noven Опубліковано 19 Червня, 2008 в 08:24 #1 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 08:24 Всі небайдужі велосипедисти запрошуються взяти участь в акції з метою привернення уваги суспільства, керівників МВС та прокуратури до цих випадків. Також ми привертатимемо увагу до непідкріплених документами та діями обіцянок КМДА створити велосипедні доріжки. 21 червня в суботу! Cценарій: Збір о 10:30 на Софіївській площі (символічно - навпроти ГУМВС, яке відповідає за розслідування справ та розшук втікачів) Старт об 11:00 за маршрутом Володимирська-пл.Льва Толстого-Хрещатик Фініш о 11:20 на Хрещатику 36, біля КМДА (символічно - КМДА обіцяє-обціяє, але ніяк не почне навіть розробляти проект облаштування велосипедної інфраструктури) На місці фініша буде виконано перформанс в стилі "генпрокуратура" (малювання силуетів збитих велосипедистів на асфальті вулиці Хрещатик, яка цього дня буде перекрита). Можливо, буде акустичний концерт (зараз йдуть переговори з гуртами). відео з магнолії http://www.youtube.com/watch?v=O6hhMDMjSNM&eurl=
Dr.Martenz Опубліковано 19 Червня, 2008 в 09:39 #2 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 09:39 пригадуеться недавній наїзд на наших велосипедистів водієм грьобаної червоної славути під ківецями, якось ми прогавили момент, напевне за браком досвіду, такого вибачати не можна
Samhayne Опубліковано 19 Червня, 2008 в 10:06 #3 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 10:06 пригадуеться недавній наїзд на наших велосипедистів водієм грьобаної червоної славути під ківецями, якось ми прогавили момент, напевне за браком досвіду, такого вибачати не можнаМожн й нам щось таке оргаізувати?
difoto Опубліковано 19 Червня, 2008 в 10:17 #4 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 10:17 У нас были трупы и заминание дел в прокуратуре? Шото вы не в ту степь.
Dr.Martenz Опубліковано 19 Червня, 2008 в 11:25 #5 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 11:25 я не про акцию, а про тенденцию, цеплятся нада за каждий случай, делать из него громкое дело, все єто делается для того чтоб до такого не доходило
Tais Опубліковано 19 Червня, 2008 в 12:37 #6 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 12:37 Наезжать "на владу " в период становления Ассоциации- я б подумала.... По факту наезда на группу- ездили в травмпункт? обращались в милицию с заявлением ? Что сделали из официальных шагов?
Shkoder Опубліковано 19 Червня, 2008 в 12:47 #7 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 12:47 сорри, я не из вашей тусы, но все-таки выскажусь. почему у нас ни одно добровольное объединение не может быть аполитичным, работая для своего удовольствия, а не удовлетворяя чьи-то амбиции как только набирает вес? difoto, +1
Адміністратори kmd Опубліковано 19 Червня, 2008 в 14:23 Адміністратори #8 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 14:23 Спочатку асоціація, потім зможемо щось офіційно доказувати.Поможіть караще зі створенням асоціації, хто чим може. Це саме важливе на даному етапі.
Jack Опубліковано 19 Червня, 2008 в 16:16 #9 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 16:16 Спочатку асоціація, потім зможемо щось офіційно доказувати.Поможіть караще зі створенням асоціації, хто чим може. Це саме важливе на даному етапі. на цьому етапі я порадив би сворити Громадську Організацію Велосипедистів (ГОВ) і так сказати ГОВ для нашой влади щоб почули, що є в нашому місті є велосипедисти які мають права і обовязки має влада. 1 Статут. 2 Збори де статут затвердять. 3 На зборах вибрати Голову організації та керівний склад. 4 Надаслати статут та портокол зборів до Міської Ради про реєстрацію даного велобратства Луцька. 5 Добитися визнання даної організації в Луцьку а тоді від імені Велобратства (ГОВ) можна звертатись до міської влади з вимогами про велодоріжки і т. д., бо те що ми говоримо це ні до чого не приведе тільки пустозвін та перливання з пустого в порожнє
raziel8 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 20:05 #10 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 20:05 +1 толкова мисля
difoto Опубліковано 19 Червня, 2008 в 20:50 #11 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 20:50 умники, вы кататься бы ездили лучше! 1. ассоциация практически есть 2. даже доменное имя есть! 3. а позже я посмотрю, кто и как будет принимать участие - аж интересно, куда можно зайти кроме разговоров если вы не видите суслика, это не значит, что его нет.
