Перейти до змісту

Фортепіанний концерт Ангеліни Гаделії


REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

2 липня о 18.00 у приміщенні луцького Народного дому «Просвіта» відбудеться фортепіанний благодійний концерт Ангеліни Гаделії зі США. У програмі: твори Фредеріка Шопена, Людвіга ван Бетховена, Франца Шуберта, Клода Дебюссі, Сергія Рахманінова та Роберта Шумана. Про це Інтернет-видання «Волинська правда» повідомили 1 липня у прес-службі Волинського обласного благодійного фонду «Переображення».

Ангеліна Гаделія виступала у всесвітньовідомих концертних залах США (Карнегі Хол, Український Інститут Культури Нью-Йорка та Український Музей Сучасного Мистецтва в Чикаго), а також на фестивалях в Канаді, Мексиці, Франції, Італії та Іспанії, була солісткою у багатьох симфонічних оркестрах США під керівництвом видатних диригентів Джеймса Левайна, Давида Стерна, Джеймса Конлона та Теодора Кучара (головного диригента Київського національного Симфонічного Оркестру).

pravda.lutsk.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

я був. Файно дівчина грає на фортепіано, я б сказав віртуозно :smile3: Емоційно і захопливо. Мені дуже сподобався концерт! І личко миле :)

А ще мені сподобалось шо вона сказала чиїсь слова, типу "музику Бог дав людям, шоб можна було молитись без слів"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти по запрошенню від "Переображення" ходив, чи як? :dont: Звернув увагу, що за люди сиділи у залі, окрім інвалідів?! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не придивлявся, а хто там був?

Я побачив концерт в соборі Петра і Павла, сходив. А через день я замітив афішу Гаделії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...