Перейти до змісту

Продам поло MERCEDES BENZ MCLaren

quicknick

Рекомендовані повідомлення

Продам поло MERCEDES BENZ MC Laren. Нове, дуже якісне. Розмір L. Висота - 73см, ширина - 52 см.

Ціна - 300 грн. Торг. Зв`язок тема, приват.

IMG_0109.JPG

IMG_0108.JPG

IMG_0110.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

290 грн. Торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

280 грн. Торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колір? Країна виробник? Склад матеріалу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вбивай мене такими питаннями. Я як купував, не заганявся такими питаннями. Річ якісна і сподобалася мені, але розмір трохи замалий. У мене є така ж але AUDI sport, там розмір підійшов.  Виглядає без перебільшення бомбезно. По місту можу підвезти, подивишся все що тебе цікавить, поміряєш. Сподобається - купиш, не сподобається - не купиш. Які можуть бути питання....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, quicknick сказал:

Не вбивай мене такими питаннями. Я як купував, не заганявся такими питаннями. Річ якісна і сподобалася мені, але розмір трохи замалий. У мене є така ж але AUDI sport, там розмір підійшов.  Виглядає без перебільшення бомбезно. По місту можу підвезти, подивишся все що тебе цікавить, поміряєш. Сподобається - купиш, не сподобається - не купиш. Які можуть бути питання....

Ну не такі вже й важкі питання. Колір хоч скажи - чорний, синій? А відповіді на два інші питання ти легко знайдеш на бірці, яка є зсередини поло, на внутрішньому лівому шву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, quicknick сказал:

По місту можу підвезти, подивишся все що тебе цікавить, поміряєш. Сподобається - купиш, не сподобається - не купиш. Які можуть бути питання....

А й справді. Тож під'їхати простіше, ніж три слова написати. Причому наклацав в тому повідомленні набагато більше слів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колір темно-синій, практично чорний. Мені здається темно-IMG_0115.thumb.JPG.004452712910369caf9a8947f803f2bd.JPGсинім, декому чорним. Країну виробника нашвидкоруч не знайшов - придумайте самі. Придбано в Польщі.

P.S. Мені дійсно підвезти по місту невелика проблема, набагато менша, ніж комусь спуститися з 3-4 поверха на вулицю. Невже інформація, яку я надав приблизила вас до придбання  більше ніж побачити/пощупати/поміряти наяву. Сумніваюся...

IMG_0116.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано. Закрийте тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...