Перейти до змісту

Довідка про приписку за минулі роки - чи десь можна?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Можливо хто стикався, можливо хто що чув... Цікавить, чи можливо десь взяти довідку про приписку по такій-то адресі в період 1991-2000 роки? А ЦНАПі відразу відфутболили, сказали, що такої інформації в них в архіві немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% в паспортистів в ЖЕКу була така інфа, вроді їх розігнали, але архів - вони кудись передали...

Ну і ще один варіант, 100% ця інфа є в ДМС... До речі, вони знову повернулись на Кравчука - можна зайти та запитати, дадуть таку довідку, тільки не знаю як швидко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 годин тому, Bliksss сказано:

але архів - вони кудись передали...

знати б куди... Могли й просто викинути/спалити

22 годин тому, Bliksss сказано:

Ну і ще один варіант, 100% ця інфа є в ДМС...

інфа про зарашній момент? Можливо... А мені ж потрібно за 20-річну давнину, сумніваюсь, що в них це зберігається...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, jack74 сказано:

інфа про зарашній момент? Можливо... А мені ж потрібно за 20-річну давнину, сумніваюсь, що в них це зберігається...

в них всі дані про всі місця твоєї прописки, за час незалежності - точно ))) Сам бачив, бо колись (років 8 назад) таку довідку в них брав, мені потрібно було зазначити попереднє місце проживання з такого-то по такий-то рік. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 хвилин тому, Barugan сказано:

Так позвони в Жек, запитайся, такі документи не викидають, там мабуть терміни зберігання є. 

On 04.12.2019 at 18:38, Bliksss сказано:

в паспортистів в ЖЕКу була така інфа, вроді їх розігнали,

чи ні? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Паспортистів при ЖЕКах розігнали - 100%, тепер реєструє місце проживання (прописує) - ЦНАП, довідку про склад сім'ї може видати і голова ОСББ, архів в міграційній службі... Простіше туди сходити, там гемору набагато менше ніж в ЦНАПі. Доступ до демографічного реєстру - в них є, раніше і вся картотека в них зберігалась, за логікою, досі вона мала б бути вже оцифрованою (чув що навіть баблішко на це виділялось). 

В минулому році, міняв там паспорт на ID картку, на додачу видали витяг з дем. реєстру в якому було вказано попереднє місце проживання (і дата коли виписався) та теперішня прописка. Але, в старому паспорті - в мене штампа про прописку не було, жодного)) так що, доступ до реєстру мають, навіть до архівного, а в ЦНАПІ - мають право тільки вносити нові дані..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Barugan сказано:

бумаги або там, або скажуть куди передали

так хто скаже, якщо їх розігнали, як каже Бліксс? 

6 хвилин тому, Bliksss сказано:

архів в міграційній службі... Простіше туди сходити, там гемору набагато менше ніж в ЦНАПі.

так в ЦНАПі ж я кажу - сказали не мають таких архівів. А на Кравчука завтра з'їжджу, пошукаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 05.12.2019 at 20:19, jack74 сказано:

А на Кравчука завтра з'їжджу, пошукаю

Їздив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, не викроїв часу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...