Перейти до змісту

Куплю кулер для ноутбука HP 250 G5

Рекомендовані повідомлення

Той, що є почав тріщати-гудіти-шуміти.

Дуже бажано сьогодні-завтра.

IMG_20191130_084413-COLLAGE.thumb.jpg.a43e6d59bd861eb0d276b91c92825729.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуйте для початку зняти крильчатку і змазати вісь силіконовою змазкою. У мене ще з півроку працював.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, bormotuha сказано:

Спробуйте для початку зняти крильчатку і змазати вісь силіконовою змазкою. У мене ще з півроку працював.

На жаль, не маю ні навику, ні силіконової змазки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 хвилин тому, MaestroA сказано:

На жаль, не маю ні навику, ні силіконової змазки.

У вас, бачу, не складно зняти кулер, ноутбук повністю розбирати не потрібно, змазку можу віддати, ще капелька залишилась. Подивіться відео на Ютуб. А кулер вам ще послужить, гуде, бо треба почистити від пилюки, протріть спиртом, змажте вісь, можна любою змазкою, якою можна для високих обертів і температури.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 хвилин тому, bormotuha сказано:

У вас, бачу, не складно зняти кулер, ноутбук повністю розбирати не потрібно, змазку можу віддати, ще капелька залишилась. Подивіться відео на Ютуб. А кулер вам ще послужить, гуде, бо треба почистити від пилюки, протріть спиртом, змажте вісь, можна любою змазкою, якою можна для високих обертів і температури.

Я ноутбук вже розібрав, це не проблема. Цікаво, що він у користуванні півроку і всередині пилу практично не було (фото у моєму першому пості одразу після розборки без чистки).

Якщо мені не допоможе людина, до якої я паралельно звернувся, - буду просити допомоги.

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@bormotuha  - не всі компактні кулери виконані по технології maglev (де крильчатка з валом у втулці, утримується силою магнітої левітації), і підлізти, розібрати, та помазати буде ніяк,  бо фіксація - стопорним кільцем нерозбірної конструкції.

@MaestroA  - Андрій, нічого не втрачаєш, можеш зрізати канц ножем\скальпелем чотири наплавлених виступи які утримують кришку і корпус кулера, якщо крильчатка вийметься без зусиль, подмухати у втулку, капля-дві автомобільної синтетики чи будь-якого рідкого мастила і він ще побігає, а якщо не злізе, тоді заміна - без варіантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроде бы он.

звоните (05O)916 30 62

IMG_0020.thumb.jpeg.a50d9d8e49bdb31bc221e4a2f94b96dd.jpegIMG_0021.thumb.jpeg.ac165993be67f5f02ffd08dde0774c18.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за поради та пропозицію.

Вдалося полікувати старий. Побачимо, скільки прослужить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...