Перейти до змісту

Номер може бути вашим - послуга MNP стартує 1 травня

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тому що оператори змовляються між собою.

Їм  головне привчити людину до якоїсь потреби.

Можна і в нуль ,і в мінус попрацювати з півроку.

А далі заробити вдвічі більше,ніж було би до всіх цих переходів.

Тим більше,якщо подивитись на кінцевих власників телекомкомпаній- то все сходиться майже до одних рук).

Опубліковано
15 часов назад, DarkMonk сказал:

Вопосы есть????? 

воу воу полегче ))) так наїхали)) я ж просто запитав... збираю аналітикутак сказать.. дякую за відповідь :)

Опубліковано
13 годин тому, Nokian сказано:

Тому що оператори змовляються між собою.

:) ну ти чудний :) Оператори можуть змовлятись (та, все каже про те, що домовляються) в тарифах. Ну то хай собі змовляються! При однаковій вартості зв'язку-інету ти будеш триматись за оператора з хєровою якістю цих послуг, чи підеш до якіснішого, якщо номер тебе вже не тримає?! отож-то

А якість мережі вже в кожного своя, тут вже "змовою" не допоможеш

Купу людей знаю, котрі сидять на конкретному оператору лише тому, що їх тримає номер (бо купа бізнес-клієнтів знають той номер), і вони б задоволенням перейшли б до іншого оператора, якщо номер лишився тим самим...

Опубліковано

В цілому ,якщо хочеш бути на зв'язку щавжди- треба два оператора 

Для когось це економія на сірниках,для когось підійде,дехто попробує і назад вернеться,для 95відсотків взагалі пофіг.

Я лише за те,щоб добре зважити ,перед переходом.

Ще цікаво,чи є міграція назад,і як ?

Опубліковано

це стало класно тільки тому, що твій номер якби стає твоєю власністю - виходить що так. Є країни в яких взагалі телефонний номер дають тобі на все життя :) і ніхто його в тебе не забере.

Опубліковано
14 часов назад, DarkMonk сказал:

Кроме того кто тебе его дал. Например Укртелеком или Интертелеком, или Кс и Мтс контракт. Плати и ни кто в жизни не заберёт :)

в договорі всеодно він не твоя власність, а в ОАЄ наприклад це твій особистий номер, який дається тобі пожиттєво - ну принаймні мені хтось казав так

Опубліковано
В 26.04.2019 в 15:38, jack74 сказал:

Лайф - 100% якість зв'язку, 100% якість інету, 50% - покриття. (припускаю, що оті 100% лише з-за того, що мережа не настільки навантажена в них, як в КС і

Чув,що вони ставлять краще обладнання.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

на сайтах операторів, уже доступна послуга переходу

дві умови: треба бути зареєстрованим у першого оператора, і подати заявку на перехід  у другого

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...