Перейти до змісту

Дозвіл на будівництво альтанки з цегли

sanjul

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Є будівельний паспорт та дозвіл на будівництво! Після залитого фундаменту на будинок, прийшло розуміння, що - це довгобуд на роки! Є бажання, для початку, побудувати альтанку з цегли та барбекю/пічка задля відпочинку! Запитання, чи варто вносити зміни в будівельний паспорт та дозвіл на будівництво? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось я не зрозумів... яким боком залитий фундамент під будинок до альтанки? Ти під альтанку фундамент лити зібрався, чи що??? Альтанка - це "бєсєдка", нашо там фундамент??? А все, що без фундаменту - не потребує будпаспорта, наскільки я розумію.

Чи може ти під "альтанкою" розумієш щось інше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, jack74 сказано:

шось я не зрозумів... яким боком залитий фундамент під будинок до альтанки? Ти під альтанку фундамент лити зібрався, чи що??? Альтанка - це "бєсєдка", нашо там фундамент??? А все, що без фундаменту - не потребує будпаспорта, наскільки я розумію.

Чи може ти під "альтанкою" розумієш щось інше?

на той фундамент де будинок поставити альтанку поставити.я так зрозумів.як на картинках,з фундаментною основою.я на приватизованій ділянці років 5 тому поставив.документи не змінював.

5937cfc3e76491689-4.jpg

4119671.webp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Бесєдка" як у прикріпленні з пічкою, стрічковий фундамент заливається сантиметрів на 40, стовбчики на глибину промерзання. Альтанку в іншому місці, а не на фундаменті будинка))) В будівельному паспорті зданого в архітектуру немає зазначено про будівництво альтанки, лише будинок (фундамент залито). Ділянка приватизована! Чи варто вносити зміни у буд паспорт?

kryisha-besedki-kupoloobraznaya.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, sanjul сказал:

Чи варто вносити зміни у буд паспорт?

Забий

З тирнету:

Підкажіть, будь ласка, які споруди потрібно вказувати в будівельному паспорті? Зараз закінчую будівництво будинку. Якщо з часом я побудую альтанку і лазню, не завадить відсутність даних про цих будівлях оформити будинок?

Відповідь:

Доброго дня. У будівельному паспорті краще вказати всі капітальні споруди, навіть якщо ви не збираєтеся їх будувати зараз. Альтанка не є капітальною спорудою. Баня ж має фундамент і її потрібно вказати в будівельному паспорті та в повідомлення або декларації про початок будівельних робіт. Навіть якщо побудувати лазню - з часом її можна буде ввести в експлуатацію, адже в дозволі про початок будівництва вона вже буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 минуты назад, nickel сказал:

Забий

З тирнету:

Підкажіть, будь ласка, які споруди потрібно вказувати в будівельному паспорті? Зараз закінчую будівництво будинку. Якщо з часом я побудую альтанку і лазню, не завадить відсутність даних про цих будівлях оформити будинок?

Відповідь:

Доброго дня. У будівельному паспорті краще вказати всі капітальні споруди, навіть якщо ви не збираєтеся їх будувати зараз. Альтанка не є капітальною спорудою. Баня ж має фундамент і її потрібно вказати в будівельному паспорті та в повідомлення або декларації про початок будівельних робіт. Навіть якщо побудувати лазню - з часом її можна буде ввести в експлуатацію, адже в дозволі про початок будівництва вона вже буде.

Та гуглив...Неоднозначна відповідь...В тому і річ, що моя альтанка буде мати фундамент...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, sanjul сказал:

Та гуглив...Неоднозначна відповідь...В тому і річ, що моя альтанка буде мати фундамент...

Нікому про це не кажи. :)

Ну або внеси зміни в будівельний паспорт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 хвилин тому, nickel сказано:

Забий

повністю підтримую.

А якщо кому-небудь коли-небудь (навіть не уявляю з якого дива) вздумається звірити твої будівлі з проектами, ну то тоді й "оформиш".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...