jack74 Опубліковано 20 Липня, 2019 в 18:05 #1 Опубліковано 20 Липня, 2019 в 18:05 Хочу запитати у тих, хто "в темі" (може хто шо підкаже толкове) - де можна реально почерпнути знань з 3D-моделювання? Не в ВУЗаз по спеціальностях типу "121 -інженерія програмного забезпечення" (де в реальності самі толком не вміють працювати в цій сфері, а натомість забивають навчальний час різним сміттям, імітуючи процем навчання), а десь (я не знаю де, тому й запитую), де будуть дійсно давати знання , практичні знання з цього напрямку... Дочка зараз самотужки освоює ті різні програми (я не пам'ятаю, які вона там називала), бачу, що сидить, і бачу, що щось там виходить, але хочу якось допомогти,... В інеті всюди одна реклама "ми навчимо", а почитаєш реальні відгуки людей - пшик...
Factory Опубліковано 21 Липня, 2019 в 00:25 #2 Опубліковано 21 Липня, 2019 в 00:25 кхм, відеоуррки + практика, є трохи практики гоу на модерн, там і освоється з практичними завданнями
jack74 Опубліковано 21 Липня, 2019 в 00:30 Автор #3 Опубліковано 21 Липня, 2019 в 00:30 відеоуроки - це тим вона зара і вчиться, а вся поки наявна "практика" - це оте самостійне навчання по тих відеоуроках. Тому й цікавлюся, можливо є якісь суто вузькоспеціалізовані курси, дистанційні навчання, чи щось таке...
Factory Опубліковано 21 Липня, 2019 в 08:53 #4 Опубліковано 21 Липня, 2019 в 08:53 напиши софт в якому працює
jack74 Опубліковано 21 Липня, 2019 в 10:25 Автор #5 Опубліковано 21 Липня, 2019 в 10:25 Блендер точно, знаю ПиСи: запитав - да, в Блендері вчиться. (ну, фотожоп, само-собою, хоч це й не 3Д). Маї, 3дМакси поки не чіпала, бо вони платні і більш навороченіші, то поки не хоче "галопом по єропам", а в Блендері навчитись впевнено плавати, а тоді вже за інші братись буде... Ну, такі її плани
Соромітник Опубліковано 22 Липня, 2019 в 20:27 #6 Опубліковано 22 Липня, 2019 в 20:27 Чьот я не особо вірю у відмінні результати при онлайн навчанні. Все таки вчитель/ментор рішає. Тому за хорошою базою тра буде їхати у Львів чи Київ. В столиці є хороший тримісячний базовий курс в Прожектора. Но то якщо уже старша та є час і гроші Якщо дитина – книги та відео наше всьо Можна взяти програму навчання того ж Прожектора та копати по темі. Отут – тиць
jack74 Опубліковано 22 Липня, 2019 в 21:03 Автор #7 Опубліковано 22 Липня, 2019 в 21:03 28 хвилин тому, Соромітник сказано: Чьот я не особо вірю у відмінні результати при онлайн навчанні. Все таки вчитель/ментор рішає. ну так от і я також... тому й запитую 28 хвилин тому, Соромітник сказано: Но то якщо уже старша та є час і гроші в смислі? Наскільки "старша"? Я ж писав про номера спеціальностей у ВУЗах, знач вже як мінімум абітурієнтка 19 років. - це "старша"? Чи ти про що? Час є (типу все життя попереду), а "гроші" - це ж поняття відносне... Я ж тато, тому й шукаю, де б купити навчання, але саме навчання по суті, а не за "філософію+суспільствознавство+хєрзнанашоякуфігню" і т.д. 33 хвилин тому, Соромітник сказано: В столиці є хороший тримісячний базовий курс в Прожектора. не доколупуюсь, просто уточнюю - це звідки висновок? Сам маєш досвід цього курсу? Чи просто прочитав десь відгуки?
Revolver Опубліковано 23 Липня, 2019 в 08:01 #8 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 08:01 вчитись 3д без конкретнх завдань важко, коли є завдання, хоча б за символічну плату або на перспективу, та най навіть власний проект якийсь, тоді все по іншому, тому що уроки, ти ніби все знаєш, а коли робити щось конкретне то вилазить купа дрібниць, колись робив ролик де мала бути 3д графіка то за місяць зробив (щось взяв, щось доробив) в сінема 4д те що треба було, притому раніше не мав справи. грубо кажучи, після уроків, потрібно вирішувати завдання на тему
Amor Опубліковано 23 Липня, 2019 в 08:16 #9 Опубліковано 23 Липня, 2019 в 08:16 Можна ставити завдання які будуть цікаво для себе. Наприклад зробити щось додому і потім роздрукувати на 3д принтері. Буде цікаво і потім можна оцінити якість роботи
MACCEN Опубліковано 24 Липня, 2019 в 07:38 #10 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 07:38 В 21.07.2019 в 03:30, jack74 сказал: відеоуроки - це тим вона зара і вчиться, а вся поки наявна "практика" - це оте самостійне навчання по тих відеоуроках. Тому й цікавлюся, можливо є якісь суто вузькоспеціалізовані курси, дистанційні навчання, чи щось таке... Можна взяти реальну задачу за яку заплатять гроші, й пробувати реалізувати, зараз модно стоврювати відеоінструкції - на Модерні це тренд, тому що люди часто міняються і не знають як правильно щось складати, а тут тобі на відео крутять що і як за чим складається, тому це зручно й люди швидко вчаться - це як варіант навчання. Можна з меблевою фабрикою якоюсь маленькою домовитись наприклад у них є якийсь процес, от його можна візуалузувати. Просто на реальних завданнях більше натхення вчитись я думаю. Або відправити на роботу, на халяву кудись візьмуть, а коли все треба як завжди на вчора, то буде швидко шурупати головою Знайомий з відеоператора за два роки став ніфіговим таким аніматором в 3D, бо треба було вчитись швидко.
