Перейти до змісту

Фортепіанний концерт Ангеліни Гаделії

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

2 липня о 18.00 у приміщенні луцького Народного дому «Просвіта» відбудеться фортепіанний благодійний концерт Ангеліни Гаделії зі США. У програмі: твори Фредеріка Шопена, Людвіга ван Бетховена, Франца Шуберта, Клода Дебюссі, Сергія Рахманінова та Роберта Шумана. Про це Інтернет-видання «Волинська правда» повідомили 1 липня у прес-службі Волинського обласного благодійного фонду «Переображення».

Ангеліна Гаделія виступала у всесвітньовідомих концертних залах США (Карнегі Хол, Український Інститут Культури Нью-Йорка та Український Музей Сучасного Мистецтва в Чикаго), а також на фестивалях в Канаді, Мексиці, Франції, Італії та Іспанії, була солісткою у багатьох симфонічних оркестрах США під керівництвом видатних диригентів Джеймса Левайна, Давида Стерна, Джеймса Конлона та Теодора Кучара (головного диригента Київського національного Симфонічного Оркестру).

pravda.lutsk.ua

• 3 тижня потому...
Опубліковано

я був. Файно дівчина грає на фортепіано, я б сказав віртуозно :smile3: Емоційно і захопливо. Мені дуже сподобався концерт! І личко миле :)

А ще мені сподобалось шо вона сказала чиїсь слова, типу "музику Бог дав людям, шоб можна було молитись без слів"

Опубліковано

А ти по запрошенню від "Переображення" ходив, чи як? :dont: Звернув увагу, що за люди сиділи у залі, окрім інвалідів?! :)

Опубліковано

Я не придивлявся, а хто там був?

Я побачив концерт в соборі Петра і Павла, сходив. А через день я замітив афішу Гаделії

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...