odna Опубліковано 19 Червня, 2008 в 22:00 #12 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 22:00 умники, вы кататься бы ездили лучше!....если вы не видите суслика, это не значит, что его нет. И уж тем более, мало кто узрит в "Шляпе" слона... Креатива хватает, шоб па... патрындеть о том, о сем.. И то, чаще весьма некреативно Думаю, нам нельзя оставаться безучастными, хоть и не в таком масштабе. Нас это не коснулось еще в такой мере только потому, что масштабы не те. А предпосылки все есть. Плотность машин и велосипедистов достигнут критической массы когда-нибудь. Будем ждать трупы? Можно было б собраться тем, кто не занят в субботу перед покатушкой. И хотя б просто рассказать горожанам о том, что происходит в Киеве сегодня. К примеру.
Jack Опубліковано 20 Червня, 2008 в 18:57 #13 Опубліковано 20 Червня, 2008 в 18:57 умники, вы кататься бы ездили лучше!1. ассоциация практически есть1 во и порешали на квесте и стряпаєм собрание 2 оберемо керуючий склад ГОВ та поставимо перед ними задачу наприсати статут і на наступних покатушках затвердити його.і т.д.PS. гоцалки гоцалками, квести квестами а пора заявити про себе на всі груди перед владою "Ми тут є і пора нас поважати!"
difoto Опубліковано 20 Червня, 2008 в 22:46 #14 Опубліковано 20 Червня, 2008 в 22:46 1 во и порешали на квесте и стряпаєм собрание 2 оберемо керуючий склад ГОВ та поставимо перед ними задачу наприсати статут і на наступних покатушках затвердити його.і т.д.PS. гоцалки гоцалками, квести квестами а пора заявити про себе на всі груди перед владою "Ми тут є і пора нас поважати!"ну, собирайтесь, ежели так хочется, выбирайте...
Адміністратори kmd Опубліковано 21 Червня, 2008 в 14:49 Адміністратори #15 Опубліковано 21 Червня, 2008 в 14:49 ага. Я відміняю демократію. Вона до піпеца в нашій країні доводить. Діфото займається створенням асоціації, не мішайте. Буде потрібна чиясь допомога, Ді сам свисне. Тому на даному етапі розвитку сильно умним буду бити в лоб. Стоковим кермом ві Джантіка. Доречі Воно стальне і важке.
Andruha_gpz28 Опубліковано 21 Червня, 2008 в 16:58 #16 Опубліковано 21 Червня, 2008 в 16:58 2 kmd. +1. От би Україні такого президента, може б і в державі потроху порядок навели. А то декому так того керма між очі не вистачає...
Dr.Martenz Опубліковано 23 Червня, 2008 в 07:49 #17 Опубліковано 23 Червня, 2008 в 07:49 умники, вы кататься бы ездили лучше!1. ассоциация практически есть1 во и порешали на квесте и стряпаєм собрание 2 оберемо керуючий склад ГОВ та поставимо перед ними задачу наприсати статут і на наступних покатушках затвердити його.і т.д.PS. гоцалки гоцалками, квести квестами а пора заявити про себе на всі груди перед владою "Ми тут є і пора нас поважати!"*ля, скільки ше можна пояснювати, організація вже є, керуючий склад вже є, статут вже пишеться. досить вже флудити на цю тему
Lexx_Giant Опубліковано 23 Червня, 2008 в 08:02 #18 Опубліковано 23 Червня, 2008 в 08:02 КМД ага. Я відміняю демократію. Вона до піпеца в нашій країні доводить. Завжди про це говорив! І поводився відповідно Ніяких виборів.... ! Підтримую. Буде треба звернуться.... не буде треба - порішають самі... А такі акції я підтримую.... нещодавно став учасником ДТП.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.