Amor Опубліковано 24 Липня, 2019 в 18:33 #11 Опубліковано 24 Липня, 2019 в 18:33 Ще згадав, не зовсім 3д моделювання, але можна подумати як об'єднати. На цьому сайті постійно замовники розміщують запити, наприклад створити логотип. Створюш, надсилаєш, якщо їм сподобається то можуть обрати і гроші заплатити. Я так певний період вчився. Виходить що навчаєшся на реальних проектах
Holy Опубліковано 25 Липня, 2019 в 10:11 #12 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 10:11 В 21.07.2019 в 13:25, jack74 сказал: Блендер точно, знаю ПиСи: запитав - да, в Блендері вчиться. (ну, фотожоп, само-собою, хоч це й не 3Д). Маї, 3дМакси поки не чіпала, бо вони платні і більш навороченіші, то поки не хоче "галопом по єропам", а в Блендері навчитись впевнено плавати, а тоді вже за інші братись буде... Ну, такі її плани Багато уроків доступно у вільному доступі (і не англійською) Для новачка раджу включити таку штуку "переклад випливаючих підказок" коли наводиш на щось мишкою (можна весь інтерфейс перекласти, але навіщо робити з себе збоченця) Непоганий Курс від Максима Ткаченко, правда вже трохи старий курс Якщо щось не розуміло і не знайшли рішення в інтернеті, можна запитати мене
Соромітник Опубліковано 26 Липня, 2019 в 06:20 #13 Опубліковано 26 Липня, 2019 в 06:20 On 7/23/2019 at 12:03 AM, jack74 said: не доколупуюсь, просто уточнюю - це звідки висновок? Сам маєш досвід цього курсу? Чи просто прочитав десь відгуки? Про курс не знаю але знаю про школу. Це одна з найкращих. Порадив би найкращу але в них немає курсу по 3D. Ту згадували про самостійне навчання через виконання комерційних завдань. ІМХО – то найгірше що можна зробити з людиною. І поясню чому. Коли людина не має теоретичної бази, вміє якось юзати інструменти та визначає свій рівень по суб'єктивних відгуках далеких від теми клієнтів – це, мяко кажучи, спеціаліст з інвалідністю. У нас таких пепеважна більшість практично у всіх сферах. Це оті Джамшути, які впевнені що вміють класти плитку, проектувати, розробляти дизайн чи код, писати статті та т.п. Та чьо там я такий же керівник, з непрофільною освітою. Тому, побільше теорії, хороша школа та багаторічна практика роботи в командах зі спеціалістами. А потім вже собі вирішить чи бути фрілансером чи найманим, чи свою справу організувати. Якщо в тих приватних школах засвітитися знаннями та розумінням справи – вважай що робота тебе знайшла. Бо більшість викладачів там практики зі своїми компаніями чи командами. Тому за вік і питав. Навчання там може посваритися зі здобуванням освіти тут.
jack74 Опубліковано 26 Липня, 2019 в 14:46 Автор #14 Опубліковано 26 Липня, 2019 в 14:46 8 годин тому, Соромітник сказано: On 22.07.2019 at 23:27, Соромітник сказано: Отут – тиць Навчання там може посваритися зі здобуванням освіти тут. може воно й так, але 18тис. за курс... за 27 занять... вірніше, всього за 54 години! занять... 333грн/год! Занадто, як на мене
Соромітник Опубліковано 27 Липня, 2019 в 05:29 #15 Опубліковано 27 Липня, 2019 в 05:29 Ну, хороша освіта дешевою ніколи не була. Порахуй ще проживання в Києві. Але це варіант, який може спрацювати, перевірено. Якщо Київ дорого то раджу активно шукати у Львові. Там сидить контора, яка робить графіку для Голлівуду. Займають висотку. Десь вони всі вчилися і вчаться. Може при фірмі курси які є. Таке часто практикується. Но точно не шукай в Луцьку. Я не чув щоб тут працювали круті команди. Хоча завжди є варіант що ховаються.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.