Перейти до змісту

Продам флешку 2 TB 3.0

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Zevs_Isver сказал:

3.0 це інтерфейс

Добре розумію, що це таке але "швидкість була слабенька" ну то навіть якщо порівняти 2.0 і 3.0 то там сут'єва різниця, а тут пишуть 3.0 і "слабенька"? :)

Опубліковано
33 хвилин тому, ForZa сказано:

тут пишуть 3.0 і "слабенька"

та тут взагалі нічого не писали про характеристики. дослівно:

On 03.05.2019 at 10:45, oyoyoy сказано:

Продам флешку 2 TB 3.0

500 грн.

а це вже тільки наші здогадки - що "ТВ" - це ТераБайти (хоча могло б бути й ТелеВізор), а "3.0" - що флешка стандарту USB 3.0.

такий собі кіт в мішку

і "слабенька" швидкість не додає жодної ясності - конкретних цифр також немає...

соромно чомусь трохи за борду...

Опубліковано
14 часов назад, rrid сказал:

тільки наші здогадки

Які здогадки? :) Всі, хто розуміється, знають, що означає ця абревіатура, а здогадки і хфантазії це певно у вас, що ви так розписуєте :) Зрозуміло, що: 2ТВ - 2 терабайта і 3.0 - це USB 3.0, що тут ще видумувати? А от що ТС все так описав - то вже халтура! Ні упаковки, нічого, як завжди це все продається у магазинах, де все можна про товар прочитати. Ну а якщо китайоза у такому варіанті, тоді придбання на свій страх і ризик :)

Опубліковано
2 годин тому, ForZa сказано:

Всі, хто розуміється, знають, що означає ця абревіатура

видно, що пан ні справи з договорами не мав, ні банального досвіду покупок на аліекспресі - китайці дуже швидко вчать (за ваші гроші) що домисли і здогадки покупця ніяк не допоможуть виграти спір, якщо певні характеристики не були чітко прописані.

Опубліковано
1 час назад, rrid сказал:

видно, що пан ні справи з договорами не мав

Це тут до чого? :) Які договора, якщо тобі пропонують купити не зрозуміло яку річ яка продається в інших установах з встановленими характеристиками?! Не ускладнюйте і не перевертайте з ніг на голову! :)

Опубліковано
21 годин тому, ForZa сказано:

Добре розумію, що це таке але "швидкість була слабенька" ну то навіть якщо порівняти 2.0 і 3.0 то там сут'єва різниця, а тут пишуть 3.0 і "слабенька"? :)

ще і від "пам'яті і контролера" швидкість залежить

2 годин тому, ForZa сказано:

Це тут до чого? :) Які договора, якщо тобі пропонують купити не зрозуміло яку річ яка продається в інших установах з встановленими характеристиками?! Не ускладнюйте і не перевертайте з ніг на голову! :)

в більшості випадків китайські товари виготовлені не під суровим контролем гавніщенське гавно, якщо ціна нижча від ринкової - треба бути обережним

20 годин тому, rrid сказано:

такий собі кіт в мішку

і "слабенька" швидкість не додає жодної ясності - конкретних цифр також немає...

соромно чомусь трохи за борду...

соромно за топістартера...

Борда якраз відреагувала як треба

Опубліковано

Шановні друзі, тема закрита.

Однак враховуючи такий ажіотаж (срач) в темі, змушений від себе себе сказати, що:

1. Фото не робилось бо на флешці ніяких позначень НЕ БУЛО.

2. На скільки менша швидкість була не памятаю- бо сидіти і тестувати в мене часу не було.

АЛЕ ж так хочеться попіз....ть.

Чому мені має бути соромно, я так і не поняв...може потрібно копнути глибше і китайцям має бути соромно, чи тим хто її прошивав, чи там продавав...

Ну да ладно, від себе скажу:  флешка купувалась на АЛІ, тому щоб не виникало питань було запропоновано манібек.  якщо ви її не брали то для чого тут ваше реагування???????????????????????????????? 

P.S. скільки часу  я вже на борді,  по товару до мене претензій не було.

P.S.S. колись прочитав ТУТ фразу: на Луцькій борді захочеш купити туалетний папір то в кінцевому варіанті порадять не ср...ти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...