивні міжнародні версії з випусками новин, рекламою 2/3 годин мовлення та розважалками типу квартал95

Показати  

І так і ні! Міжнародки зроблять, а от розважалок там не буде, бо саме через них і кодували, а от архівних різних програм 5-10 річної давнини, фільмів старих напхають + новини - це буде! А Квартал95 свій канал має і теж платний, закодований, вони раніше свою лінію виробили, а іншим - за гроші :)

Опубліковано
  В 28.02.2020 в 17:49, Basil сказав:

Крім того, оператори супутникового мовлення повинні розробити соціальні пакети з мінімальною абонплатою для соціально незахищених верств. Таким чином, українці отримають доступну можливість переглядати закодовані телеканали.

Показати  

А екстатюнери за овер1Кгривень залишиться?

Показати  

Ти взагалі розумієш як це працює? І не тільки екстра, а і Віасат - звісно залишаться! Там по підписці працює. Буде дешевший пакет, проплатиш і тобі відкриють перегляд і все.

Опубліковано
  В 28.02.2020 в 20:54, igorgame сказав:

Там по підписці працює. Буде дешевший пакет, проплатиш і тобі відкриють перегляд і все.

Показати  

та я розумію... я трохи про інше... в свій час, як впроваджували т2, азіров роздавав тюнери т2 задарма деяким соціально незахищеним верствам населення...

я мав на увазі, чи планує уряд зе!гончарука подібну роздачу тюнерів?  чи тіко зобов'яже операторів надавати "соціальні пакети з мінімальною абонплатою для соціально незахищених верств", а тюнери най самі купують...

Опубліковано
  В 28.02.2020 в 21:01, Basil сказав:

я мав на увазі, чи планує уряд зе!гончарука подібну роздачу тюнерів?

Показати  

О - про це вже марно мріяти :( О бач і Азірова з гарного боку згадав, щось да робили корисне для людей :)

Опубліковано
  В 29.02.2020 в 08:58, igorgame сказав:

О - про це вже марно мріяти :( О бач і Азірова з гарного боку згадав, щось да робили корисне для людей :)

Показати  

Коли роздавали малозабезпеченим тюнери Т2 то держава з бюджету заплатила по 500 грн.

При курсі бакса 8 грн. це 62.5$ . 

Китайці їх виготовили по 8-10$ , непоганий бізнес за рахунок держави. :)

Яка зараз ціна Т2? Це наслідок того що послабили монополію і дозволили продавати тюнери інших виробників.

Опубліковано
  В 05.03.2020 в 13:28, Ярик сказав:

Коли роздавали малозабезпеченим тюнери Т2 то держава з бюджету заплатила по 500 грн.

При курсі бакса 8 грн. це 62.5$ . 

Китайці їх виготовили по 8-10$ , непоганий бізнес за рахунок держави. :)

Яка зараз ціна Т2? Це наслідок того що послабили монополію і дозволили продавати тюнери інших виробників.

Показати  

Ну якщо так вирішили показати свої знання в темі по Т2, то забули врахувати, що тюнери, котрі розповсюджувалися для перегляду Т2 контенту (Ромсат, Трімакс..) були ліцензовані під систему кодування Irdeto і мали карткоприймач. Так що порівнювати ці апарати і їх вартість повністю нелогічно. Різний клас і завдання. Наступним кроком влади було б закодувати Т2 , залишивши місцеві канали безкоштовно, а центральні з невеликою зовсім абонплатою. Тоді швидко щастя і ейфорія від дешевого китайського обладнання пройде. Поживемо-побачимо...

Опубліковано
  В 05.03.2020 в 13:41, Igor DMX сказав:

Ну якщо так вирішили показати свої знання в темі по Т2, то забули врахувати, що тюнери, котрі розповсюджувалися для перегляду Т2 контенту (Ромсат, Трімакс..) були ліцензовані під систему кодування Irdeto і мали карткоприймач. Так що порівнювати ці апарати і їх вартість повністю нелогічно. Різний клас і завдання. Наступним кроком влади було б закодувати Т2 , залишивши місцеві канали безкоштовно, а центральні з невеликою зовсім абонплатою. Тоді швидко щастя і ейфорія від дешевого китайського обладнання пройде. Поживемо-побачимо...

Показати  

На скільки баксів дорожче виготовити тюнер з картоприймачем?

На 3-5$     Чи Я помиляюсь ?

В одному ви праві , був період при Януковичу що деякі канали на Т2 кодували. Але коли дали йому підсрачника то кодування відмінили.

Опубліковано
  В 05.03.2020 в 13:41, Igor DMX сказав:

мали карткоприймач

Показати  

Немає там карткоприймача, лише дірки під карту... Бо корпуса з супутникових тюнерів...

Опубліковано
  В 05.03.2020 в 13:48, Ярик сказав:

На скільки баксів дорожче виготовити тюнер з картоприймачем?

На 3-5$     Чи Я помиляюсь ?

В одному ви праві , був період при Януковичу що деякі канали на Т2 кодували. Але коли дали йому підсрачника то кодування відмінили.

Показати  

сенс питання не в вартості самого карткоприймача і роботі по його встановленню, а ліцензії на систему доступу. Чомусь брати китайці повально тюнери з конаксом під home-шару екстра тв або відеогвард віасат україну не  робили. хоч попит був би однозначно.  а щодо перспективи кодування, то моя особиста думка, що до цього дійде років за 5. коли деруть гроші за транзит/доставку незрозуміло чого, то взяти з 10 грн. за Т2 взагалі не питання. соррі якщо в оффтоп сповзла розмова.

Показати контент

Опубліковано
  В 05.03.2020 в 13:28, Ярик сказав:

непоганий бізнес за рахунок держави.

Показати  

Ну так а хто був власником Зеонбуду, того що Т2 росповсюджє? Синок Яника... Все логічно :)

Опубліковано
  В 07.03.2020 в 11:45, igorgame сказав:

Сьогодні всі канали розкодовано!!! Чи на довго? Чи то лише до 8 березня так випендрились? :)

Показати  

вчора поломка якась у них сталась

Опубліковано
  В 07.03.2020 в 12:45, charlie сказав:

вчора поломка якась у них сталась

Показати  

У всіх медіа-груп? :) Мовлення на різних частотах тому не думаю, що якась поломка може вплинути на кодування!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...