Перейти до змісту

в Киеве выступит группа "Queen"


t0rik

Рекомендовані повідомлення

  • Адміністратори

gueen_2_7_8.jpg

В Киев едет группа "Queen". На официальном сайте коллектива появилась информация о том, что их европейское турне совместно с Полом Роджерсом откроется в Киеве бесплатным концертом в середине сентября.

Как сообщает газета "Сегодня", источник, приближенный к Фонду Пинчука, заверил, что группу привозят не они. В пресс-службе Фонда Елены Франчук информацию ни подтвердили, ни опровергли: "Мы не можем аппелировать слухами, на сегодня фактов нет. Возможностей никаких не исключаем, для нас открыты все пути. Возможно, к августу что-то станет известно. Могу только точно сказать, что с осени начинается новая информационная кампания", - ответили газете.

Любопытно, что на сайте российского фан-клуба QueenRocks.Ru уже опубликована информация о том, что концерт состоится 12 сентября и проводится "фондом "АНТИСПИД", основателем которого является Елена Франчук - дочь экс-президента Леонида Кучмы и жена Виктора Пинчука".

Российский Фан-Клуб "Queen" обещает поклонникам организовать пригласительные в фан-зону и сообщает о том, что тур откроется не в Киеве, а в Москве двумя концертами 15 и 16 сентября (по мнению россиян, украинский благотворительный концерт будет проведен вне тура). "Я, конечно, не хотел бы что либо комментировать до появления официальных пресс-релизов и заявлений со стороны Фонда "АНТИСПИД" или "Queen", но информация в качестве новости на их сайте уже есть. И российские фаны уже активно готовятся к концерту в Киеве", - рассказал руководитель QueenRocks.Ru Алан Маршалл.

http://news.liga.net/news/N0835516.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоть їх не сильно люблю, але напевно зїжжю...тільки щось мені здається там буде як на МакКартні - мега велика фан зона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...
Queen їде в Харків

12 вересня о 19.00 у Харкові на площі Свободи відбудеться благодійний концерт британської рок-групи Queen та Пола РОДЖЕРСА.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції у Києві повідомила засновниця благодійного Фонду "АнтиСНІД", ініціатор приїзду британських музикантів до України Олена ФРАНЧУК.

Благодійний концерт Queen у Харкові відкриє європейське турне групи.

«Це буде не тільки концерт, а велике шоу, якого ще не бачила Україна», - зауважила О.ФРАНЧУК.

За тиждень до концерту розпочнеться інформаційна робота зі студентами та молоддю. Працюватимуть близько 200 волонтерів на вокзалах, станціях метро, вони роздаватимуть інформаційні матеріали про ВІЛ/СНІД.

За словами О.ФРАНЧУК, Queen виступить саме у Харкові, тому що це найбільше студентське місто України.

По-перше, Харків - місто студентів, а студенти, молодь відноситься до групи ризику СНІД.

По-друге, скільки ж можна вже мучити Київ концертами. Треба й з іншими містами поділитися. Тим більше масштаби центральної площі Харкова, площі Свободи не поступаються столичним, а навіть навпаки.

Харківський концерт "Queen" транслюватиметься у прямому ефірі на "Новому каналі".

На запитання, яким чином вдалося переконати Queen приїхати до України, О.ФРАНЧУК відповіла: «Після концерту в Києві сера Елтона ДЖОНА та Пола МАККАРТНІ стало легше домовлятися».

Вона також повідомила, що квитки у VIP-ложу коштуватимуть від 2,5 тис. доларів.

Група напередодні концерту прибуде до Києва, де її учасники разом з О.ФРАНЧУК проведуть спільну прес-конференцію. Відбудеться також світський прийом.

Обладнання для концерту спеціально буде доставлено в Україну двома літаками Ан-124 7 вересня у 12 сорокафутових контейнерах.

Цікаво, а з Луцька організовується виїзд на концерт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагаліто вони мали 12 виступати в Харькові на площі свободи є у вас посилання з оф сайту ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто дивився по Новому каналі виступ , ділимось враженнями .

мої вкладаються в пару слів ,Bad Queen Company ^_^   

PS. краще цей коктейль розділити і слухати окремо Bad Company , Queen  окремо , це зовсім різні групи , хоча грали в один і той самий час. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

в нас в універі хтось казав що квін знову приїдуть в Україну і будуть грати на майдані незалежності на Новий РІк !

ІМХО гон туди їхати на канц ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...